79

Анонимен

преди 2 години

Сега да махнат герб от съда а на пролет Кирчуу ;) и Слави насения дето преди изборите беше против мерките а когато неговата партия влезе във властта в България беше въведен ,,зеления сертификат,, Баш партията на Слави дет беше преди изборите против въведе най ограничаващия документ ;) Тия не стават и те като герб. Искаме промяна на промяната.

78

ОФ-РАДЕВ

преди 2 години

.... ОТРОВА...

77

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта има да си връща на Гешев за това, че му ракри бакиите.

76

Анонимен

преди 2 години

И все пак защо премиерът ни има профил в сайт за гей запознанства ?

75

Ай Сиктир

преди 2 години

Фигуранта що не си гледа неговата котшина? Всичко Мара втасала за ВСС се хванала...

74

До 79

преди 2 години

МОЛЯ ОТКРОВЕНО ЛУДИ ХОРА ДА СИ СЛАГАТ ЗВЕЗДИЧКА, КОГАТО ПИШАТ ТУК. БЛАГОДАРИМ ЗА КОЕТО!

73

Анонимен

преди 2 години

До оня ден Радев говореше, че КС няма значение, когато ставаше въпрос за двойното гражданство на фанфарона Кирчо. Днес вече бил удовлетворен от решението на КС. Мда, каква изненада, след като си поставиха техен човек и в КС. Остана им само да овладеят и позицията на главен прокурор и гледайте само как 12 години няма да може никой да ги пипне. Нали искахте промяна от Бойко? Ето ви.

72

реалист

преди 2 години

и аз съм песимист , че ще изкараш цял мандат

71

Анонимен

преди 2 години

До ДПСсссс "Че падне ли Гешев и контрола ни в Съда, ще ни осъдят висичките за корупция и измами и кражби." Къде са доказателствата на Рашков за "корупцията, измамите и кражбите"? И не ми казвай, че ги крие от Гешев. Кьовеши ЧАКА някой да й подаде нещо.

70

Боже мой

преди 2 години

Че то при бай Тошо беше по- демократично от сега!!! Живеем в пълен ЪпсурТ!

69

до 60

преди 2 години

Знам отнякъде, що забранено ли е да знае човек! Например Гешев е искал да Екзекутира цяла част от Българите, единствено го спират от ЕС! Гешев иска да се изтезават затворници с СРС!............................Тези неща и в ДАНС няма да ги намериш! Знаеш ли още колко неща има за този Главен Прокурор!

68

ДПСсссс

преди 2 години

До всички ***.Дайте още опорни точки да защитим Гешев и да задържим ВСС под наш Контрол.Че падне ли Гешев и контрола ни в Съда, ще ни осъдят висичките за корупция и измами и кражби. Ще стане страшно. От Горе през ПиАр-итр до долу ще ни вкарат в прокуратурата и после в пандиза.Сега Гешев само Кирчо води в прокуратурата и така трябва. Да няма Промяна.

67

ПРЕСТЪПНИК N:1

преди 2 години

РАЗЦЕПИ БЪЛГАРИЯ... РАЗРУШИ ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ....ПРЕГАЗИ КОНСТИТУЦИЯТА.....ДЕБЕЛООЧИЕТО И НАГЛОСТТА ТИ НЯМАТ ЛИ ГРАНИЦИ..??

66

Обективно

преди 2 години

На крива ракета - Гешев му пречи!! Пфу!

65

Анонимен

преди 2 години

Радев, защо не коментираш заплатата на Лена Бориславова - 13 690 лв на месец?

64

ПИТАМ

преди 2 години

НЕ СЕ ЛИ ПОЛАГА ИМПИЙЧМЪНТ ЗА ЗОВ ПРОТИВ РАЗДЕЛЕНИЕТО НА ВЛАСТИТЕ В ЕДНА ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА??! ИЛИ НОВ ТОШО ЩЕ ЗОВЕ ЗА " ПРАВИЛНО И РАЦИОНАЛНО РЕШЕНИЕ" КАТО ТАКА ДИКТУВА НА КС И НА ВСС?!? КЪДЕ СМЕ???

63

Анонимен

преди 2 години

Радев, защо инсталираното от теб правителство повиши ценитв двойно, откак е на власт?В чий джоб отиват разликите в цените?

62

Анонимен

преди 2 години

Времето за критики и обвинения мина отдавна- сега да покажат вече резултат! Не може непрекъснато да се мрънка за предишните, а и не е продуктивно вече. Ясно е всичко- народа гласува- сега да се кротнат и да заработят! Илюзия е, че все някой им пречи и като си сложат главен прокурор и всичко ще цъфне. Да хващат икономиката веднага и подготовката за еврото!

61

Анонимен

преди 2 години

Този разруши крехкит наченки на демокрация в България. Такова говорене е НЕДОПУСТИМО в нормална държава, където държавниците си МЕРЯТ ПРИКАЗКИТЕ, така че да не се насажда съмнение в държавността, а ако има проблеми между институциите се търсят решения, а не разединяване на хората в обществото.Този руснаците ни го докараха да разцепи държавата на колкото се може повече фракции и след това да я "усвои". Факта,че въпреки множеството си престъпления се изживява като морален стожер също е показателен

60

Состин

преди 2 години

На ЧорапоГащника нещо му обягва драматично разделението на власта и си завира кухарката на всякъде, а Кирчовците му сринаха държавата за десет месеца.