126

Анонимен

преди 2 години

Нема да се моли... просто официалният им език ще е Китайският.

125

Анонимен

преди 2 години

До Завърнал се емигрант Я си дай източниците на твърденията за това, че европейски фирми купували газ с рубли. :)

124

аз

преди 2 години

Това е ясно, какво правим докато Русия не започне да моли Европа да купува газ?

123

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 118 Оооох. До колко време да чакаме "сгромолясване на прогнилия Запад"? :) Бай Тошо през 70те ни уверяваше, че "всеки момент" ще стане. :) Впрочем, какво стана със СССР? :)

122

Анонимен

преди 2 години

193 къде я видя тая пара в ЕС и САЩ? Тоя цирк е точно защото и двете се самофалираха с измисления ковид и затваряне на икономиката и туризма. 300 милиарда долара бяха ограбени от САЩ и ЕС за да не се види, че са фалирали. Я да докажат, че парите са в сметките на банките и не са изтеглени неправомерно от там! Хайде, да го докажат. Всеки може да печати хартия без покритие, но цирка цели света да не разбере че няма никакво покритие валутата, дето величаеш. Отворете си очите.

121

Анонимен

преди 2 години

Винаги са ме удивлявали новини започващи с гръмкото "Експерт: " , "Учени от унивеститета в Дългопишково: " , " Математик: " "Финансист: " добавяйки авторитет от някакви безименни плиткоумници не ви прави статията достоверна да знаете

120

Qanon

преди 2 години

хахах!! по-голяма простотия не бях чел! сигурно е много яко да мразиш някой, само защото друг ти е казал! :D

119

Завърнал се емигрант

преди 2 години

Ако смятате, че на обединена Европа й пука какво ще ядете и как ще се топлите в България - лъжете се! Западноевропейците не са спирали да си купуват газ и петрол от Русия. Правят го неофициално, през частни сметки, без изобщо да се притесняват, че еврото се обръщало в рубли и пр - цената си е същата. Още дълги години ЕС ще има нужда от Русия и доста западни политици се усетиха че не е полезно да дразнят Путин. За пред медиите се джафкат и се зъбят, ама бизнеса си върви. Замислете се!

118

дядо Лико

преди 2 години

До Анонимен 88, Русия е най-големия производител и износител на пшеница в света. Цените на хранителните продукти в България се увеличиха значително, ако слушат такива като теб, един ден ще внасяте брезови корички от Русия.

117

хм

преди 2 години

Истината е, че след 2-3 години, цената на газта ще се срине, защото ЕС вече ще е осигурил алтернативни канали за доставка, ще е заменил част от енергията като цяло, а изведнъж за количествата газ ще се конкурират много доставчици.Лошото е,че до тогава ще си сринем икономиката. Европа се управлява от некадърници. Заплатаджии, които цял ден пият кафе и бистрят политиката, ама само чакат и се движат след събитията.Чакат да видят какво ще стане и какво ще им наредят от САЩ.Липсва всякаква стратегия.

116

Анонимен

преди 2 години

Русия са военен щит на почти всички производители на нефт/газ от Азербайджан и Саудитска Арабия, Иран, до Либия и Нигерия, Казахстан и Сирия, та чак до Венецуела, Бразилия и Мексико. Единствената причина САЩ да доминираха до момента беше петро-долара, но скоро тоя филм приключва на всичко отгоре най-големите поддръжници на американците извън Европа - кюрдите в Ирак скоро ще бъдат разкостени от Иран и Турция и петрола на Ирак ще излезе от сферата на влияние на НАТО. А "експертите" нека бълнуват.

115

СССР

преди 2 години

Путин мрази наркоманите ,тука в Люлин се е барикадирал един украински нацист ,следващите са Молдова, Румъния и после България ,щото се дупитееее на където духа вятъра.

114

Анонимен

преди 2 години

Начев, що за експерт си ти, слънце незалязващо?! Рублата днес достигна нов връх на пазарите. Вчера Германия плати по руската схема и от днес пак има газ. Над 6 страни в ЕС наложиха вето на ембаргото, което фон дер Идиът искаше да наложи върху нефтените продукти. Познай кой върви към молене!

113

Анонимен

преди 2 години

пРосия щела да врътне кранчетУуу, малиии страх. И като не съпваш газ, а нафта и се топлиш на ток или пелети за една година чудо голямо. Заради некви спестени 100 лв да им лижете д-тата на тия, или сте мнооого бедни, или сте ***. И в двата случая сте зле и си заслужавате съдбата.

112

Анонимен

преди 2 години

До СССР Когато "аргументите" с икономическата ситуация не сработват другарете се сещат само за това, да плашат с ракетки. Обаче се оказа, че и ракетките на руснаците не са това, която твърдят. :)

111

Анонимен

преди 2 години

Сега е топло ще говорим следващата зима...

110

Анонимен

преди 2 години

Великобритания изпраща оръжия на Украйна за още 350 милиона евро

109

СССР

преди 2 години

Утре като залетят ракети към бг ,на къде ще бягаш ти нищожество за Америка ли .

108

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108 "На тоя експерт мога да му кажа, че не знам как ще изкарам следващата зима." Защо, какъв проблем имаш?

107

Анонимен

преди 2 години

Тоя е шарлатанин а не е експерт.