39

Анонимен

преди 2 години

Корона вируса ще се превърне в рак при 5% от заболелите след 20 години- пазете се

38

ЦАРЯТ Е ГОЛ

преди 2 години

Хайде да направим едно упражнение: Кажете на глас "имунизирах се с парацетамол и витамин С" - тоест изпих доза парацетамол и доза витамин С, за да облекча симптомите си при боледуване. Звучи ли ви странно и безсмислено? Хайде сега ми обяснете каква е разликата дали съм се имунизирал с парацетамол, или с инжекция на Файзър. Може би и парацетамолът е ваксина? И той за известно време облекчава симптомите при боледуване?

37

Анонимен

преди 2 години

"Как сте антиваксърчетата? Още ли сте толкова прости ?" - Ти си стой у вас до края на живота ти по-добре, защото ваксинките прецакват имунната система и даже никой не го крие. Пише го дори в листовката на Модерна например. Обзалагам се, че си се боцнал, без да си прочел листовката на съответната ваксина,понеже си много умен и красив хаха Прав е Били,че населението трябва да се намали.Все пак и роботите могат да изпълняват команди и не е нужно да ги храниш и поиш.Достатъчни са 2-3 часа на слънце.

36

До майстора

преди 2 години

Ок ,не го наричай имунизация.Наречи го превенция ! Пуууу....аман от неуки,необразовани,некомпетентни философи.Коронавирус К19 е изключително сложен ,вариативен и устойчив вирус.Което означава,че на този етап медицина и фармацефтика са на ниво временна реакция.Все едно да поискате от Мерцедес да изобрети автомобил,който некатастрофира.Не е лошо да лаете по теми,за които имате поне малка представа.Спрете да се излагате и да цвилите ! Смешни сте ! (Внук съм на лекар спасил не един живот)

35

Анонимен

преди 2 години

усещам как ежесезонно ще пердаша разни агитваксърчета у бустерни глашатаи за добър ден.

34

Ваксаджия

преди 2 години

Е тва е искам бустер след бустер.

33

това е

преди 2 години

Имунитет срещу вирус няма, носиш си го цял живот, като ХПВ Хепатит С и СПИН. Като отслабне имунната система след 50 става рак

32

Така е

преди 2 години

поне през следващите 5 до 10 години, Ваксинираните още ще умират от Отровата дето вкараха във Вените им!

31

Анонимен

преди 2 години

Имунитет срещу вирус няма, носиш си го цял живот, като ХПВ и СПИН

30

Анонимен

преди 2 години

Как сте антиваксърчетата? Още ли сте толкова прости ?

29

Анонимен

преди 2 години

"Каквото и да говорим, не можем да убедим антиваксърите в нашата теза. Защото сме на различно еволюционно ниво." - Много си прав. Антиваксърите гледаме реклами по телевизията, а когато става въпрос за наука, четем научни статии. Вие пък гледате реклами по телевизията, в които ви говорят уж, че са научни мнения (нещо като наколенките на д-р Ливайн например) и след това се редите на опашка, за да ви инжектират рекламирания продукт. Еволюцията не прощава и отстранява тези със забавено развитие!

28

Много добре

преди 2 години

Тези, които сега се боцкат, са материалът, на който стъпват проучванията за дългосрочните ефекти на препаратите. Уважавайте бустерираните! Поощрявайте ги за всяка следваща доза! Заради тяхната саможертва сега, ще имаме истински и безопасни ваксини след години. Може даже да им издигнем паметник...опа, паметна плоча.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен (26) За да имаш теза тея бва да си учен иначе си обикновенно плямпало!!Ти учен ли си?!Вирусолог?!Микробиолог?!НЕ..?!Така ди и знаех, отивай да пасеш козите!!

26

Анонимен

преди 2 години

Ще стане като сезонния грип голям праз, всяка есен по 2 ваксини

25

Алберт Бурла,Пфайзер

преди 2 години

Здравейте абонатчета? Как сте? Дишате ли още?

24

Чума

преди 2 години

Утре 20 000 заразени и 94% от умрелите са неваксинирани

23

Анонимен

преди 2 години

Ако смятате още години наред да живеете като мишоци и да ви ваксинират като оборен до6итък, значи нещо не ви е наред с кратуните.

22

ъъъ

преди 2 години

Трите дози да се превърнели в "пълна ваксинация", последвана от "годишна" доза. Направо си е скромен, човекът. Добре, че има имунокомпрометирани, възрастни, медицински, социални работници, сервитьори и бармани - за тях на 3 месеца, за тяхно добро.

21

Анонимен

преди 2 години

Това лято пЛандемията приключва. Не можеш да плашиш гаргите с едно и също плашило вечно. Свикват. Освен това на 12.2022 приключват клиничните проучвания на Модерна т.е. най-късно лятото трябва да обявят, че сме се справили с вируса. Той ще си е тук, но ще спрат да говорят за него. След като спрат да говорят, хората ще спрат да се ваксинират и така ще се избегне сценарии, в който след 12.2022 хората се боцкат с Модерна. Това е нужно, за да няма дела срещу тях, заради смърт или странични ефекти.

20

Анонимен

преди 2 години

Балъците шъ ги боцкат докато им посинеят ушитИ.