158

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха , на предишната шепа авантюристи им е много мъчно , че вече са извън борда ...

157

Анонимен

преди 2 години

Кудкудяк,кудкудяк.Вчера снесох-днеска пак!

156

до герб

преди 2 години

В се се чудя , как сте ремонтирали ПРАЗНИ язовири , с ВОДОЛАЗИ ???...А м/у другото , кога Лиляна Павлова ще върне парите за язовира в Перник ?

155

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията сега не е 10%, а е от 20% нагоре. Стана като в 96-та - като влизам в магазинчето, първо питам за цената, а после купувам. Цената на някои стоки се променя всяка седмица. Както ТЖ казваше за "материала", сега навсякъде, във всяко магазинче, за всяка стока - навсякъде има Промяна.

154

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 172 Щом е заплата, как се явява кражба? Мъжът на шехерезадата колко взима? И същите въпроси за него.

153

Аз , Ти , Той ....

преди 2 години

До Аз промяната...Промяната май няма да дойде от Запада , икономиката е на разпад , армия няма , санкциите се ПРЕОБЪРНАХА !

152

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 166 400-те язовира вие ги бяхте ремонтирали:) Започнахте да се обърквате с вашите кражби :)

151

Анонимен

преди 2 години

До до гербНали нямало никой да е над закона, защо крадете или върховенството на закона е за другите, а не за вас дето сте с по 15 000 лв заплата като Лена Бориславова? Какво точно върши тая и.диотка за тия пари.Тя с нещо повече ли е от другите българи?

150

Анонимен

преди 2 години

Всъщност единствената манипулация на тези избори се извърши в Турция, където предизборно бяха баце и карадатъ - резултатите за тях.

149

Така е фЪф политикат

преди 2 години

Бойко бе с Путин , а сега е против Путин , ромска работа , когато му изнася е ''тако'' , а когато не му изнася е ''вако''.

148

Аз промяната

преди 2 години

Подмяната и сбиротакът назначени с венецуелските машини и служебните превратаджии БКП *** БИЛИ ПРОМЯНАТА ДА ПЛАЧА ЛИ ДА СЕ СМЕЯ ЛИ С ШЕПА ИЗБИРАТЕЛИ НАЙ ПОСЛЕ СЕ НАСТАНИХА НА СОФРАТА А ДБ ТЕ КАКВИ ИЗБИРАТЕЛИ ИМАТ СТОЯХА ВИНОВНО ДО ПОДМЯНАТА И СТАНАХА ПАТЕРИЦАТА А ЧАЛГАРИТЕ ИЗИГРАХА КЛЮЧОВА РОЛЯ С ТЯХНОТО ШНОРХЕРОВО ПРАВИТЕЛСТВО И СИ ОСРЕБРИХА ДЕЙСТВИЯТА

147

haha

преди 2 години

Бат Бойко знае ли разликата между авантюристи и опортюнисти :D Толкова добре е изказва, колкото платените русофи*истици по форумите.

146

Анонимен

преди 2 години

До ХахаНе са три месеца, а една астрономическа година, Петков и Василев бяха министри оттогава. От този период Петков обещаваше завод за електроколи и до момента няма нито една произведена, обещаваше как ще ремонтира 400 язовира и няма нито един ремонтиран.Заври си ги ти червените опорки, защото преди вас инфлацията беше 1%, а сега тя е 10%!

145

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 159 Да сте се обърнали към съда, щом смятате, че това са доказателства. Дори каскетът ви не се самосезира.

144

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 159, Друго си е викаш да ги пишат служебно бюлетините в гетата за ГЕРБ и ДПС нали ? Така е по честно и няма проблеми ....Големи профани сте от ГЕРБ-СДС-ДПС-Възраждане

143

ДДРОнег

преди 2 години

Е, ами герПдпс пък са една гооооляма шепа мафиози и крадяха мнооооого :) И сега ги яд, че не могат да крадаааат изобщо :) :) :)

142

Анонимен

преди 2 години

До Хаха 158 Той е гербав тррол, как да се радва :)

141

до герб

преди 2 години

Ами да , гледат от вас , какви ги сътворявахте !Нека и други да се позамогнат , защо само вие , не се ли налаПАхте ?

140

На кмето зето

преди 2 години

Кирето може да е всякакъв, но е ясно като бял ден че гешефта играе за ГРОП, а не за народа.

139

Анонимен

преди 2 години

Фактът се доказва с това че отказахте да броите хартиените разписки, съпротивлявахте се единодушно, защото тъкмо тяхното броене щеше да покаже има ли манипулация на софтуеъра.