67

Анонимен

преди 2 години

връща се времето на студената война, добре че този път сме откъм свободния край, че ми писна от всезнаещи комунисти. Скоро идват американски експерти, да подпомогнат демократизирането на България. За Украяна - явно часа не е ударил.

66

до 69 от славянин

преди 2 години

''Добронамереността'' на запада! Със сигурност от ''добронамереност'' запада разшири нато до руските граници! Западът е една хиена в човешки образ!

65

Хан Соло

преди 2 години

До славянин. Никой, защото преди това ще се самоубие.

64

Анонимен

преди 2 години

До славянин Същите, които и Милошевич.

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 Щом се налага да възхваляваш Путин явно не работи "мехлема за душата". Особе но с такива фейк възгласи като "спасителя на правослвието". Същия който прати чеченския башибозук да коли славяни. Лошо, че те му го върнаха в насипно състояние, но така е понякога в живота.

62

Гражданин

преди 2 години

До ss. Айде пак старият комунистически номер "А вие защо биете....". Това че американците са правили иддиотщини не означава, че и Путин трябва да ги прави, нали?

61

Джендър

преди 2 години

Стига с тази война! Искаме мир! Кога ще се приемат и узаконят еднополовите бракове, както в множество други Европейски страни?! Еми, аз и приятелят ми искаме публично да оповестим обичта ни!

60

славянин

преди 2 години

И кой ще изправи Путин пред международен трибунал!?

59

Км

преди 2 години

Тоя е пълен аматьор.

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 "Виждал съм го и преди.Беше и на скоро." Това ви е проблема на русофилите путинофили - едно се случва, а вие друго виждате. Само да те насоча, тъй като виждам, че имаш нужда - обърни внимание кои фирми се оттеглиха от енергийния сектор на Русия и какво правеха там. Обади се, ако ти трябват още жокери кой на чие килимче е. Путинофилите не сте разбрали, че има разлика между добронамереността на Запада, да се опитва да вразуми Путин, и липса на инструменти за бой по чутурата му.

57

Анонимен

преди 2 години

Сороснята се е побъркала.Бесът е невероятен.Това е музика за ушите и мехлем за душата.Да живее Владимир Путин-спасителят на православието и кошмарът на джендърската фашистка неолиберална гнус.

56

Реалист

преди 2 години

***.н няма да бъде съден от международния трибунал, защото преди това ще свърши като Хитлер, загубил войната.

55

Тоблерон

преди 2 години

За да си загрижен

54

Анонимен

преди 2 години

Натовеца хаджигенов отвратителн със симпатиите си към нацисти действали на територията на днешна Украйна.

53

Анонимен

преди 2 години

До Аре стига! "Не ми дреме нито за Русията, нито за Украйната, нито за Нато и т.н. На 3.15 заредих нафта днес. 20 литра. Повече не дават. Като фалирам след някой друг ден" Ако цена от 3 лева за литър те фалира, значи ти ОТДАВНА си фалирал, просто не си го знаел. Нормалните хора изкарват по 2500 и нагоре вече. За тях и 10 лева бензин не е проблем. Друго, не че ти можеш да влияеш на войната в Украйна, но съм сигурен, че не си протестирал, когато ДС чрез Фигуранта и Рашков узурпираха властта.

52

Цру

преди 2 години

Мишкi в бункерите ни няма които са на територията на съединените щати

51

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов се оказа голяма ърша, добре, че не съм гласувал за него.

50

Софроний

преди 2 години

В резултат на геноцида в Донбас извършен с пари и оръжие осигурени от САЩ не е ли правилно ОБАМА и Жое Байдън също да бъдат изправени на подсъдимата скамейка ?Като поръчители, подстрекатели, помагачи и пр.

49

Последни новини

преди 2 години

В Киев се организират проруски въоръжени групи които използват телеграм за да се организират за да помогнат на Руската армия която е в очакване на заповед за нахлуване! В редица телеграм групи има техни послания .

48

До Аре стига

преди 2 години

Ще те дадем теб и семейството ти на Путин, да ви ползва за гориво!