20

Анонимен

преди 2 години

Щом нагласена присъда за Боци ще ви топли зимата като спрат тока така да бъде.

19

Анонимен

преди 2 години

Не сте хора вие! Искате да се спука заешкото сърце на едив възрастен, крадлив и алчен ром от село Банкя?

18

Мдаа

преди 2 години

При тия цени на парното и тока поне баце ша е на топло

17

ПиАрСевиБойко

преди 2 години

Пишете, че всичко е нагласено! Бойко е жертва на Чашков, пишете за дамаджани, за 19 имота, за комунисти... Пък дано някой повярва...

16

Ха ха

преди 2 години

Май - сащ са отеглили протекции от борисов вьпреки - неговият рушвет за - чертежите на стари самолетчетаИ многото услуги - спиране на белене , спиране на южен потокЗа които сега ние плащаме една от най високите цени в европа за електроенергия

15

Весели працници!

преди 2 години

Сбогом, тиквеняци!

14

Помнещ

преди 2 години

Верно? Ти да видиш!-:) И това Гешев го е направил? Майтап е мисля! Тогава Гешев нищо,ама нищо нито направи,нито реагира поне! И сега как се сети? Тенекията упрв до задните му части ли? То ще е изненада ако Гешев най после от кумов срама " подгони" шефа си Борисов! И пак казвам Не вярвам! Гешев е лоялен към ГЕРБ!

13

Анонимен

преди 2 години

Вчера Каскета подари голям букет от цветя на правосъдната министърка и започна да се подмазва. Много скоро много от мафиотите на ГЕРБ ще бъдат зад решетките.

12

Анонимен

преди 2 години

Тая държавна вила нали си има камери. Елементрно е да се прегледа кой е влизал във вилата на премира и тези хора да се разпитат. Или благоразумно тези записи са изчезнали? Да питат Йончева кой и предаде записите, на които се чува как Борисов псува. Та тя ги била дала на ФБР, и пр. и пр. Тя сама се похвали. Значи някой е преценил че задачата може за бъде изпълнена само от нея.

11

До 13

преди 2 години

Нищо против и гардероба да си пълнят стига да са по честен начин и платен данък.

10

Весела

преди 2 години

Трябва да си много *** за мислиш че някой ще си ги държи в шкафчето при положение че има сейф.Това го направиха за да го омаскарят.Както всичките им кучаревски свидетели.Дъртото милиционерско псе няма нищо срещу ББ ,ако имаше до сега да го е закопчал.Бойко си е в Банкя без имунитет.Да ама Дамаджаната не работи с черно на бяло а с един ми каза че щели да го ядат.Така и не разбрахме изяден ли е вече та млъкна?!

9

Анонимен

преди 2 години

До аа. И защо?

8

Анонимен

преди 2 години

Сигурно има едно 100 човека с по пълни шкафчета ама няма кой да ги разследва

7

izh

преди 2 години

Супер израз на медията. "кадрите не са оригинални". А интериора е от времето на Станишев. Все пак вилата е държавна . Язък. Това храни медиите половин година, а слугите на комуномутрите още поддържат пушека на огъня и до днес. Е, това е когато някои хорица си осигуряват доходи без да произвеждат нищо полезно

6

Анонимен

преди 2 години

И какво ще разберат? И копия да са, и оригинали да са това не пречи някой друг да ги е сложил и да ги е снимал.

5

Анонимен

преди 2 години

Да ги поискат "кюлчетата" от 27те агенти от антуража на Радев. Нали те организираха това шоу? Те са ги внесли да ги снимат после са ги изнесли.

4

Каскет

преди 2 години

Завъртаме палачинката! Спешно!

3

Плешев

преди 2 години

Сега ще тупаме топката 3-4 години...

2

Калеко Алеко

преди 2 години

Че защо от БНБ, колажите на Фейсбук там ли съхраняват ... ?!

1

Аа

преди 2 години

с година и половина закъснение!?? Патерицата на Тиквата е пътник!