59

Анонимен

преди 2 години

Русия погина, ще бъде разрушена и разделена на истинските си съставки, това е искуствена държава същата история като Сърбия.

58

Анонимен

преди 2 години

До тук поразиите които остави Русия след себе си в Украйна са около трилион долара. Алестуваните средства от запада са окол 500 милиарда, 350 милиарда от руския резерв и 150 милиарда от олигарсите. Както и да го смятаме парите не достигат. Ще трябва да се плащат репарации и контрибуции от Русия, а до края на тая война сметката може да нарасне до 2-3 трилиона. Така че Русия е обречена следващите 50 години на глад и мизерия.

57

Анонимен

преди 2 години

Аман от крадци нaциcти. Полша се счита за демократична страна:):) Ненапразно са я мачкали. Държава като Полша която още през 1999трябваше да бъде възпитана в уважение към другите. Гладни зoмбитa готови на всичко само и само да имат къшей хляб. Единственото значение на Полша е географското й положение. Аман от толкоз крадливи нaциcтки измислени наций

56

Анонимен

преди 2 години

Мършите Полша, са същите като укрите. Усрали са се от страх, но подстрекават. Като им стиска сами да наложат такива санкции. Всяка мижитурка все зад НАТО и ЕС иска да се крие.

55

Гиб Мелсън

преди 2 години

Както казах вече много пъти най-големите русофоби в света са поляците. Преди доста години един поляк в Слънчев бряг с ококорени от ужас очи ми обясняваше колко силна и опасна държава била Русия. Поляците правят всичко възможно да вкарат НАТО в трета световна.

54

До 52

преди 2 години

Въпросът не се решава с един пуловер, а с една икономика, зависима от газ. А не е една, а много. Ти си носи пуловера и яж попара. Само да се изоече хляба, щото зависи от газта.

53

Анонимен

преди 2 години

Браво на поляците!

52

Нане

преди 2 години

пановете и укрите, когато и да ги изпляскаш все, ще е късно... католицизма не прощава, тотално промити мозъци...)))

51

Анонимен

преди 2 години

Аз спирам да купувам полски стоки каквито и да са. Пълен бойкот на полските неонацисти.

50

Интересно

преди 2 години

До АнонименОсъзнавате ли, че може да се стигне до ядрена война?А ако съседа ти има пстолет и минава всяка вечр да ви оправя и тебе и жена ти, пак ли ше викаш, нищо само мир да има.Някои неща не можеш да и преглъщаш вечно.Ако ще има ще има не може всички вкупом да се предадем.

49

Анонимен

преди 2 години

Не съм сигурен защо сте притеснени за газта, по скоро Путлера е притеснен да не му секнат паричките, че той горкия освен да разпродава природни богатства какъв му е бизнеса точно, ами никакъв!

48

dumb Polacks

преди 2 години

За мен поляците винаги са били на едно ниво с украинците - тоест, много ниско.

47

Малко за политика

преди 2 години

До Сата НАТО: "Кой според тебе трябва да плати това, което стана в Украйна"? САЩ трябва да платят, кой друг. Цели осем години готвиха и снабдяваха Украйна за война с Донбас и Луганск. Но с Путин не е така лесно както с наивникът Горбачов или с пияницата Елцин.

46

е

преди 2 години

смелост трябва, за да се изправиш пред тиранията на един *** убиец

45

Анонимен

преди 2 години

Въй че активна таз Полша. Явно тя ръководи ЕС, НАТО, САЩ?Докато умните се наумуват лудите се налудуват

44

Сата НАТО

преди 2 години

Може би В.П. трябваше като начало, когато беше студено времето, да спре газа по СП-1 и тогава Германия и Полша щяха да бъдат по-ниски от тревата ----////----- Стига с тия глу пости. Никой няма да лази пред руснаците само защото му е студено. Въпросът се решава с обличането на един пуловер.

43

ГАДОРЯН

преди 2 години

Значи през ВСВ война САЩ налага перролно ембарго на Япония и опааа Пърл Харбър. Сега мачкат Русия и да не вземе Путин да посади малко ТОПОЛКИ в задния двор на Полша. После шъ реват. И да не мислят че нвкой ще посмее да отмъсти. Кой ще рискува да го загробвт заради някви паляци. Та така.

42

Поляците

преди 2 години

Както винаги, демонстрират чудеса от храбра глупост и наивна наглост.

41

Боце

преди 2 години

На тези ***, къде им отидоха прокламираните ценности, като неприкосновеността на частната собственост, или всичко изказвано до сега е било фалш и демагогия. Искам да разберете едно живем в свят на лъжата, фалша и демагогията, свят който бавно, но сигурно умира.

40

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 38: И ти ли се пръкна тук по опорната точка "Всичко срещу Путин и Русия"? Лихвите в руските банки не са наш проблем, а Путин има доста по-голям рейтинг в Русия отколкото дядо Байдън в САЩ. Ако вместо Байдън президент на САЩ беше Тръмп, до война можеше и да не се стигне.