58

Анонимен

преди 2 години

П.П. Единственото, което Киро оправя, откакто е дошъл на власт, е Лѐна. Всяка друга работа е занемарена. Хахаха

57

анализатор

преди 2 години

Много ясно че ще си я поиска! Ако не се размаже из основи една мафиотска структура, тя няма да се кротне и да каже, "Окей, предаваме се, вие победихте!" Отиването на нови избори, независимо от това кой ще ги спечели, ако ще Исус Христос да слезе на Земята и да го изберем за премиер, самият факт че ще минат месеци безвремие в което държавата ни ще се движи на автопилот по време на ВОЙНА, че пак ще се харчат едни чували с пари заради самите избори, ще ни закопае!!!

56

Анонимен

преди 2 години

Мафията си избра разградския фъфлек да им води заседанията. Протежето на гелосания Домусчиев.

55

Анонимен

преди 2 години

В момента говори Василев и се изцепи така, че в момента мога да кажа само едно, СРАМ И РЕЗИЛ. Да кажеш, че заставашф зад народа, когато се извършва национално предателство е долно. Да кажеш че народа бил само ония дето са грасилували за ПП, а гласоподавателите на ГЕРБ и ДПС какво са? Не са част от народа ли? Тоест 50% от българските граждани не са част от народа? Добрееееее. Вечехората знаят мнението ви?

54

Анонимен

преди 2 години

Докато тази пасмина ДПС, ГЕРБ и Възраждане, БСП не се изметат от бг политическия живот оправия няма да има! Живея в чужбина, съпругът ми иска да живеем в България, аз като знам какво е в България умирам от страх да не остане силно разочарован. Калпав и некадърен народ, крадци и завист Ицо на всеки ъгъл, включва и във властта.

53

Чук и Гек

преди 2 години

До Анонимен 43!Не е изключено, когато мафията официално си вземе пак всички постове, да намали цените, защото тя държи всичко, от големи складове и рафинерии, до последното магазинче и автосервиз. По дъртите помнят как след като махнаха горкия Жан и намериха пари за заплати! Саввадор Алиенде как го убиха....!?

52

Анонимен

преди 2 години

ПП сами се овъртолиха, а сега като тиквата другите им виновни.

51

Анонимен

преди 2 години

Очертава се нова четворна коалиция от жадни за власт и пари субекти.Да са ви честити!

50

Анонимен

преди 2 години

По-продажно правителство не сме имали. Марш в канада и от където сте дошли.

49

Анонимен

преди 2 години

Ква мафия бе троскот, при Борисов се строеше, цените бяха поносими, инфлация нямаше... Хайде да ви няма.

48

Анонимен

преди 2 години

Много ме кефат макроно и шолцо у вагоно

47

Анонимен

преди 2 години

Толкова нахално и арогантно поведение от членове на правителството и депутати от ПП, БСП , отдавна не е имало в България. Къде са им реформите? Досега само си разсаваха пари и постове.

46

До 49

преди 2 години

вожда така ви е промил мозъците,че не можете въобще да мислите.Или си от това котило,което още не може да преживее факта,че не сте на власт.

45

Жоро

преди 2 години

Драги ми Смехурко, Освен да дрънкате за мафия и чекмеджета, какво свършихте? Гешев си е главен прокурор (и нищо не се прави по този въпрос), Бойко си е на свобода, Пеевски си е депутат и на всичките им е през оная работа за вас. А Кирчо си джитка с любовницата си на държавни разноски и не му пука, че дизела стана 3,50 лв.

44

Анонимен

преди 2 години

До НайАбсолютно невярно! В целия свят без изключение всичко е баснословно скъпо. Инфлацията е двуцифрена навсякъде - четете малко международни новини. Драмата е при всички, не само при нас!

43

Христо

преди 2 години

Каква мафия е хора ,това бе най некадърното ,най слугинажното и най продажно управление което сме виждали.Отвращавате ме и не само мен отвращавате.

42

Анонимен

преди 2 години

Така е.Оказа се,че българската мафия е по-силна и от италианската.Ама щом това си искате,ще го получите.

41

Елена

преди 2 години

Абе Господинчо,я кажи Ристьо Иванов говори ли си с Маджо по телефона?Я кажи в офиса на Сашо Дончев ли се помещава ДБ- то.А вие чия партия сте бе- на бандита от Дубай .Нагли мошеници сте вие

40

Анонимен

преди 2 години

Народа, повтарям Народа си поиска държавата от вас некадърници. Разсипахте държавата за 1 година!!!

39

Анонимен123

преди 2 години

Докато в парламента се карат, и обиждат... Един самолет Антонов от Полша, кацна в Бургас.....