105

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 108 --- От неговият зайчарник...

104

Анонимен

преди 2 години

ПП е нелигитимна.

103

Анонимен

преди 2 години

Румене само интриги въртиш мен ми се струва че женати те командва

102

Противоречие

преди 2 години

До Българин Когато русофилите оправдават адската мизерия на руснаците, въпреки природните им ресурси, те обясняват, че за сметка на това са свободни и независими от "джендАрския Запад", но когато Запада заяви, че е готов да понесе по-висока цена за откъсването си от руската суровинна независимост, русофилите започват да говорят точно обратното, как това било недопустимо да има ограничения в името на същата независимост. Не е лесно да си лицемерен.

101

Анонимен

преди 2 години

Ако дойдат танкерите от САЩ, защо не да се откъснем от Русия, ама нема да дойдат :)))

100

Българин

преди 2 години

Страхувам се, че отново ще се върнат договорите с Газпром и отново ще станем роби на Путин и на Русия.

99

Анонимен

преди 2 години

Президентът нещо се пренадъха като спечели изборите и май много си повярва? Нека си припомни, че хората масово не отидоха до урните, а тези, които гласуваха за него го бяха основно анти-ГЕРБ, а не толкова про-Радев. И аз гласувах за него, но сега съжалявам. Сега Радев си позволява да тръгне сам срещу всички, а единственият му съюзник е Слави, който вече е мразен от цялата държава. Докъде ли си мисли, че ще стигне, ако продължава така?

98

Анонимен

преди 2 години

До колкото разбирам,и самият Радев е за избори! Не цепи басма на никого вече! Само да вметна,че при бъдещи избори,пак ще им нов играч! И ще обере гласовете на ИТН ,ПП, и всички останали партии !-:)))) Така че Мутрата,да не точи лиги за властта! ГЕРБ ще се стопи още!-:))

97

Анонимен

преди 2 години

88--АМИ ВЪВ ГРОБИЩАТА Е ТАКА БЕ .СТУД,ГЛАД НЯМА НАФТА,БЕНЗИН. ЛЕК ТИ ПЪТ.

96

Българин

преди 2 години

Проблемът е в корупцията, трябва да борим корупцията.

95

Анонимен

преди 2 години

До 92:Радев е неутрален.Не е за Русия.Ако ни го махнете и сложите пионка на ЦРУ ще се вдигне целия български народ да се освободи.Ще последва съдбата на Кирчо.

94

Анонимен

преди 2 години

Радев и ти ли си на повикване от Москва?! За Вучич, Еди Рама и Бучковски знаем, ама ти добре се прикриваше досега! Дано Кирил стане пак премиер, а ти отивай в Сибир или при Ким Чен ун!

93

Българин

преди 2 години

Проблемът е в съдебната система, трябва да се реформира съдебната система.

92

Анонимен

преди 2 години

Аз още преди месец ви го казвах това, снимките на Боко го показваха. Надявам се, че руснаците ще направят бензина 5 лева и да не ни продадат гориво за АЕЦ. Апропо, само два танкера с газ ли договори кирчо? Зима иде...

91

БАНко

преди 2 години

КИРЕТУ И АСАНЧЕТУ НЕ БЯХА АМЕРИКАНСКИ ПОДОЛОГИ В СЛУЖЕБННОТО ПРАВИТЕЛСТВО !!! ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ НЯМАШЕ ДА ГО ДОПУСНЕ И ЩЯХМЕ БЪРЗО ДА ЗАБРАВИМ ЗА ТЯХ !!! БЯХА КУПЕНИ СЛЕД ТОВА И СЕГА РАДЕВ ИМА РЕЙТИНГ 60 % , А КИРЧО Е УНИЖЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ С 15 % ОДОБРЕНИЕ !!! НЕ БЯХА ПОДОЛОГИ , КОГАТО ОБИКАЛЯХА СТРАНАТА С РЕЙСЧЕТО И СЕ МАЗНЕХА НА НАРОДА !!! БЕШЕ ЗА ПЪРВО И ПОСЛЕДНО !!! ВИЖ МУ РЕЙТИНГА ОТ ЯНУАРИ ДО СЕГА НА ПРЕДАТЕЛЯ КИРЧО !!!

90

Българин

преди 2 години

България е развита европейска държава. Всички развити държави изнсят оръжие, това е нормално.

89

Анонимен

преди 2 години

83- кво руско влияние?- тя Македония ще изчезне.шиптърите чакат.

88

Анонимен

преди 2 години

Киро е интелектуален инвалид!КАТО ТРИ ГОДИШНО ДЕТЕ ОБЯСНЯВАЩО В ЯСЛАТА КАКВО ПРАВЯТ МАМА И ТАТИ И ЗАЩО КАЗВАТ НА СЪСЕТКАТА, ЧЕ Е ***! СЪЩОТО В ЕФИР ОБЯСНИ ЗА СВАЛЯНЕТО НА ГЕШЕВ,ТРЯБВА ДА СЛОЖИМ НАШИ ХОРА! За КПКОМПИ там РАШКОВ ще свърши работа! С ЕДНА ДУМА ИЗМЕНЯМЕ ЗАКОНА ЗА ДА АРЕСТУВА КОЙТО ПОСОЧИМ!За Русия-бензиностанция с ракети, селски *** не посочва пияници и леките жени/ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ИМА ЗАКОННО ПРАВО ДА ВОДИ ВЪНШНА ПОЛИТИКА

87

истина

преди 2 години

Радев е главния виновник партии и народ кръвно да се мразят. Прави се на евроатлантик, но е руски резидент. Той пося омраза, и партиите ако им е останал малко мозък, трябва да го отстранят.

86

Анонимен

преди 2 години

До 85:Проблемът е,че България реши да не изнася.Защо така излъга цял един народ тоя?Не е почтенно.