100

Анонимен

преди 2 години

При условие че Евро съюза блокира 300 милиарда долара които са платени за предишни доставки за газ би трябвало с тези взети пари да се свали цената на потребителите или само големите си делят взетите пари. Нека поне ни мотивират финансово да подкрепим системата за неплащане на газа която измисли ЕС. Да за бъдеще системата не е сигурно, че ще работи защото на руснаците не им харесва да дават безплатно газ повече.

99

ФАКТ

преди 2 години

За по малко от година жалкия фигурант и шaйкaта му гр индъри върнаха България с 25 години назад!!!

98

Анонимен

преди 2 години

*** работа. При намаляващи ресурси на земята, тая бабичка разказва как ерата на руските ресурси в Европа свършвала. Тези ресурси не са безкрайни. А ще дойде ден, кога то американците, а Урсула, ако е още жива, ще види, че долари не се ядат. Тези пари, заради които е всичко ще им приседнат.

97

ира

преди 2 години

Не можах да разбера от кои съседи и кой газ? Тази пак е в някакво рефератче, полет на дбуличието. В крайна сметка, гледам че ще купуваме руски газ непряко, от трети страни, на големи цени.

96

Анонимен

преди 2 години

НАРОДЕ??? НА БУНТ ЗА ЦЕНИТЕ

95

От Вселената

преди 2 години

Не мога да променя това което виждам, но мога да променя точката през която гледам. Това е достатъчно да промени онова което изживявам, а това променя цялата гледка!

94

Ехаа

преди 2 години

Нали чухте какво са измислили от ЕС,няколко страни ще купуват от Русия газ и петрол с рубли а те ще го продават на другите в $и?....

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 123 На нас ни готвят сценария на Украйна. Неа виждаш ли какви са действията на това правителство? Точно както беше в Украйна.

92

Анонимен

преди 2 години

На първо време оставака на ръководството на булгаргаз, министъра на енергетиката и ръководните кадри в министерството. Казват, че са предвидили такъв сценарии, но Чирен е пълен само на 18% от общият обем, докато поляците са запълнили на 93%. Това не е предвиждане и предприемане на действия за осигуряването на снабдяването. Това е бездействие

91

Ха-ха

преди 2 години

От съседите, викаш. От кои съседи? От една страна - петвековния ни поробител; от друга коварните византийци, от които народът ни е страдал най- много в своята история; от трета - Македония, която ни обвинява във фашизъм през войната; от четвърта Сърбия, която НАТО бомбардира със самолети, излитащи от наша територия; от пета - Румъния, която още си иска Добруджа и Двореца на кралицата си в Балчик.

90

Morski

преди 2 години

Путин =Хитлер! Мариупол=Сталинград! РФ=Третия Райх! Лавров=Рибентроп! ЧА"Вагнер"=SS! Песков=Гьобелс!ФСБ=ГЕСТАПО!...ВСИЧКИ ПРИЛИКИ НЕ СА СЛУЧАЙНИ

89

Анонимен

преди 2 години

Абе какво се радват тези евроатлантици в България? Газта си е пак руска, и по-скъпа само с 20%.

88

Ром"с

преди 2 години

До 94Да,така е ..на всички им предложено да плащат в рубли към Газпром,като си преведат еврото(долари не приемат) в Газпромбанк и оттам си купят рубли и преведат на сметките в Газпром.. .Мисля че не е трудна тази операция, сплащанията ,но войната продължава и трябва да се ослаби или унощожи Русия и ние сме й инструмент на Ващшингтон в тази война,както и Украйна и Зеленски бяха ..видяхме какво стана и какво става в Украйна..и при нас ще е тъй но икономически..разруха,глад..

87

Анонимен

преди 2 години

Изгасих телевизора оти сега и трите водещи помашки тв обсъждат само спирането на руския газ,с толкова професори и експерти компетентни във всяка сфера на живота трябваше да сме втората Швейцария..

86

Анонимен

преди 2 години

На каква цена? Всеки вика малко увеличение, но тук 20% там 30% друга с 10-15% и то не остана нищо от заплатата ни. Пък и 90% от работещите у нас не са виждали увеличение с години за разлика от депутати, министри и още куп чиновници получаващи актуализация на всеки 3 месеца и то със закон.

85

до 107

преди 2 години

Като няма хляб, ще ядем пасти. Освен ако не извадим гилотината на площада. По стар демократичен френски образец.

84

Мишо

преди 2 години

Какви санкции какво ви става?! Хората казаха плащайте в рубли, нашите умни глави отказаха. Резултата е на лице!Тези глупости ги разправяйте на слабоумното население на Гейропа.

83

123

преди 2 години

До Анонимен 98 Всъщност Русия не държи да се плаща директно в рубли (трудно можеш да си купиш рубли). Затова откриваш валутна сметка в долари или евро според договора ти в Газпромбанк, тя ще купува за тях рубли и ще ги превежда на вносителите по специални рублеви сметки, от които ще се извършва плащането на доставките. Просто и ясно. Плащаш за да имаш газ. Иначе плащаш повече пари за да имаш същата газ, ама чрез посредници. Ние ще правим това, поне за сега. "Умни" сме, нали?

82

Анонимен

преди 2 години

На каква цена получаваме газ от съседите?

81

Реалист

преди 2 години

Хо хо хо