42

Анонимен

преди 2 години

Зеленски може да спре войната и да избегне много хиляди жертви и разрушения, но не го прави и непрекъснато насъсква хората, започвам да си мисля че е абсолютно умишлено.

41

Мунчо

преди 2 години

Целта на Путин не е да унищожи Украйна или да я анексира, а да постави на власт Янукович с проруско правителство, както направи в Сирия с Башар Асад. По нататъшните действия на Зеленски са агония и унищожение на украинския народ. Не си струва да унищожаваш народа си заради англо-саксонците. Да се предава и да запази народа и страната си.

40

Анонимен

преди 2 години

Този трябва да ни е за урок и на нас какви спасители си избираме! Като не го е страх от нищо и няма инстинкт за самосъхранение ... толкова хора погинаха за нищо!

39

Миии

преди 2 години

ХИТРИЯТ САЩ НИКОГА НЕ ВОДИ ВОЙНА НА СОБСТВЕНАТА СИ ТЕРИТОРИЯ. ЕС И УК ЩЕ ОПЕРАТ ПЕШКИРА НАКРАЯ.

38

Анонимен

преди 2 години

В същото време с години верния съюзник на САЩ, Саудитска Арабия води война срещу Йемен, но за тях няма санкции и изолация, ама те купуват оръжия от САЩ за десетки милиарди.

37

Анонимен

преди 2 години

В Донецк има Алея на ангелите в памет на стотиците убити деца от бомбардировките на украинските нацисти...ама за тях нито дума няма в нашата преса...!!!

36

Факт

преди 2 години

Стара информация...

35

БАЧКАТОР

преди 2 години

Не е ли по-прагматично за украинците да свалят Зеленски и руснаците да мирясат? За какво да умират деца та този да е на власт на всяка цена?

34

Анонимен

преди 2 години

Ето заради такива като тоя дрогиран шут Украйна не трябва да съществува като самостоятелна държава.

33

Анонимен

преди 2 години

коя от днес бг работи на повикване, да остави телефон тука, да я викна да ми направи една св-ир-ка. десет лева за св-ирк-а давам, за такива долн-опробни б-ок-лу-ци повече пари нямам :)))

32

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, нека укро-вермахтът щом иска да се бие до последния войник...Тъкмо така,след това демилитаризацията ще е завършена успешно, и ще продължи денацификацията по план...Путин им го каза от ясно по-ясно, както и това, че спец-операцията ще бъде извършена (завършена)...А това, че междувременно укрите си се стрелят и взривяват взаимно, а също грабят - си е вече техен проблем... Армията на РФ си има своя собствена стратегия, както и стратегически изненади - напр., Дългият КонвУй изотзадзе на Киев

31

42

преди 2 години

Извинявам се за неточностите официална делегация на САЩ с ходила във Веницуела да проси

30

Анонимен

преди 2 години

Мощни сили искат Трета Световна Война, защото объркаха икономиката тотално. Зеленски е пратен с цел да разпали такава война и няма да се спре докато не го направи. Явно ковид истерията се провали и сега ни чака и световна война за нулиране на икономиката.

29

Анонимен

преди 2 години

като са толкова силни украинците Зеленски да излезе на първа линия стига е ревал от бункера ако въобще още е в украйна показвал клипчета кога са снимани Само пречи на хората

28

Анонимен

преди 2 години

Сътринта по БНТ в "Денят започва" един от САЩ каза, че официална делегация е ходила на крак във Вебецуела да моли Мадуро!!!! Представяте ли си какво падение!!! Същият журналист Гаспаров каза, че в "Таймс" пишело (вече официално) , че от години американците подготвят украинци за партизански война. Къде би била тази война???

27

Луд

преди 2 години

Този е луд. Явно изобщо не му пука за обикновените украинци, които плащат сметката за тази братоубийствена война...

26

Анонимен

преди 2 години

До УКРАЙНА Вашия господ Бог го направиха за смях, като разриха, че видеото на "срещата" му със стюардесите е било пълен фейк. Записа е бил правен няколко дни по-рано, прозрачни микрофони, некадърен монтаж, липсващи отражения, нематериални вещи, хора гледащи в празното пространство. И вие говорите за "страхливия" Зеленски, стоящв бомбардиран град! Колко пропаднал трябва да си да правиш такива коментари?

25

Анонимен

преди 2 години

А той ще държи ли реч на площада или ще прати видеопослание от бункера? Хитрец на стероиди!

24

Анонимен

преди 2 години

Даваха по Русия 24 как като се качват жените и децата във влаковете следяха украински войници да не се промуши някой защитник на Украйна между тях пълно с дезертьори

23

Станишката

преди 2 години

Добър ден, циркаджии! Украйна държава ли е? Експерименти на лаборатории с населението, превръщане на младите жени в просттитутки, търговия на органи, износ на работници и хора и тяхната експлоатация, злоупотреба с деца, територия на безскрупулна мафия, нациски прояви от властта и т.н. И после някой нормален щял да се бие доброволно за този тумор наречен държава? Айде де!