461

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 516 - Защото това не е работа на сл. правителство , да не говорим , че след 12г. разруха откъде да започне по- напред : Болници , училища , пандемия . сигурност , външна политика , пътища , и т.н. !!

460

ГРОБ

преди 2 години

EС да се самосезира за кражбите по магостралите от шайката !

459

Анонимен

преди 2 години

513 " Герб номер 1" Мокри сънища сънуваш Гербере!-:))) Да се събудим вече а? -:)))) Гер Умре и приключи с "голямото крадене в България!-:)))

458

СТРАХХХХ ОТ БОЙКО..

преди 2 години

12 ГОДИНИ ДЪРЖА ДАЛЕЧ ОТ ПАРИТЕ-ПРЕСТЪПНАТА ДС/БКП - ОЛИГАРХИЯ..... БЪЛГАРИТЕ ИМАТ В БАНКИТЕ 1 500 000 000 ЛВ СПЕСТЯВАНИЯ...... И СЕГА ДОЙДЕ ШАЙКАТА НА РАДЕВ.... ДА ОБЕРЕ БАНКИТЕ.........

457

ДАСКАЛ ГЕНЧО

преди 2 години

Направо да се изпратят в затвора тези ваши хора поддържали пътя и укрепвали свлачището

456

1908

преди 2 години

Спомнете си миналото и го сравнете. Когато комунистите вземат цялата власт винаги имаше такива работи. Спечелиха изборите миналия ден - вчера маса изгорели в дом за стари хора, а днес гробища на пътя. Узакони се новото управление от сатаната - вече могат да дерибействат. Курбанът за Звяра е даден.

455

Анонимен

преди 2 години

И защо служебното правителство не ремонтира участъка след като ср знае, че е опасен?

454

Тея пък

преди 2 години

какво се пънат!? Още не се знае какво е предизвикало трагедията, те вече се пенят! Ако за всеки заспал шофьор например почнем да уволняваме министри, къде ще му излезе края!? Тук май хвърляме прах в очите на нашия електорат за да замаскираме второто място.....

453

Анонимен

преди 2 години

Участъкът е строен от БСП 2092 г, партията издигнала Румен Радев.

452

един

преди 2 години

Сега е моментът Биков и Митов да напъдят Боко!

451

Анонимен

преди 2 години

5 години Румен Радев не намери време да ремонтира този проблемен участък. Отговорността е изцяло негова!

450

До Анонимен

преди 2 години

Минавал съм достатъчно пъти по този участък. Каква кофти маркировка? Няма нищо подвеждащо. Проста аритметика на средната скорост на автобуса показва основното. Отделно този шофьор вероятно не минава за първи път там. Това са регулярни превози

449

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Къде са коментарите до 555, не са ви удобни...!?

448

до РАДЕВ, НЕ СЕ КРИЙ

преди 2 години

Човек, ти си по-болен и от тая Атанасова. Изобщо гербажиите с троловете си вече ринете тинята. 45 диши са заганили. Престанете!

447

РАДЕВ, НЕ СЕ КРИЙ..

преди 2 години

ТИ УНИЩОЖИ ПАРТИИТЕ.... СЕГА ТИ УПРАВЛЯВАШ....... НЕ СЕ КРИЙ ЗАД ПСЕВДО ЕКСПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТВО.......... ЛЪЖА И ИЗМАМА......... УПРАВЛЯВА ОБКРЪЖЕНИЕТО НА РУМЕН РАДЕВ...... ВЕЧЕ НЯМА ПАРТИИ....... ИМА ДС/БКП ЗАДКУЛИСИЕ......

446

Анонимен

преди 2 години

Пътувам всеки месец по този участък. Вечерно време е много лесно да направиш грешка заради лоша маркировка до тази отбивка. Шофьора явно в един момент да си е помилил че се отбива от пътя, и е обърнал волана. А посредата там има мантинела. Абе ужас. Лошо проектиран път.

445

БАНко

преди 2 години

ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ПЕТ ГОДИНИ ИМА 4 ( ЧЕТИРИ ) ПРОИЗШЕСТВИЯ ПО ТОЗИ ПЪТ И ТЕ НЕ СА В РАЙОНА НА СТАРО СЕЛО !!! ПЪТЯ Е СТРАХОТЕН И СЕ КАРА СПОКОЙНО !!! ДРУГА Е ПРИЧИНАТА , НЯМА ДОРИ СПИРАЧЕН ПЪТ !!! А *** НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ !!!

444

Анонимен

преди 2 години

Виновен е проктанта на пътя-пътния инженер, фирмата написала ОСИП, АПИ която е приела лош проект, Как е допуснато на завой да имаш паркинг!!!! с вход към паркинга преди завоя и изход от паркинга след завоя. Това е причината за трагедията.

443

само да вметна

преди 2 години

ГЕРБ е вредна вече за България! Така както и предаването на Цветанка Ризова по БТВ е безсмислено! Тя е Герберка до мозъка на костите си! Време е да го затрие това предаване БТВ!-:))

442

Пижо

преди 2 години

До пияница мистик Алооо, събуди се! 20 години по-късно сме! 13 години управлява оня от джипката, 13 години обикаля магистралите и реже лентички, а любимото му АПИ източва държавния бюджет и еврофондовете и раздава мелиарди на ГЕРБерската строителна мафия! ЗАТВОР за мутрата от Банкя!