118

анонимен келеш

преди 2 години

Путин и Кими Севернокорейски царете на военните паради:):):)Вижте ни ракетите:):):)

117

Анонимен

преди 2 години

Русия показва много повече сдържаност и разум. Ако това бяха джендърските държави да са отвърнали при първа провокация. Най-добре е Русия да използва тактическо ядрено оръжие по някоя западноевропейска държава и да се спре с тая мъка. Да ударят Белгия или Нидерландия и Европа ще се оака от ужас. ЕС е във войната и то срещу Русия. Не се чудете, като падат бомби. Не може да си *** и да даваш оръжие и пари на едни престъпници и после да не носиш отговорност!

116

ВъZраждане на СССР

преди 2 години

Ще е грандиозно!! Цял свят ще трепери от страх!! САЩ и НАТО и всички англо-саксонци ще препълнят памперса и няма да се осмелят да изпълзят от бункерите, дори ако Русия реши да превземе и Брюксел например! Слава Россиаа!!

115

Анонимен

преди 2 години

Че тя винаги си го провежда този парад Русия, красив парад, все пак, около 27 милиона руски жертви дадоха , за да освободят Европа от Хитлер, но пък запада пак се самозароби и без Хитлер и са колония днес, но вече няма Русия, да им помага!

114

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно това. Първо какво казва Сталин няма значение. Второ русия няма как да победи Райха твърде е слаба. Трето Украйна дава над 10 милиона жертви факт Крит умело . Четвърто, без бомбардировките над цяла Германия от Сащ и Англия с над 15 000 самолета, войната в Атлантическия океан с флота на Хитлер...нищо от горните нямаше да стане. Ако твърдиш, че рудиа е била сама Хитлер значи си просто неук за ВСВ.

113

Нетърпелив

преди 2 години

Новата подводница Москва ще събере погледите

112

ходил в казарма

преди 2 години

До: номер 109 Е добре де, и какво е руското оръжие, що не казваш? Дай, дай, кажи да чуем всички?

111

Антинатовец

преди 2 години

Външният на фашагите пристигнал да моли за ковчези че не могат да смогнат с производството. До сега поне 30000 фашаги гушнаха букета а още колко ги чака същото? Тези бабаитите от Мариупул които отказват да се прададат ще излязат опечени на шиш в скоро време.Но и тях ще причислим към героите на фашагите посмъртно ордени ще им качнат.Хубавото от цялата операция е че фашагите загубиха достъпа до Азовско море.Донецк и Луганск скоро ще ги загубят и тях както и Крим на времето.

110

анонимен

преди 2 години

автомат калашников американците го разглобяват да видят защо никога не прави засечка и казаха че това е най-доброто лично оръжие в света!

109

дедо Гошо

преди 2 години

Ще има парад, ако дотогава Украйна не унищожи всичката им "високоточкова" техника.А може да извадят и техниката от времето на социализма, която стои консервирана някъде.

108

Анонимен

преди 2 години

Нормалните страни прости си разработват оръжията без да се пъчат, правят иконимика, в...а....т....ниците само размахват оръжия.

107

Анонимен

преди 2 години

Троловете на гроб, поддържаме пропагандата и проДАй България, колкото и да се напъвате повече стотинки няма да ви дадат. Народът се събужда и ще ви потроши компютрите в главите ви. Тролските фабрики ще затворят и ще копате по къра.

106

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ЗАЛПА НА "АВРОРА" БЕШЕ НАЧАЛОТО, ЗАЛПА ПО "МАСКВА", КРАЯ!

105

Анонимен

преди 2 години

До 107.Тогава защо Сталин казва че основната част от победата над Германия се дължи на руснаците.Не го казва руснак а грузинец.Нещо си в грешка основната тежест във ВСВ я изнесоха руснаците.Гледай Безсмъртният полк и ще ти стане ясно.

104

анализатор

преди 2 години

"В подготовката участие взимат общо около 11 хиляди военнослужещи, 131 единици модерно оборудване, 77 самолета и хеликоптера." А във войната в Украйна за близо два месеца досега от руска страна са загинали 21 хиляди военнослужещи, 814 танка, 2085 БТР-а, 171 самолета и 153 хеликоптера! Путин какво цели не става много ясно? Да направи едно минипарадче на фона на "Великая Отечественная Война"? Или и той не знае точно какво иска?

103

АБЕ

преди 2 години

ШОЙГУ ЗАЩО НЕ Е ХОДИЛ В КАЗАРМА,А Е ГЛАВНИКОМАНДВАЩ РУСКАТА АРМИЯ И КЛЕЧИ НАКИЧЕН С ОРДЕНИ НА ВСЕКИ ПАРАД?

102

Анонимен

преди 2 години

Ще има парад на спешната руска армия

101

Анонимен

преди 2 години

Целият така наречен "цивилизован" свят воюва срещу Русия в Украйна и ефекта е 0. В това време Русия неутрализира най-големите изверги в Украйна. Нацисти, контрабандисти и наемници. Защо в Азовстал намериха американци, германци, французи, италианци, англичани, холандци, белгийци, поляци и чехи? Русия не е България или Румъния. Това е третата световна сила в триадата в момента. И при положение Китай подкрепя Русия трябва да си безмозъчен да се съмняваш в успеха им.

100

Анонимен

преди 2 години

В Берлин първо влиза роденият във Варшава Маршал Рукососки, начело на Първи Украински Фронт! Техните внуци ше се справят и с руския нацизъм!

99

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 111 "тия които са ходили в казарма знаят какво е руското оръжие" Мда, неточна и разхитителна скрап, правена за водене на война в стил ранния 20ти век: юруш с числено превъзходство и брутална сила. Нищо друго не може това оръжие. Както и добре виждаме в Украйна де. Не е ново.