7

стара пУшка

преди 2 години

Не бой се - идеален си и така. На армията й трябва пушечно месо. Убитите сънародници надъхват електората да се бие за славата на политиците.

6

Анонимен

преди 2 години

Братята Кличко с голи юмруци ще ги спрат .

5

Анонимен

преди 2 години

Днекса гледах едно видео как вaтeнка се oaкaлa от страх и се затворила в танка. Изкараха го- някакво дете невръстно. Разбира се, нищо не му направиха. Русия става все по-жалка и по-жалка с всеки изминал ден.

4

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

Касапница предизвикана от Ротшилд и сие,в която Зеленски унищожи Украйна и продължава упорито да я съсипва хем вижда,че помощ няма да има...На какво разчита не знам !

3

Анонимен

преди 2 години

Е сега на кой да верваш ?Едни викат имало офанзивна контра атака на Украйнците и разбити руснаци преди Киев ,сега па танкове се ползвали руски .Колко маниполция ,лъжи

2

Анонимент

преди 2 години

Бате аз нема да участвам във война. Искам първо държавата да ме вкара на обучение поне 2-3 години. Аз не знам от коя страна се държи пушката. Ако тръгне да става нещо, ще избягам, честно ви казвам.

1

Анонимен

преди 2 години

Боби, военен "експерте", затваря ли се котелът? Вече трета седмица чакаме голташка Русия да го затвори... Всеки ден е след 12 часа...