184

Ако се закрие,

преди 2 години

Редно е на изпроводяк в паспорта на Мутрофанова да се удари черен печат, без достъп до Родината- ЗАВИНАГИ.Така санкцианираха и руския роб Копейката,в Украйна преди месеци

183

Василев

преди 2 години

Много шофьори и чистачки в руското посолство!Сигурно има много коли за каране и много стаи за чистене???В държава , която има под 7 милиона народ и търговския оборот е под санитарния минимум, са наскачали на клонката много руски май.му.нки с хищни муцунки, които се ширят надлъж и шир не само на Балканите , но и в цял свят и използват България като логистична разузнавателна станция!!!Агент Бренда Меткаф!ЦРУ!!!

182

Анонимен

преди 2 години

дано не пратят зелени човечета.С Ердо ще си делнат Бг-то за една седмица.Ще ми бъде забавно как довчерашните русофоби със сълзи на очи,погача и червено знаме срещат "братушките".Лошото е че пак ще ни върнат в средновековието.

181

дедо Груйо @ Поморие

преди 2 години

Живи и здрави, кой от къде е.

180

765

преди 2 години

Ловя се на бас с всеки, че няма да си затворят посолството. Това са милиарди рубли инвестирани в шпиони, политици, пропаганда и журналисти. Няма вариант такава инвестиция да се остави без надзор. А и веднага всички ще видят от нас и ще почнат да гонят с надежда руснаците да пуснат кепенците.

179

Анонимен

преди 2 години

Д-р Ангелов,не сме роби нито на руснаците,нито на украинците.От кога да купуваш нещо изгодно е "робство"?С вашата омраза към Русия закопавате нашата страна.Не стига *** сме бедни,а и още повече ще станем.Ще ви тежим на съвестта.Някой ден ще се осъзнаете.Дано не е късно.

178

Анонимен

преди 2 години

246, "империята на злото" последния път, когато проверих бяха САЩ. Ти тях ли имаш предвид?

177

Анонимен

преди 2 години

До 193Втората комунистическа партия в света след руската е българската.)))))))В света едва ли руснаците са първите комунисти, но със сигурност са след нас, защото нашите комунисти са от 1891г.където на Бузлоджа е създадена БСДП. Руската пък е създадена през 1898г.

176

Анонимен

преди 2 години

Дано, дано! И никога повече да не се отваря посолство на империята на злото!

175

Анонимен

преди 2 години

195,Аз се чудя също така, как може в американското и турското посолство в България да има толкова много хора ( в американското са повече от руснаците). Какво точно правят тези хора в тия три посолства?! Чий политики прокарват?!

174

Ко ко

преди 2 години

Тези не реват за Русия, а за жалките копейки

173

Д-р Ангелов

преди 2 години

Аз казах, че сте ***, а не русофили, има разлика, макар и малка, забелязох. Просто различни стадий на Стокхолмския синдром, всичко е описано.

172

Дарвин

преди 2 години

Супер, настанете сега украински бежанци вътре хаха

171

Анонимен

преди 2 години

Аре, закривайте. И без това не виждам за какво сте тук. Може някой ден да гледам някой руски филм, но и него мога да си сваля от нета.

170

ъъъ

преди 2 години

От 18 часа петрола на световните борси е под 100$

169

Пустиняк

преди 2 години

КОГА. НАЙ - ПОСЛЕ.

168

Анонимен

преди 2 години

Д-р Ангелов,отварят нов център за психично здраве.Поканен сте,но като пациент.Как да съм "русофил" като всички украинци говорят руски и имат роднини руснаци?

167

Василев

преди 2 години

Вече свършва живота за българите, какво ще правят без руска газ и без руски дипломати, няма и всяка седмица крокодила Митрофанова да се държи нагло и поучително към българите!!!Край вече се вижда края на българската държава и народ!!!Агент Ксара Миранджа!ЦРУ!!!

166

Анонимен

преди 2 години

Американските слугинаж в правителство само се чудят какво още могат да направят, че да се отличат в очите на работодателите си! Предатели! А и толкова промити мозъци и тролене, че не е истина!

165

Германец

преди 2 години

Да не забравите да вземете фигуранта, Копейкин и останалите ви служители.