44

Зеленски

преди 2 години

Ти си обречен и ще получиш , това което заслужаваш ! ОЩЕ ЛИ вярваш на КРАВАРИТЕ????

43

Анонимен

преди 2 години

Нормално е Българите да са с Русия навремето Русия докара токът в Бг заводите производството и тн.Няколко шепи бивши комюняги получиха пари от Сащ да разсипят всичко но те са шепа а не народа

42

Анонимен

преди 2 години

Някой ден ще си платят лично за всичкото зло което сториха, а народа им ще го изплаща десетилетия наред.

41

Fallschirmspringer

преди 2 години

До Анонимен 52// Да така е.Някой да е чул другата гледна точка,няма такава информация.В най-добрият случай е информация подходящо редактирана и извадена от контекста.

40

Анонимен

преди 2 години

Нацизмът винаги губи. 8 години тормоз и убийства от страна на украйнските нацита доведоха до тази война

39

Раша капут

преди 2 години

Командирите на различни нива на 3-та мотострелкова дивизия на 20-та общовойскова армия на Западния военен окръг отказват да участват във военни действия.Освен това военните масово пишат писма за оставка.Личният състав на 2-ри батальонни тактически групи на 4-та военна база от 58-*** общовойскова армия на Южния военен окръг отказа да участва във военни действия на територията на Украйна.

38

Раша капут

преди 2 години

Резюме на щаба: командирите на вражески дивизии отказват да се биятОЛГА ГЛУЩЕНКО - НЕДЕЛЯ, 3 АПРИЛ 2022 г., 06:47 ч.УНИЩОЖЕНА ВРАЖЕСКА ТЕХНИКА, СНИМКА: ГЕНЕРАЛЕН ЩАБГенералният щаб на въоръжените сили на Украйна каза че отказат да се бият с командирите на руската армия, както и с две батальонни тактически групи. Командирите на различни нива на 3-та мотострелкова дивизия на 20-та общовойскова армия на Западния военен окръг отказват да участват във военни действия. Освен това военните масово пишат писма за оставка.Личният състав на 2-ри батальонни тактически групи на 4-та военна база о

37

Анонимен

преди 2 години

България мрази Зеленски!

36

Анонимен

преди 2 години

И какво, направиха журналята в България, накараха ни да си търсим, всякаква информация, за да видим и друга гледна точка. Сега, кахо чета коментарите, все повече се убеждавам в това.

35

Отвратен

преди 2 години

Ей Зельо, ние имахме цар, който като теб изби народа ни във войни. Но неговия син ни запази след това и земя добави към територията ни. Единия го прокудиха, а другия го ценим и сегашните поколения. Той запази и евреите. А ти си избиваш народа и рускоговорящите. Прекрасните наши братя украинци, ще разберат след 10 години безсмислието на своите загинали. Жалко и за руските войничета. Те с какво са виновни? Жалко за два братски народа в бой, за кефа на САЩ.

34

Анонимен

преди 2 години

До петя,петя,петя Вкарването на прозиволни "проценти" само показва пожелателния характер на драсканиците ти, защото имаш нужда да усещаш "подкрепа". Слабоооо.

33

А ЗДРАСТИ ЗЕЛНИК ???

преди 2 години

РУСИЯ ИСКА ТЕБ , И НАЦИСТИТЕ ТИ !!! НО ТИ СИ И НУЖЕН ЖИВ , ЗАТОВА ОЩЕ ДИШАШ !

32

Анонимен

преди 2 години

Такъв вариант без море няма да стане. Това означава безкрайна война пълномащабна война. Джуджето теябва да е луд да вкара държавата си в дълга война при теа разходи и санкции.

31

С помощ от САЩ

преди 2 години

Рашките бяха разгромени край Киев. Сега бягат като овце, очакваха да въвлекат и Беларус във войната но не успяха. Сега минават в кръгова отбрано в Донбас, защото там ги очаква същата участ. Украинската армия вече унищожава складове с боеприсаси на руска територия.

30

Анонимен

преди 2 години

Който, си продава дирника на САЩ, сега реве.

29

петя,петя,петя

преди 2 години

Много си малка да ме лъжеш,моето момиченце!Всеки ден гледам руски канали,там хората казват/и показват/самата истина!Руснаците не просто искат източна украйна,те отдавна имат пълен контрол тамКолкото и да се напъваш фактът си е факт/80 % от българите симпатизират на Русия/

28

Анонимен

преди 2 години

Гледайте скеч, с този преди години, как си казва истината, за нацитата и Азов в Украйна, а сега реве.

27

е

преди 2 години

Байдън за това нарече Путин касапин

26

Ще има ден

преди 2 години

А Зельо като какъв се самоопределя, към кой пол го клони? Че за сега ревтуни като по слабия пол. Като спечелят вжйната, в свободния свят , ако иска може да е куче на Господаря си. Да ближе и скимти като го подритват. Жалко за тоя красив, добър и братски украински народ. Разкипаха го повече от нас. Но когато малкия играе опасна игра с големите , винаги го отнася. Ние ако сподреждаме руски ракетни установки с посока Турция. Аджба няма ли комшолука да ни ошамари с аскера?

25

Анонимен

преди 2 години

Зелен Бабач ти не разбираш дълбокия замисъл ,а именно народа ти да разбере какъв си ! А какво ще те правят те си знаят , еврейски ром