49

Анонимен

преди 2 години

Министърът на външните работи Теодора Генчовска: "Готови сме да понесем тежестите от санкции срещу Русия, заставаме изцяло в подкрепа на Украйна"Теодора взема 10000лв, а народа ще го духа. Тя може да си позволи краставици от 10лв, ама ние ще е караме на хляб и праз. Една държава тотално управлявана от САЩ, вижда се, усеща се, и всички го знаят.

48

Циркон

преди 2 години

До Само питам - питай, но виж календара, коя година сме. Не сме 1940, Русия не възнамерява да води война с танкове.

47

Анонимен

преди 2 години

Добре, че ББ ни включи в Турски поток зад гърба на американцие, че сега щехме да зъзнем като спирачи на вагон. Ами ББ плати изтребителите на хартия и с това си осигури недосегаемост, а на нас газопровод. Ама бил скъп! А на Западна Европа сега блокиран Северен поток евтин ли е? Газът им евтин ли е? Да се размърдат гърците като искат да са Балкански енергиен център и да довършат връзката ни с колектора им до началото на другата година, та да имаме още количества по-евтин азерски газ.

46

6557454

преди 2 години

Русия превъзхождала НАТО по технологии?!? Алооо оня ден Путин се обясянваше на Макрон, че много добре знае какво ще се случи в конвенционална война и Русия няма никакви шансове, затова започна да дрънка, че били най-голямата ядрена сила. Ама на русофилите и ядрена бомба на главите ще им хареса, само да е пратена от Путин :D

45

Край!

преди 2 години

Отивам в банката да дръпна едно кредитче двайсе трийсе хиляди и ще си тура соларки на покрива и спирам да купувм руска газ! Край!

44

Анонимен

преди 2 години

NATO не ги интересува понеже войната ще се води на чужда територия, ще умират славяни и съответно това ще отслаби и двете държава. Само ФАЩ ще са щастливи от това, а Русия се опитва всячески да избегне война понеже още помнят WWII. На краварите им дай само унищожения и изтребления - Хирошима, Нагасаки, Афганистан, Ирак, Корея, Югославия, Сомалия, Сирия - разруха и накрая нищо. Намериха ли химическите оръжия на Садам?

43

Анонимен

преди 2 години

В богата обединена Европа поне 35 милиона души са изправени пред избор: да си купят храна или да си платят сметките за ток и топлина.

42

Анонимен

преди 2 години

Една от първите санкции на Запада трябва да е експулсирането на синчето на тоя от САЩ, и с него и синчетата и щерките на останалите в Кремъл.

41

Анонимен

преди 2 години

Министърът на външните работи Теодора Генчовска: "Готови сме да понесем тежестите от санкции срещу Русия, заставаме изцяло в подкрепа на Украйна"

40

Анонимен

преди 2 години

Владимир Путин потвърди, че цената на газта за Белорусия ще се запази и за 2022 година на същите нива от 128.5$.

39

Анонимен

преди 2 години

Отоплението на тристаен в Русия струва около 3 хил рубли, при средна заплата 50 хил. В България при средна заплата 800 лева отоплението на тристаен струва 2000 лева.

38

6557454

преди 2 години

Абе Медведев, абе кукло на конци. Погледни в каква *** живеете. Съвсем елементарно е човек да отвори картата на гугъл и да сравни руските градове с градовете от Централна или Западна Европа. Вие сте една ***, бе Медведев, никой не иска да има нещо общо с гадния ви начин на живот. Дори самите руснаци бягат от там, а вие искате да си разширявате ***. Ами разширявайте, но ще плащате цената за тая работа, по един или друг начин.

37

Анонимен

преди 2 години

Средна класа ще се развива само в Русия, после Китай, а след десетилетия и в САЩ. На запад няма да има средна класа, всички ще бъдат бедни. А в България ще бъде както в Сомалия, хората ще се радват ако има какво да ядат.

36

Ко видя са

преди 2 години

Добрата новина е, че това е краят на пландемията. Сега ще носиме бронежилетки вместо маски.

35

Анонимен

преди 2 години

Украйна е изкуствено създадена от Коминтерна държава и нация по подобие на македонската. В този етнически Франкенщайн са включени рутени от Лвов и региона, където никога преди 1945 г. не са владеели руснаци, също така казаци от Запорожието и етнически руснаци от Малорусия (Киев-Харков). Крим и Бесарабия никога преди 18 в. не са били част нито от Полша, някоя от средновековните руски държави. Така наречената украинска история е съшита с бели конци.

34

Анонимен

преди 2 години

Русия превъзхожда запада във военните технологии. Русия, която благодарение на санкциите и заместването на вноса постигна самодостатъчност в продоволствената сигурност и изнася всичко - газ, торове, зърно и месо, е доволн от всички сценарии. Русия е осигурена с изобилие от ресурси, храна и енергия. В Русия дъвчат сандвичи, усмихват се и махат с ръка на Запада.

33

Анонимен

преди 2 години

Тази сладурана Медведев и тя се показа.

32

Анонимен

преди 2 години

Добре че руснаците са си продали апартаментите в блок...Мала Русия,че ако нещо им се скараш,току виж Путин им е признал суверенитета....

31

Анонимен

преди 2 години

И да напомни какво стана с тогавашния надекватен президен на Грузия? Самите грузинци го изгониха с камъни! И къде го приютиха? В Украйнааа! Там също правеше простотии до скоро. Откакто руснаците влязоха в Абхазия и Южна Осетия да сте чули да има проблеми? От тогава руснаците да са проявили каквито и да е териториални претенции към Грузия? Нагорни Карабах също е подарен от диктатора Сталин на Азарбейджан. И...конфликта там продължава десетилетия наред. Американците дадоха Косово на шиптърите и..

30

Анонимен

преди 2 години

Не знам за хляб, но скоро в ЕС ще има купони за килокалории и за топло.