75

КЪЦИ

преди 2 години

ПОГЛЕДАИТЕ МАЛКО УКРАИНСКА ТЕЛЕВИЗИЯ И СЕ УСПОКОИТЕ СТИГА С ТАЯ КРАВАРСКА ПРОПАГАНДА

74

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Укрите са националисти, мразят всякакви диктатури, много са смели и готови да умрат в името на тяханата кауза, но няма да ги приемем в НАТО, защото имаме достатъчно "къртици" в Алианса, като България и Румъния.

73

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Напишете в Гуугъл следното: Путин фашист, кликнете върху Images и ще видите моята снимка прикачена към никнейм ОберщурмбанПутин. Приятно забавление за ваше развлечение.

72

SS

преди 2 години

Научил съм жена ми да стреля с оръжията които имам в къщи,защото съм ловец ! Все пак Украинците им дават на облекчен режим оръжие,на *** НЕ ! Даже и галоша от служба КОС ме пита за какво ми е толкова оръжие ! Викам му ,а ти що не стана поп ,а стана ченге да те псуват хората ? Фактически ( с редки изключения) населението в страната е БЕЗАЩИТНО ! ВИЕ УВАЖАЕМИ ЧИТАТЕЛИ СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОДИ !

71

Анонимен

преди 2 години

A защо и е на Русия Украйна? Да инвестира пари възстанови икономиката, да възстанови енергетиката, да нахрани хората, да се справи с корупцията? Украйна не е Казахстан. В Казахстан има газ, нефт, уран, злато, сребро и метали. Русия действа светкавично в казахстан и избрати войски за часове, а Украйна от 8 години все не я напада. В Украйна няма нищо - само 40 милиона изгладнели украиници.

70

Анонимен

преди 2 години

75, вярно е! Но освен това са придатък на поляците. Особено в Западна Украйна, там е пълно с католици, Лвов! Е, как няма да мразят руснаците. Украйна трябва да бъде изравнена със земята, тия са отвратителни - лятото като дойдат на Слънчаака - крадат, 3-*** човека си поръчват една Кока Кола - гладни, бедни, злобни и фалирали!

69

Анонимен

преди 2 години

Русия поиска НАТО да изтегли военните си части и техника от източна Европа до линията от 1997. И това ща стана, защото иначе Путин лошо ще ги удари. За това сега нагнетяват истерията с Украйна, да занимават хората и да отвличат внимаинето. А Украйна вече на никой не е нужна, нито на Русия, ното на САЩ.

68

Анонимен

преди 2 години

Украйна е една пропаднала нация от алкохолици. А женската й част - всички знаем какво "работят". Известни са по целия свят.

67

Анонимен

преди 2 години

Бе тия гладни мъърши с Донбас не успяха да се справят, ще нападат термо ядрена държава с над 6000 ядрени глави!

66

Анонимен

преди 2 години

Цените ще продължават да растат, доходите все повече ще намаляват.

65

Bili

преди 2 години

некой притесняват ли го фашистките поздрави на снимката..? и преди българия е била с тия...

64

Анонимен

преди 2 години

Олимпиада ли ши има или война по телевизора ?

63

Анонимен

преди 2 години

Е то ако с 8000 войници, от които 4000 черни, дето на Минус 17 колкото е в момента ще се разболеят моментално, щото по родата им не е такъв студ и другите 4000 добре епилирани свикнали с климатизираният фитнес салон, може да биеш Русия, сте по-наивни и от Хитлер!

62

Крим не е руски

преди 2 години

браво на Украйна. Не се дава на руските окупатори и терористи.

61

Анонимен

преди 2 години

Погледнете снимката към статията - в средата мъж с камуфлажни дрехи и отразителна жилетка върху тях. Нямам какво да добавя към състоянието (политическо и психическо) на НАТО.

60

Анонимен

преди 2 години

Без съмнение Украйна пада.Руснаците ще хванат в клещи румънците минавайкипрез територията на племето от юг.

59

Анонимен

преди 2 години

След 30 години в България пенсионерите ще завиждат на живота на днешните пенсионери.

58

Анонимен

преди 2 години

Скок на таксите при теглене от банкомат.

57

Анонимен

преди 2 години

Тия винаги са били предатели. Дори през WW II бяха на страната на фашистите и избиваха в тила руснаци. Стрелят винаги в гръб, както прави всекистрайлив под лец.

56

Анонимен

преди 2 години

Така е било и по време на Зимната война с Финландия. Хората сами са си купували оръжие, за да помогнат на армията срещу неравностоен враг. Накрая Финландия губи много хора процентно, но и жертвите на руснаците са ужасяващи. Тогава са избити доста украински полкове. Дали тези хора искат пак руската империя да се разпорежда с живота им, това е въпросът.