36

До майна

преди 2 години

Много си прав. Плевнелиев енай-великият, най-умният, най-способният (да прикрива пълненето на чекмеджетата, но това е друга тема). А иначе, коментирай "осребряването на престоя във властта". Справка: Марешки ...

35

ил Рапоне

преди 2 години

Лицето на фотото изпра ли, изглади ли, сготви ли и изведе ли кучето, че му остана време за геополитика, от която нищо не отбира.

34

Райна

преди 2 години

До Майна... нещо конкретно , какво е допринесъл за Бг , да не говорим за бившето му семейство , даже и съпругата му не го ценеше ,.... хАЙДЕ ИЗКИХАЙ СЕ ????

33

Факт

преди 2 години

Според него БКП не се е променила, въпреки, че е сменила името си на БСП.

32

Майна

преди 2 години

НАЙ- ДОБРИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ЗАЕДНО С ПЕТЪР СТОЯНОВ. ПЛЮ.ЕНЕТО ПО НЕГО ОТ РАШКИТЕ ТР.ОЛЧЕТА САМО ДОКАЗВАТ ПРАВОТАТА МУ. ГОЛЯМ ГРЯХ НА БОЙКО, ЧЕ НЕ ГО ИЗДИГНА ВТОРИ МАНДАТ ПОРАДИ ЖЕЛАНИЕТО МУ ДА УГОДИ НА РАШКИТЕ.

31

-

преди 2 години

***!

30

НАЛЕ

преди 2 години

До Калеко Алеко...особено от българоЦецка Цачева .... В герб е препълнено от неграмотни , недоказали се престъпни люде , които се крият от преследването им за нарушаване на законите и правилата в държавата !

29

Анонимен

преди 2 години

Дядо ми е бил шофьор на полицейски началник,и за това е бил убит като куче по 9вети....Как да ги харесаш такива хора....

28

Герб - СДС

преди 2 години

Този ще се кандидатира за президент на Република Северна Македония. Затова е толкова активен в медиите. Между впрочем, не е по мак, а българомохамеданин. Ще го лустрират и него като приятеля му Методиев Борисов.

27

Я пак

преди 2 години

Много се кефя като чуя *** и гестаповци от БКП-ДС да плюят куманизъма и ДС!По полека с двуличието другаре назначени капиталисти!

26

Анонимен

преди 2 години

Един честен и утруден човек е Плевневлиев но много са бкп иво *** 80 процента христоц хора и прегазиха избора на нормалните.

25

е нема за оти !

преди 2 години

Тоя е един от ''гордостта'' на държавата , заедно с Баце , Биков , Гърневски , PKP , Паси , Р.ОвчЪ. , Деси Ат. , Найо Тицин ,... абе отбор от група ''Ъ" !

24

Анонимен

преди 2 години

Тоя пак са го изтървали!

23

Анонимен

преди 2 години

Това "Недоразумение" пак ли се появи бе?

22

Калеко Алеко

преди 2 години

Този човек беше най-достойният ни и интелигентен Президент, олицетворяващ европейското бъдеще на България и членството в НАТО, но нямаше как да бъде разбран от деструктивната русофилска диаспора, от рептилите наследени от времето на СОЦА и "нерушимата българосъвеЦка дружба" чиито мозъчни увреждания бяха затвърдени на генетично ниво от мутагенните фактори на аварията в Чернобил, от червените бабички и унучетата им култивирани в хранителната среда на Чалга-Халтурата на Славунчо...жалко за България

21

българин

преди 2 години

Срамота бре другарю комсомолски секретар на ДКМС! И ти беше от тях с Борисов др Плевнелиев! Бивши комунисти сте пребоядисали в " демократи"!

20

Анонимен

преди 2 години

Президент Плевнелиев е ултра демократ.

19

сина

преди 2 години

тоя да не се кандидатира за президент .... мухаахахахахаа.Ще надмине и цачева по лош резултат, ба си пародията е тоз женчо

18

Е ,, това е !

преди 2 години

Тоя *** като зърне микрофон , ще си изтърка ЧЕХЛИТЕ да тича !

17

Боце

преди 2 години

Долен ***, ***, от такива като него България е на това дереже. Кажи си бе ***, как забогатя, като безогледно експлоотираше помаците, които ти работеха за жълти стотинки в Германия. Такива като него заслужават едно, презрение и забвение.