93

Анонимен

преди 2 години

А Русия дали ще има сили за война с целия свят?Като я гледам нищо не направи в Украина и ако няма примирие ще се самоунищожи.Те си мислиха,че за 96 часа ще унищожат Украина,но се видя какво могат.Да кажат как са танковете им и други транспортни системи.

92

Кики

преди 2 години

Скоро на китайско финланската граница всичкко ще е спокойно.Официален курс за днес 151 рубли за долар.На черният пазар направо падат глави.

91

Анонимен

преди 2 години

Кой пусна атомна бомба на Хирушима? Руснаците ли?

90

Анонимен

преди 2 години

Смехории...Мачът отдавна е свирен. Няколко дни още и ще излезе резултатът, който е известен.

89

Нищо ново

преди 2 години

До до 94: "В Киев има поне 20 000 противотанкови"? И какво като има. Чети историята. В Берлин през 1945 по-малко противотанкови оръжия ли е имало? Или в сирийският град Ракка, който американската авиация сравни със земята. Няма град, който да не може да бъде превзет. Запомни го.

88

Анонимен

преди 2 години

Всички забравиха корона вируса..

87

Баче Кико

преди 2 години

Аз вече почвам да губя търпение към Костя Костадинов - колко време ще го чакам, тия пари Митрофанова за какво му ги е дала? Да внася референдум за излизане от ЕС, НАТО и приемане на Рублата веднага - да защити българските интереси.

86

Анонимен

преди 2 години

До Оберщурмбанфюрер То и мустакатият някога така е мислел, но друго му се е случило..

85

Ако знаят какво им е приготвил Чичо Сам, ще си изядат ушанките. Избомбването приключва животеца много бързо, а и в Русия дали ще си жив или мъртъв - няма голяма разлика. УСАняшкото ръководство е от друг тертип. Поставя те в такава ситуация, че всеки ден да умираш, докато реално приключиш с този жизнь. Лайф-ът е друга форма на живот, непозната за ***-о-ликите съветски азиатци.

84

нов свят

преди 2 години

Световна война и след това всички подземни богатства и вода за всички земляни на една цена без право на собственост на олигарси и убийци и разпад на империйте..

83

Анонимен

преди 2 години

Е сега стана ясно кой направи така, че да гръмне Чернобил 1986 г. Всичко се случи с помощта на САЩ. В атомната централа има хиляди защити и резервни мощности. Няма как за се е случило без външна намеса.

82

Малко за политика

преди 2 години

Западняка се замисля сериозно едва когато му бръкнат в джоба. Изпращаха оръжия, а те попадат в ръцете на руската армия. Сега да пращат храна и да приемат бежанци. Това е цената която трябва да платят заради това, че НАТО непременно трябваше да се разширява на изток. Вече има и доказателства, че в Украйна се е разработвало и ядрено оръжие, най-вероятно с американска помощ.

81

НАТО

преди 2 години

ако НАТО почнат русопитеците, за 3 дена нема да им остане нищо. Общо взето с тази война с Украйна такъв удар се нанесе на имиджа руската армия, че това вече няма оправия. Умря *** дет ги хвлише.

80

Анонимен

преди 2 години

Зеленски какво е това - "Украинките, които всички виждаме да транспортират деца към Германия, НЕ СА ИМ МАЙКИ!!! Разбита е голяма педофилска мрежа от Украйна и сега им е осигурен коридор към Германия за да прикрият следите." ......... Така ли се "грижите" за децата на Украйна?

79

Факт

преди 2 години

Бензиностанцията с ракети поприключи с армията, всичката е затънала в калта на Украйна - каква 3та световна война бълнуват не знам, кой ще се бие - руските пенсионери поддръжници на Путин ли?

78

Анонимен

преди 2 години

Гледахте ли клипчето как Путин пее Слава Украини! Много е яко!

77

Нищо ново

преди 2 години

Руската армия вече стигна до Киев. Либералните западни демократи имат време да мислят "Как да нанесем максимална вреда на Русия без да навредим на себе си". Трудна задача.

76

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Доказано от практиката истина е, че американското оръжие е полезно, а руското - вредно. Това е все едно да катастрофираш с Линкълнс ЛАДА, или "карала Линкълн и катастрофирал в контраст на "шофирал ЛАДА и се убил".

75

Гандалф

преди 2 години

Москва = Мopдор

74

Русомраз

преди 2 години

Плашете, плашете с Трета Световна Война opки!!! Този път обаче целия свят е срещу вас... Блядoвe!!!