148

Анонимен

преди 2 години

А за Русия да не говорим, руската научна школа беше водеща в Световен мащаб, превъзхождаше американската - Менделееев, Марковников, Михаил Ломоносов, Лермонтов, Тургенев, Грибоедов, Капица, Якоби, Жуковски, Лебедев и др,

147

Българин

преди 2 години

Русофилите продължават да настояват за робството си. И понеже са функционално неграмотни изобщо те се задават въпроса какво робство е било щом имаш правото на собственост, българинът е можел да търгува свободна в цялата Османска империя, а Цариград е бил градът с най-много български търговци.

146

Анонимен

преди 2 години

Е как нищо Чернигов запорожие Харков Одеса Мариупол са в Руски ръце тва нищо ли е 3/4 от Украйна

145

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 175...Номер 164 пада от Марс.Бил е пълен двойкаджия по история.За партизани не е чувал.Не е българин този.Чел е нещо в уикипедията и й вярва...Какви партизани по турско е имало? Космати, брадати а може би упашати?! :)))))))))))))))))))))))

144

gruh

преди 2 години

Не мога ви разбера бе хора. Ако Русия не беше освободила България, турците щяха да убият 1 милион българи, така както направиха после с арменците. Днес нямаше да ни има. На мирните преговори след втората световна война *** спасява България от пълно раздробяване. Родопите нямаше да ги имаме. Щяха да бъдат в изцяло в Гърция. Като голяма империя разбира се че са искали нашите земи. Никой не иска да живее на ония студове. И ние да бяхме на тяхно място щяхме да се пръскаме от завист.

143

Анонимен

преди 2 години

И кое им е голямото пияници и назисти като Форд.

142

Да твърдите, че

преди 2 години

САЩ произвеждала псевдонаука и е пропаднала държава, УЖАС! Най-големите умове на Земята са американци, като хванете - Томас Едисън, Хенри Форд, Александър Бел, Томас Джеферсън, Вашингтон, Адамс и много, много други големи имена.

141

Анонимен

преди 2 години

Какво става с 60 километровата колона с танкове? До къде стигна?

140

Смърт на фашизма

преди 2 години

След тази наци поми.я по нова вече разбираме Русия защо са влезли в Украйна.

139

Истината

преди 2 години

Един велик политик в края на ВСВ прогнозира, че фашистите на бъдещето ще се нарекат антифашисти и ще носят война срещу фашизма. Прогнозата ме се оказа вярна.

138

Анонимен

преди 2 години

Мачкай укрите, Владимире! Мятай им бомби и ги приключвай! Укрите са като нашите макета - изкуствена държава! Закривай!

137

Анонимен

преди 2 години

Никакъв българин не е тоя,а г.

136

ъъъ

преди 2 години

Космически сили хиперзвукови ракети великите спецназ брадати чеченци сирийци всякаква *** И НИЩО

135

Анонимен

преди 2 години

Султан и Везирът при навлизането на руската армия през 1877 г. в България, казали: "Аллах Акбар" и са се впуснали в битка!

134

Анонимен

преди 2 години

Какъв българин си бе н естествено че е било робство идвят взимат ти жената децата земятс какво е.Сърбия е била автономия Румъния отделна държава

133

Българин

преди 2 години

Робството е така жизнено важно за русофила, както въздуха и слънцето за всяко живо същество. То е оправдание за сервилната им, патологична и противоестествена любов към Русия, която през годините се е проявявало най-вече като национално предателство и българофобия.

132

Анонимен

преди 2 години

Номер 164 пада от Марс.Бил е пълен двойкаджия по история.За партизани не е чувал.Не е българин този.Чел е нещо в уикипедията и й вярва.

131

Лудост

преди 2 години

Ужас не мога да повярвам колко ниско е паднала нова,хора 21 век а те дават думата на фашисти ,убиици и насилници от "Азов"Какво става с нас?!

130

Анонимен

преди 2 години

Какво ша прай путин като изчерпи чечеченците? Откъде още бygaлu за отстрел? Русофилчетата не стават! Те guвaнeтaта лежат на диваните и са ербап в коментарите, ама са интересчии и нема а додат! Само цените на нафтичката и ляба им е в главите!

129

Анонимен

преди 2 години

До 134В Османската Империя обикновените хора, селяни и граждани не са били роби, за разлика от Русия която само 10 години преди създаването на трета българска държава робството е било законно, дори върху бебетата, раждани от роби.Имало е много случай на животинско отношение към тях, напълно законно.