63

Иван

преди 2 години

Пропагандата е на ниво!

62

????

преди 2 години

До Дядо от село= "Умът не ми побира, как може да има нормални хора, които са на страната на Путин! Какво точно му харесвате?"..... Нищо не му харесваме, но това което се случва в Украйна, не е по негова вина. Не можем да си кривим душите. Други са виновниците. И тях питай! Пообразовай се.

61

Анонимен

преди 2 години

Що не коментират тези набедени мушмуроци Байдън -Деменцията ! Жалки сте и вие медиите

60

Анонимен

преди 2 години

В Украйна също са забранени.Зеленски издаде указ преди дни да се подава централизирано информацията на техните канали.Сега са решили да има наказание за тези,които побликуват видеа и се вижда разположение на техни войници.Между 6 и 8 г.

59

Мдааа

преди 2 години

Европа се самоубива! Не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите....Петко Добрев анализатор 9.2.22 в Епицентър.... Когато Путин ни казваше: "Посъветвайте Зеленски да изпълни Минските споразумения", какво правихме европейците? Ами занимавахме с вредата от мусаката и *** стремленията. Е, не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите. И европейците трябва да си отговорим на най-важния въпрос щеше ли да има война, ако бяха изпълнени от страна на Украйна Минските споразумения? Не, нямаше да има.И защо трябва тогава да се правим на *** и да търсим вината единствено и само в Пyти

58

Анонимен

преди 2 години

Чечения, Грузия, Крим, Сирия, Украйна - случайно ли е? За да се задържи един диктатор на власт са му нужни врагове и войни - за да оправдае мизерията на народа си. В русия са забранени всички други медии освен обслужващите путин. После е подведен и виновен е запада :)

57

Анонимен

преди 2 години

Хиляди варианти измисляте, само и само да оправдаете ФАЩ и нейните колонии!

56

Лена Бориславова

преди 2 години

Аз ще преговарям устно с Путин по заръка на просто Киро,подчертавам устно,защото в устата и езика ми е силата.Така силно го въртя,че всички свършват бързо.Па за Киро да не ви говоря,той горкия с тез безглутенови канадски пасти свършва като заек.Толкова бързо ще свърши и *** му управление.

55

Анонимен

преди 2 години

До Дядо от село - Харесваме му якето !

54

тодор живков

преди 2 години

Никой вече не се интересува какво е било .Русия се спомина .Амин .

53

Оптимист

преди 2 години

Добър анализ, адмирации!

52

Анонимен

преди 2 години

Нацистите са една шепа в Украйна з поне толкова са и в България. Ноооо...на откачилият ви вожд, Вова Путошкин утре може да му хрумне и България да "денацифицира". И кво правим тогава? Пращаме му нашите путинофили, ще ги принесем в жертва. Даваме ги веднага, подобни о.т.р.е.пки не ни трябват.

51

тренер

преди 2 години

Мдааа

50

Анонимен

преди 2 години

До ????- Скъсват се ежедневно да измислят плоски лъжи и смешни манипулации, но истинските причини за случващото и истинските виновници ги прикриват. Пък и кой болен мозък може да твърди и повярва че патриота Зеленски побеждавал? След като не само Украйна бива разрушавана и нрвинни хора страдат и умират от неговите победи. Но Украйна победно вече загуби и целия си излаз на морета. От много акъл и патриотизъм на Зеленски ли? И непрекъснато се мъчи да въвлече НАТО и ЕС в световна война.

49

И бай Тошо се молеше

преди 2 години

дълго на руснаците, за да ни вземат за тяхна република. Не става само с молене...трябва и акъл.

48

да бе, да

преди 2 години

Много лесно се подвежда висш кагебеец с десетилетен стаж като президент на Русия. Друга глу-пост да пуснете?

47

Анонимен

преди 2 години

Не зная дали са го подвели Путин, но някакъв ирландец е приел да приюти украинско семейство, което после се оказва африканско. :-)

46

Анонимен

преди 2 години

В момента тече планомерна анихилация на нацистите бандеровци, които са групирани главно около Донбас. Повечето от военните бази и военната инфраструктура на Украйна са разрушени. Има пълен контрол над всички атомни централи, а биолабораториите са разрушени, тоест никаква опасност от ядрен и биотероризъм. Има още малко за зачистване. Дори до тук да спре операцията, украинските нацита няма да могат да се организират още 30 години. А след 30 години САЩ няма да бъдат толкова силни.

45

Анонимен

преди 2 години

До 60 - МНОГО СМЕ ей , ПОВЕЧЕ отколкото можеш да предположиш - Да си знаеш !

44

Анонимен

преди 2 години

а байрактарите непрекъснато падат само от псувни.--като двата ру хеликоптера които ги днес ги закопаха във водите на езерото ли ?