27

Анонимен до 29

преди 2 години

Забрави и за инфлацията в сащ пак от 7.9% и това е от както започнаха да налагат санкции. Тук в Англия всичко хвръкна до небесата аз такова чудо от 17 години не съм виждал.

26

Първо

преди 2 години

Да си признае до кога е бил канадец и от кога българин да не лъже като

25

Анонимен

преди 2 години

Само си представете това правителство без БСП. Само за секунда си го представете.Колелото на историята издигна Корнела. След време това още повече ще личи.

24

Анонимен

преди 2 години

*** партията на комунистите от ДС и Кремъл, гласувайте за да бъдете роби и да видите Сибир чще имате безплатна газ на температури от -50 градуса

23

Мдаа

преди 2 години

Петков може да е готов, но българите не сме!

22

Анонимен

преди 2 години

Майкоооо, на ви сега! Нали искахте промяна! Ами тя не винаги промяната е за по-добро! Обикновено американците, когато си сложат марионетно правителство, такъв е резултата! Не твърдя, че с руснаците не е същото!

21

Българин

преди 2 години

До12. Правителството е в правилни посока. Борисов с корупцията . По външната политика е с ЕС и НАТО. За РСМ целия Свет знае , че сърбите и руснаците насъскват северомакедонците против българите. И ако РСМ влезе в ЕС и НАТО законите ще са други.

20

Анонимен

преди 2 години

Една македонска антифашистка фаланга ще им покаже на тези харвардци как се мачка с гол гъзТаралеж.

19

Анонимен

преди 2 години

Гласувате за *** получавате робство и заточение в Си ир !

18

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията в РФ е вече 40%, по магазините се бият за захар и дамски превръзки

17

Анонимен

преди 2 години

На следващите избори гласувам или за Възраждане или за БСП. Нещата станаха прекалено сериозно за да гласувам за друга партия.

16

Анонимен

преди 2 години

РФ яде дървото от смешната армия на Украйна с пък какво остава ако се намеси НАТО, ще стигнем до владивосток !

15

Бай Ментор

преди 2 години

Този май е търчи-лъжи и подмазвач!Не така момко , ще се компрометираш веднъж за винаги, спазвай си договорите!

14

Анонимен

преди 2 години

Май наистина Възраждане ще е следващия ми избор. От 32 години насам правителствата които избираме се надпреварват да да продават и предават националните ни интереси. Българино до кога ще спиш ставай защото ножа е опрял до кокала ? Украинските бежанци вече взеха да си правят каквото си искат в България представете си още една нация настроена срещу България. Докато продължаваме да слушаме сащ ще паднем и под 5 милиона.

13

Анонимен

преди 2 години

Хаха в Руската *** какво ни чака само, комунизъм и робство. Ще копате картофи докато не ви помервенеят ушите. Спецялно младите тролчета само това ще правят на полето, няма телефони, няма интернет, няма шляйкане по улиците.

12

М.I.C.

преди 2 години

Нещо не разбрах заглавието и написаното в статияра. Хем: ....готов да даде, хем в статияра:... когато има резултати...Оправете заглавието, че иначе статията е губеме на време.

11

Анонимен

преди 2 години

От ДНР твърдят, че са се обърнали към българското правителство с официална нота за това, че българските моряци са спасени и питат какво да ги пратят вкъщи. До сега отговор от българското правителство няма.Новината я има на много места и е от няколко часа.Киро не просто ще бъде свален. Киро ще бъде ........

10

Анонимен

преди 2 години

Спирайте на тролчетата интернета и им пишете глобите, а най добре да забраните безсмисленото писане под статии !

9

0

преди 2 години

"Бориславова заяви, че са се справили с ковид кризата, както и с енергийната криза"...това девойче е много зле.Явно България водена от любимия и министър председател е единствената страна в Европа която се е справила с енергийната криза.Браво Ленче!!!

8

Анонимен

преди 2 години

Щом на американско настроени некадърни пубери дадохме власт, закривай!