18

Мнение

преди 2 години

"...Приравниха ни на мол, на театър, на цирк.."За разлика от парламента, срещу парите си в мола театъра и цирка получаваш нещо.

17

Анонимен

преди 2 години

Дано бял ден дане видите проклети убийци

16

Много е зле милата

преди 2 години

Ах тази ба..лон..ка, много е жалка и некомпетентна, пък си и повярвала ! Сляпо да прогледа !

15

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно! В мол-а има и качествени хора!

14

Анонимен

преди 2 години

НС и МС са сборища на неграмотни и некадърни продажници, които унищожават България и Българите!

13

Анонимен

преди 2 години

Ами отменете ги навсякъде, за да няма таива недоразумения. Пък кой се набол, набол.. Да е мислил.

12

Законно е

преди 2 години

Трябва да има вечерен час и за депутатите щом са сьс зелен сертификат иначе глоби

11

Анонимен

преди 2 години

В нс ако искате си трошете главите но ние народа неви искаме никакви ваксини и лекарства забрана за всички ваксини и сертификати и тестове проклети да сте всички лекари дето несе наядоха за пари и вие долни продажници убихте народа и пак несе наядохте но щеси получите заслуженото народе съд и линчуване на тия мутри няма да спазваме някакви мерки стигабе *** мутри няма да стане това което иска те

10

Питанката

преди 2 години

А защо си мислите че сте повече от МОЛ или цирк? Вие трябва да давате пример за спазване на правилата, а не да ги заобикаляте! А какво да кажат гражданите с непрекъснато нарушавани трудови права заради локдауните или пък тези с неосигурен достъп до медицинска помощ? Защото като се разболее некой партиец, веднага задействат връзките.

9

Анонимен

преди 2 години

Затова първо да се премахне зеленият сертификат за всички български граждани! И е крайно време да се заемат народните представители с неотложни мерки по отношение на оцеляването на народа, защото с тези нарастващи цени на всичко, скоро ще си търсят друг народ. Или пък народът ще потърси други управляващи!

8

Анонимен

преди 2 години

Парламентът стана цирк, откакто чалгарите и хвърлящите умряла риба пред него, просто Киро, аз съм Наско, нахълтаха в него.

7

защо

преди 2 години

Последен валс Иве! Дайте бакшиш на музикантите, та да се повъртите още малко.

6

Христо

преди 2 години

Това си е направо комплимент за театъра и мола

5

Анонимен

преди 2 години

Защо, моловете са за хора, или НС не е? Депутатите богопомазани и недостъпни за хората ли, са? Пази Боже, сляпо да прегледа!

4

Анонимен

преди 2 години

А фъфлата с тигровите принтчета за коя се мисли за Мариа Антоанета ли?!?!?! Ами нивото е ка като за битака мила, много си се надценила... имаш още месец два и до великденската отпуска няма да изкарате,защото за пореден път ще се самоизчегъртате, вместо да решавате реални проблеми вие за сертификатчета си говорите цял месец. Точно вашата парламентарна група ви гледах, как нагло се държеше и се присмиваше, когато от трибуната се обсъждаха мерките за тока, но спокойно скоро пак всеки по кабеларките

3

зер

преди 2 години

а може би извисихте моловете до висотата на НС, а?

2

Анонимен

преди 2 години

МаматиМитева, Парламентът не е нещо повече от мол, театър или цирк, даже изброените са в пъти по-важни за обществото! Време е да разберете, че ще живеете в обществото и правилата, които сте създали, и че не сте богопомазани!

1

Мисли

преди 2 години

С разликата, че в мола хората купуват дрехи, а в НС се купува доверие, Иве.