180

Анонимен

преди 2 години

До Наблюдател "Все още не са отворили кови концлагери, но и до там ще стигнат." -- ами не, отдавна има готови и работещи конц. лагери. В момента се водят карантинни за пристигащите, но отдавна са заявили, че по-натам "може" в тях да настаняват и отказващите да се натровят доброволно.

179

П.К.

преди 2 години

Законите и правилата в правовите държави важат за всички. Така трябва да се постъпва и с обикновенните хора и със "звездите". За да се научат всички, че пред законите и разпоредбите няма привилигировани.

178

xaxsasбв

преди 2 години

Веднъж и другите анонимници от света на тениса да имат шанса да се борят за първото място. :}

177

Анонимен

преди 2 години

някое си малко жалко човече което света няма да помни името след макс 4г, решило че ще упражни цялата си власт над световна величина записала името си в историята... :)

176

реалист

преди 2 години

"Преклонена главица,сабя не я сече" и "Търпи народът наш,той има петстотин годишен стаж" са основополагащи в момента в БГ

175

Анонимен

преди 2 години

До Браво!Хубаво е против тази световна промивка на мозъци, съгласен съм с това, обаче много по сръбски постъпва, а както знаем, сърбите никой не ги харесва освен нас :))) Ние харесваме всички комшии, само дето те не ни харесват......хахахаха :))) Ако отида в Сърбия и не спазя некоя техна наредба, дали ще ми се размине (от всичкото нагоре съм бугарин), надали, тъй че да се съобразява с разпоредбите на Австралия, това не му е Београд :))

174

Наблюдател

преди 2 години

За Джокович не знам, прав ли е крив ли е. По-лошото е, че австралийците нямат съпротивителни сили да се преборят за свободата си. В момента Австралия е бета версия на комунистическите държави от преди 1989-та година. Все още не са отворили кови концлагери, но и до там ще стигнат.

173

Анонимен

преди 2 години

Тоя съвсем се оплете в лъжи. Да си тръгва тихом мълком докато не ги провокира още и да го и осъдят накрая. Да знаеш че си болен и движиш сред хора си е престъпление, ако зарази някой и той умре съвест случайно да му се намира?

172

Анонимен

преди 2 години

Все пак всичко е въпрос на възпитание... Тръгнал си в чужда страна, изисква се да спазваш.

171

българин

преди 2 години

До реалистМачкат ни западняци както им дойде,а тук *** се радват,че Джокович го прецакали.Евроценности вече работят и БГ

170

Анонимен

преди 2 години

Евалата на Джокович! Успя да покаже на целия свят как се отстояват принципи и колко мал0умн0 е положението в момента! А тия иди00ти даже успяха да го превърнат в мъченик! Браво! Изключително важна победа срещу глобалистите! Сега остава и войната да спеччлим...

169

Анонимен

преди 2 години

че той Путин също се е продал на медико-фашистите, както гадните демократи и австралийците!

168

филмче

преди 2 години

Джокович ще мине и без този турнир, но австралийците си нанесоха серизни щети. Лош пример за държавна бюрокрация и политическа употреба на дискриминационен принцип. Дано си го получат по един или друг начин

167

Анонимен

преди 2 години

Да се оплаче на Путин!

166

реалист

преди 2 години

Тенисист от Източна Европа да стане номер едно за всички времена-АБСУРД

165

Анонимен

преди 2 години

Фюрера на Австралия е голяма работа!

164

Анонимен

преди 2 години

До 179,Щот пък ние не сме обсебени от себе си. Смятаме, че нашите виждания са най-правилни и трябва да ги налагаме по света.

163

Анонимен

преди 2 години

Ама как така нали е балканец не можа ли с простотията си да надделее над австралия?

162

маде ин Булгари

преди 2 години

Западняците са обсебени от себе си и смятат всички славяни и православни за непълноценни.

161

Поручик Ржевски

преди 2 години

И как се спазват правила - съда отсъжда, че Джокович спазва правилата, обаче два корумпирани бюрократа от правителството си правят каквото им е кеф. Този цирк не прави добра реклама на ваксините, само това ще ви кажа. Депортация на тенисист, това започва да става гротеска.