94

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ДЕ ГО ТОЯ РЪСТ НА МИНИМАЛНАТА БЕ ВАСИЛЕВ 9% Я УВЕЛИЧАВАТЕ 20% ИНФЛАЦИЯ ЗАСЕГА ДЕФАКТО Я НАМАЛЯВАТЕ С 11% .

93

Анонимен

преди 2 години

Поговорката, че няма безплатен обяд е напълно вярна. Някой трябва да плаща за безплатните масрафи и за вдигането на заплатите на куцо и сакато с държавно постановление, без да е ясно откъде ще се вземат средствата и без да имаме нижноя икономически тазтеж за това. Това и болшевиките не са си позволявали да правят. Да не стане - една година Иху-аху, после Олеле-малеле.

92

Георги

преди 2 години

Мин заплата 710лв ,голям смях и подигравка за половин милион ,че и повече от населението на БГ .Най бедните работещи в Евро съюза ще влизат в магазините само за да гледат и мислят ,като шахматисти ,без да могат да си купят кой знае какво за себе си и семействата си .Ами затова стимулът им по принцип на много млади е да напускат Бг.За мен лично в една нормална държава работещ човек не трябва да взема по малко от макс ,пенсия .За това се казва работещ човек .За неработещите това е съвсем различно

91

Равносметката

преди 2 години

Оказва се че Любовното Трио (арменеца, адвоката и ония ***) са били платени от Сорос и Байдън , за да свалят тиквата и да се постави в БГ Американско Правителство. Езък за мечтите на хиляди трамбовали жълтите павета че даже и бой ядоха. Ти мани та чак и в Нова Зеландия имаше протест. Обаче аз Гласувах за Възраждане и надежда все още има.

90

Анонимен

преди 2 години

Този който фалира фирма в Англия и остави милиони паунда дълг се домъкна в България да стане финансов министър.

89

Ха-ха

преди 2 години

Рейтингът на Тия бил растял заедно с цените! Верно е ,че Червен Кольо и Андрей Райчев имат извратено чувство за хумор!

88

Анонимен

преди 2 години

Другарки и другари, кой ще плаща за безплатните градини, и въобще за безплатното. "Някой е длъжен да ми гледа детето, при това аз да не плащам, и да съм недоволен от обществото ако не ми осигурява средства"... Така ще създадеме само държава от лентяи.

87

Анонимен

преди 2 години

Това е най-добрия бюджет от 1989 г насам

86

Хъм...

преди 2 години

На фона на тази добра новина, има и още една, вдигнали са заплатите на полицаите с 20% във вид на карти на Фитнес, мисля че ТЕ ще са много доволни?

85

Анонимен

преди 2 години

Не че нещо, но нещо ми се губи момента с приходите. Да раздава щедро и да се прави на герой всеки знае. Откъде ще дойдат парите е ключа от бараката - ще вдигаме данъците на богатите програмисти или ще теглим тлъсти заемчета. Както и при бюджета на едно семейство не можеш дълго да харчиш пари, които не си изкарал и да живееш на заеми. Съвсем скоро идват яките момчета да те питат какво правим.

84

Анонимен

преди 2 години

Най вече ръст на цените, тока, горивата.Затова трябва да се затворят бюфетите и сталовете към народната събране, министерският съвет , президенство за да отидат да попазаруват и да видат как са цените и как живее народа.

83

Анонимен

преди 2 години

След като вчера показаха рейтинга на правителството , най високия от 15 години , един двама драскачи вземат връх в този сайт , плюещи наляво и надясно . Жалко герберухи.

82

Надблюдател

преди 2 години

Тия все още харчат така, сякаш напролет се задават нови избори! Хвали се само как щели да раздават едни пари! А за тия,които трябва да пълнят хазната...един гол ***!

81

Не

преди 2 години

На сертификата..Фашисткият инструмент за сегрегация

80

Калеко Алеко

преди 2 години

На фона на енергийната, икономическа, здравна, политическа и социална кризи, тази новина звучи направо фантастично и чупи всички досегашни рекорди на кирчовият и кокорчов светъл оптимизъм ... явно предстоят още много заеми за милиарди, докато зомбираният народ продължава да търпи харвардските Остап Бенедеровци и техният духовен баща - преЦедента радеФ ... !!!

79

Кокорка

преди 2 години

Тоя затова ли така се е изцъклил??? Заради ръста на онова в задния му двор ли??? Що ли...

78

Хъм...

преди 2 години

Аааа след 6те моста на Дунав, след 3 тунела, след ТРИТЕ обещани магистрали след като спрат кражбите... Ами браво момчета, само не забравяйте горните обещания, след като давате нови, нали? Днес се чу че КНОПИ разследват Рашков за недекларирани и какви ли не още имоти, да не тръгнете по неговия път?

77

Анонимен

преди 2 години

Киро и Кокорчо-шмекери от класа. Адиос ваща мама миризлива.

76

Анонимен

преди 2 години

До 89 Къде видя момчета?

75

БАНко

преди 2 години

БРАВО МОМЧЕТА !!!