107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67 - не бе, просто тая година още беше пиянката Елцин президент - то и това е най-големия дерт на САЩ, че новият президент не се оказа същата безмозъчна марионетка. НАТО си е същото - маша на САЩ, Русия НЕ е същата, като при Елцин, а преди него и Горбачов.

106

?

преди 2 години

Литва, Латвия и Естония са съседи на Русия а пък са в НАТО?До тук с Опорката как Русия се отбранявала щото Украйна иска в НАТО. От Балииските републики що не се отбранява... а да нямат ресурсите на Украйна.,:)За Финландия и Швеция - ха ха Финландците мачкат Руснаците за закусна а Финландия дори пройзвежда Грипени. Да прати 100 да видим имат ли оцелели пилоти Руснаците.. Куче което лае не хапе.

105

Товарищ Рябков,

преди 2 години

Финландия и Швеция също не се примиряват. Мислете преди да плашите и общо взето да вадите разни малки и меки "доводи"! На такива пачи яйца сами се насадихте, че още малко и ще вземе да ми става жал за вас.

104

Анонимен

преди 2 години

В Иран, вече и, а гладни бунтове, скоро и в други страни. Жалко, че ще го отнесат, най-бедните държави.

103

Пустиняк

преди 2 години

Несгодно им влизат отзад и мрънка ***. Нали това искат.

102

До 101

преди 2 години

Уау, уплаши ни! Да не мислиш, че Русия е единствената държава с ресурси? Като врътнат кранчето, на тях какво ще им се случи? Икономика базирана само на невъзбновяеми ресурси е обречена.

101

Шотландски боец

преди 2 години

Давай Пудинг, нападни Скандинавците и ще станете Азиатска Държава, далеч от Европа! 18 Републики в Европа са под задушливия руски ботуш. От Финските народи, само два са независими ( Финландия и Естония ). Време е за независима Ингриа, Вепсиа, Карелия, Коми, Мари Ел!

100

Анонимен

преди 2 години

До ... - заучените лозунги повтаряни по всички телевизии ги знаем. Нещо да имаш да кажеш от собствен мисловно аналитичен-напън? Едва ли...

99

До хикса

преди 2 години

Ами да го въртят, ама нещо не смеят, защото няма на кой да го продават.

98

Анонимен

преди 2 години

До gogoНе ги смятаха за държава Украйна рашките, сега вече ги смятат, видеха голем зор, чак отстъпват вече :)))

97

Хикса

преди 2 години

Айде стига се обяснявайте пък вие.Въртите кранчето на всичко газ,жито,нефт до дървесина..И си гледайте работата.Оставете европата да "зеленясва" на свещи и коприва.

96

Анонимен

преди 2 години

Хората по света винаги се обединяват, когато има реална опасност за мира. Путин и фашистка Русия нямат шанс за победа.

95

Анонимен

преди 2 години

До Адмирации Никой не го е страх от "големите ракети" на "оня". Панимаеш?

94

Анонимен

преди 2 години

Ще ги нападате ли! Опитайте.

93

Анонимен

преди 2 години

Да си независим, НЕ е избор,за съжаление. На Финландия, Австрия, Югославия им е наредено да бъдат "независими" за да има буферна зона . Даже най-свирепите от предишните поколения, от поколението на надпреварата във въоръжаването, са осъзнавали, че трябва да има мярка. Сегашните загубили разсъдък и с куха глава политици са наистина с явни психонеадекватности. Живеят като във виртуална среда. ЩО ПОЗИЦИЯТА НА бЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ОГЛАСЯВА? пАК ЛИ ИСКАМЕ КОНФРОНТАЦИЯ?

92

До 93

преди 2 години

И кво - да се примирим с тъпо_тиите на един психясал ?

91

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо "Сергей Рябков е добър човек." Мда, от нивото на *** и Рибентроп.

90

gogo

преди 2 години

Този розов очилатко защо мисли, че суверенни държави трябва да искат разрешение от господаря му, когато определят собствената си външна политика?

89

Адмирации

преди 2 години

Ще ядосате Путин, ония ще заджаска големите ракети, без жал за населението и Европа ще стане пустиня като Сахара! Явно това искаме!

88

Анонимен

преди 2 години

Украинец идва при мен и ми се моли да озаптя рашките в БГ, аз му казвам, че тука сме обременени хора, живеели сме с десетилетия съветска пропаганда, не стават така работите.........хахахахаха :)))