54

Пак

преди 2 години

Глупости...

53

Браво

преди 2 години

По тъпо заглавие не бях виждал

52

Анонимен

преди 2 години

поредна лаишка папагалска антируска статия. Клишета в изобилие и не познаване ситуацията в Казахстан и стратегическото му значение за Русия. 8х километра граница с Русия, стратегически руски обекти .4 милиона руснаци живеещи. Огромна територия с рядко населени области едва 18 милиона население на площ две Украини.

51

ВЪПРОС ?

преди 2 години

Нали много умници казваха, че СССР е паднал защото Рейгън е свалил цената петрола !! Ами сега при всички тези санкции, до скоро цената на петрола беше най ниска от 30 години!! Защо сега Русия не се сгромоляса , а си стои здраво стъпила срещу агресорите?За мен СССР се разпадна отвътре, сами си свалиха комунизма подлъгани от Запада, че ще са партньори " демократичния свят"

50

До 57

преди 2 години

"....На Русия реално не и е нужна нито Украйна, нито Казахстан, дори и Сибир не и е нужен...." - играта е съвсем друга. Белия човек изчезва като раса. Русия остава Бастион на послвдните Бели Нормални хора. Украйна не е нужна, но суровините на Сибир и Казахстан трябват на всички и най-вече на хитрогъзите Китайци.

49

Анонимен

преди 2 години

Да но така или иначе Казахстан е по-скоро под китайско влияние отколкото руско в момента, така или иначе! По-добре с Украина и без Казахстан, отколкото без двете XD

48

Анонимен

преди 2 години

На Русия реално не и е нужна нито Украйна, нито Казахстан, дори и Сибир не и е нужен защото е малка държава ( само 145 милиона души колкото е Япония) и е разсипана от вътрешни борби защото НАСЕЛЕНИЕТО е разнородно етнически и по религия!

47

Анонимен

преди 2 години

Точно в 09:00 часа българско време започва онлайн срещата на лидерите на ОДКБ по ситуацията в Казахстан.

46

TALIBAN POWER

преди 2 години

RUSIYA E MNOGO DOBRE EKIPIRANA ...MOJE DA VODI VOYNI V RAZLICHNI MESTA! ...PUTIN NEMA DA OSTUPI i santimetur! ...Kitay go podkrepya...

45

Анонимен

преди 2 години

Ресурсите са в Русия не в Запада.

44

До 39

преди 2 години

"....Разпадаща се прогнила държава...." - бе преди да хвъргаш камънье и плювки в чуждата градина, що си не погледнеш собствения плевник бе Ганчу ?

43

Анонимен

преди 2 години

Най ме кефи като се разпени с главните букви въпросният АнонимеН. Абе, АнонимеН, я припомни колко поста написа как Великобритания НИКОГА няма да излезе от ЕС? 200,300 или повече бяха, разбирател? :)

42

Анонимен

преди 2 години

"дори минаха на латинеца, там има много западни и китайски инвестиции"--------------------- След като Русия въведе своите ВДВ в рамките на ОДКБ в Казахстан, колективният запад побесня от злоба, защото по думите на съветник на Нурсултан Назърбаев, колективният запад е инвестирал главно в експлоатацията на добива на въглеводороди в Казахстан почти $378 млрд.

41

В.

преди 2 години

Е , за какво им е Украйна. Фалирала държава, която съществува само като конфликтна територия за експерименти на САЩ.

40

Украйна съвсем скоро

преди 2 години

..сама ша се моли някой, някъде да я приеме, вьшкари смърдели.Крим е Руски ама Украйна.....аре нема нужда, там само *** да направиш и боклучаците на Европата да изриваш. Бе чудя се, що Краварско като толкова са "загрижени" що не отпуснат един Щат на укропитеците и не си ги приберат. Ти да видиш после не може позна Америка :))

39

АнонимеН

преди 2 години

ВЛИЗАНЕТО В НАТО НЕ Е САМО ПО-ЖЕЛАНИЕ НА СТРАНИТЕ!!! УКРАЙНА ПОМОЛИ ДА Е В НАТО , НО НАТО ОТКАЗА! АКО ЩЕ ОТВСЯКЪДЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДА Е ОБГРАДЕНА ОТ НАТО ОТ ТОВА ПОЛЗА ПОЧТИ НИКАКВА! ЗА ДА БЪДЕ СМАЗАНА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ТРЯБВА ЕС ДА ИМА АЛТЕРНАТИВА НА ГАЗ , А ТАКАВА ЩЕ ИМА АКО РЕЖИМА В ТУРЦИЯ ПАДНЕ ТАЗИ ГОДИНА!

38

ббб

преди 2 години

Световното зло и сатаната са САЩ и евреите дето ги командват!! Сега забъркаха и Казахстан нищо чудно да забъркат и България и Румъния, ей така за инат на Русия, но за наша сметка!

37

Анонимен

преди 2 години

Разпадаща се прогнила държава е русия, Щатите я погребаха, сега остава опелото...

36

L.

преди 2 години

То беше ясно, че събитията са свързани. Което наистина вече става ясно е, че проблемите са вносни.

35

Анонимен

преди 2 години

Глупости в Казахстан няма чак толкова миротворци. Плюс това там пристигат не само от Русия, а от целия съюз. Като прочистят престъпниците ще се нормализира положението. Тази статия обяснява случилото се а именно че безредиците са създадени за да се отклонят ресурси на руснаците в две посоки, тоест да се отслаби или да се охлади положението при Украйна.