14

Анонимен

преди 2 години

Извикай ги и си поговорете насаме.Такива публични изказвания не те правят по-велик.Копираш Буци.

13

Златната рибка

преди 2 години

Кирил Петков спешно трябва да хване златната рибка за да изпълни всички свои обещания! Най-голямата им гордост е борбата с пандемията от Covid, като единственото, което направиха е да оставят вируса да ни прегази безконтролно! Ако това им е принципа, от самосебе си да се появят 6 моста над Дунав, 3 тунела, 3 магистрали, единственият начин е да стане чудо, тоест да хване златната рибка и в Румъния да се събудят с 6 моста, без да имат хабер или да са дали разрешение! Супер смешни ПП, oтврaтитeлни!

12

Анонимен

преди 2 години

До 2/ Не наливай масло в огъня.Мафията още не е изчегъртана и саботира всяко усилие за промяна.12 години търпяхме един *** да ни прави на май.муни,ще потърпим още малко и тогава ще критикуваме.

11

Анонимен

преди 2 години

Време е да си ходят!

10

Анализаторите са тук

преди 2 години

Заплатите са важни, и анализите. На някой тук увеличиха ли му я с 14%, както си ги бутнаха те? Иначе Радев малко по малко осъзнава, че тези са пълни некадърници и ще ги изгони. Толкова аджемийска власт не е имало. Просто тотално неадекватни хора, събирани от близкото обкръжение на Асен и Кирил, без оглед на опит и някакви качества. Абсолютна подмяна. Но на тези двамата не им пука. Като счупят и последната касичка ще си хванат самолета за Канада и чао доскив.

9

Анонимен

преди 2 години

Всичко е в полза на козяк. Българския народ кучета го яли.

8

Анонимен

преди 2 години

От тия карикатури какви резултати ? Ще разкарат каскета и ще подпишат на макетата и после избори. Херо доволна, хората кучета ги яли. Докато не почнем да ги бесим по стълбовете няма да се оправим.

7

Рими

преди 2 години

Имаш поздрав от Йозеф Гьобелс - Ангел Чавдаров Джамбазки!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли се струва ,че Петков бави нещата целенасочено? ...че всичко е в полза на Герб и ДПС?

5

Анонимен

преди 2 години

Радев, вземи и подкрепи едни протести срещу канадския. И без тва ти ни го натресе. Знаем че те изнудиха, ама това не променя нищо.

4

Анонимен

преди 2 години

Радев, не се върти на ляво и дясно ти също си част от това. Освен това не сме част от Русия, а част от НАТО и ЕС в която атомната енергия се намаля до минимум и се закрива, не се прави на ударен летчико.

3

Анонимен

преди 2 години

Прав е президента,ама всичко е така забатачено от предишните,че трябва да си факир,за да оправиш нещата толкова бързо.

2

Анонимен

преди 2 години

Верно ли Нали ти ни натресе Подмяната Назначените с венецуелските машини Разрушаване Грабежи Саботиране Продължаваме Подмяната от Служебните превратаджии Оставка

1

Гиб Мелсън

преди 2 години

Абсолютно прав е Президентът. Край на анализите. Искаме резултати. Оставаме се неприятното усещане, че новите са се разбрали с Винету да не го закачат и да му запазят кадрите по места. Дори Гешунгата още не са го барнали. Това чекмедже явно е бездънно.