48

НКК

преди 2 години

От кафеавтоматите на улицата кафето е 50ст. и с добро качество, а в заведението 3лв. змиярник от тютюнев дим от цигарите най-вече на персонала. Чакаш да те обслужи някой от цъкащите на телефона персонал и ти се отщява да влезеш. Да не говорим за храната и напитките фалшиви и т.н. Разходите от ток и газ са им се вдигнали с до 300% и ще фалират. Това какво говори, че до сега печалбата им е била 200% и рев до небесата. Ако поддържат приемливи цени, обслужване хигиена хората ще напълнят заведенията

47

Анонимен

преди 2 години

Само така! И ние ,хората,отказваме да се подчиняваме КОВИД ПАНДЕМИЯ НЯМА! на бил гейтс и жена му и други печелещи като фармацевтичните компании лекари сзо и правителства, които са част от този план.Всичко от това като фалити на дребния бизнес настройване на човека срещу човека отдалечаване от БОГА , дисбаланс което те искат и правят. Кодиране ако имаш сертификат ще врезеш тук, ако не почват се викове крясъци скандали на простаците неграмотни и зомбирани.Ама кои сте вие ,бе. ?!БОГ Е ЛЮБОВ

46

славянин

преди 2 години

Големият мерак на всеки нарковаксър и всички да се прецакат като него, за да не се чувства самотен в прецакването си! Само че в България няма да стане - ще си носи белега от унижението и белязването доживот!

45

Анонимен

преди 2 години

Хахаха ,тоя който искаше "зелени" сертификати за заведенията ,че да работели ,видя ,че така съвсем не работят .И защо всяка трета дума е "ваксинирани" ? Сега да не ревне - Всички да се ваксинират ,че ще фалираме .... И какво значение има дали този който ще остане без работа е ваксиниран или не ?

44

Ковид фашист!

преди 2 години

Абе тия собственици на заведения не виждат ли, че тоя питек ще ги докара до фалит?! Защо не му бият шута се чудя.

43

Анонимен

преди 2 години

Я кажи, срещу какво продади своите на Боко миналата година бе, Алибегов!? Кажи си, може с Ментата да се разберете така!

42

Писна ми

преди 2 години

да им слушам хленчовете.Ресторантите им щели да фалират.Голяма грижа за населението защото ресторантите са първа жизнена необходимост.На храните и лекарствата 20% ДДС, на ресторантите 9%.Никакви други бизнеси не фалират в държавата,само техния.Който много държи да ходи на заведение да се набожда и да отива.

41

Анонимен

преди 2 години

Къв си ти бе пацул? Какво означава няма да спазвам?? Аз защо да спазвам да си плащам данъците и таксите??? Защо ми е да спазвам като ме дразни комшията да не го застрелям?

40

славянин

преди 2 години

Значи нарковаксърът хем се заразява, хем се разболява, хем се хоспитализира, хем умира, хем остава без работа - това е заслужената награда за всяко набодено д.биче!

39

ресторант

преди 2 години

И аз забелязвам как точно собствениците на ресторанти в пандемията издигнаха големи палати пък много плачат. Питайте който им води счетоводствата какви ги вършат и как ползва парите които им дават, в никой случай да си запазват бизнеса ами собствените си ***

38

Анонимен

преди 2 години

Ваксите от кръчмите срещу ваксите в парламента, гледам и се смея!

37

Анонимен

преди 2 години

Точно така... Никакво спазване на мерки... Всеки в държавата има глава на раменете си и сам може да прецени, дали ще се ваксинира или не... Заради старците, които са 99% от жертвите на вируса абсолютно всички са подложени на дискриминация и тормоз...

36

Анонимен

преди 2 години

Е тоя не ревеше ли за сертификати до скоро? Сега па немало да спазва ох уморих се от тия гербави изтривалки, то е ясно че винаги са наопаки, ама вече са смешни, жалки и какво ли не. Да фалират и да се приключва, че ми писна да слушам за Тикви, Буди, Алибабовци, Стъкита, Къцита и тем подобни ***.

35

славянин

преди 2 години

Еквивалентът на някогашният израз ''изпаднал германец'' днес е ''***.ан нарковаксър'''!

34

Анонимен

преди 2 години

Поддържам няколко сайта на ресторанти с доставка за вкъщи. Откакто е пандемия и им намалиха ДДСто, всичките няколко пъти ме караха да им коригирам цените нагоре. А моята заплата никой не я вдига. Направо не мога да повярвам че тези заведения се намират в България и имат клиенти, като им гледам цените.

33

1-н

преди 2 години

Бегай ве

32

Анонимен

преди 2 години

Криза без фалити не знам да има .Ако няма фалити то няма и криза ,тогава защо само се говори за криза ?Тиа фалити са един мираж ,само се говори за тях ,но не ги виждаме ,когато някой е заплашен от фалит ,свяля цени ,а не ги вдига и не намаля грамажа .Заведенията и без това няма да се напълнят с визоки цени и мижави порцийки с ниско качество

31

дедо ви

преди 2 години

Като не им допадат мерките и законите,да отиват в щатите да стават кръчмари...айде сектирдос всеки иска да си прави каквото си реши по нашите територии....

30

qwerty

преди 2 години

Минаклия уикенд бяхме с приятели в Арбанаси. Заговорихме се с едни миомче - сервитзьорче в механата. И той каза така... "Оня ресторант големия, дето е на влизане нали го видяхте? Е, той работи 2 -3 уикенда в месеца... и му стига да да изкара и за заплати и за печалба... На Нова година куверта бил 350 лв. Познай за к'ви пари иде реч"

29

Ха ха

преди 2 години

Много се загрижил, че ваксинираните щели да останат без работа.А като призоваваше за зелеВия сертификат който удря много повече хора, добре му беше. Хората се чудят как да си платят сметките, на който му е до ресторанти, да ходи.Ако искат да спазват мерките,ако искат да не ги спазват, много невксинирани хора бойкотират заведенията заради призивите на ей този ваксинацията да станела задължителна, иначе щял да им фалира бизнеса.Значи да умираме за да им работи бизнеса.По-добре бизнеса им да умира.