77

az

преди 2 години

Да не забравяме, че Адолф Хитлер е австриец.

76

гогич

преди 2 години

До Анонимен 84Прав си - така по-лесно ще се заразят и ще го изкарат всички и ще имаме стаден имунитет благодарение на ЕСТЕСТВЕНИЯ имунитет :)))

75

Анонимен

преди 2 години

"Пълното ваксиниране е единственият начин да преборите ковидкризата."-------Преборих се с вируса и без да съм се ваксинирал. Тези опорки за единствения начин знаеш къде да си ги завреш.

74

Анонимен

преди 2 години

"Дорис, която беше навън в центъра на Виена, казва, че търпението й се изчерпва за онези, които не искат да бъдат имунизирани.">>>>>>>Нали си се набола и ваксината те "пази" бе мршо? Какво си се разквичала като *** на заколение? Много почнахте да си позволявате вече.

73

1984

преди 2 години

Конспирация е -не вярвайте..Добре дошли в дигиталният концлагер

72

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Хоеата в уредените държави,като Австрия,са свикнали всичко да им е...уредено и понасят твърде тежко и...драматично всяко нарушаване на реда и...идилията в която съществуват.Ние тук,сме свикнали на две и...двеста и толкова не се...впечатляваме от затворени кафенета,кина и театри и домашния арест на хора по...вирусни причини,а и толкова не ги прилагаме тези мерки и с Божията помощ се надяваме всичко да премине по...леко,без драстични...ограничителни мерки.

71

Анонимен

преди 2 години

Цялото ръководство на ДПС днес си е сложило трета доза, имаше снимки по другите медии.

70

Шопа

преди 2 години

Добре че не ми дреме за тех. Ние си гледаме нас.

69

Анонимен

преди 2 години

Просто е наистина тъжно в какво се превръщат хората за пари и власт.

68

Разделяй, владей

преди 2 години

Познатата схема от векове...

67

Маркс

преди 2 години

Един призрак броди из Европа призракът на комунизма. Всички сили на стара Европа са се съюзили за свещена хайка срещу тоя призрак: папата и царят, Метерних и Гизо, френските радикали и германските полицаи.Къде има опозиционна партия, която да не е била охуляна от своите намиращи се на власт противници

66

Анонимен

преди 2 години

"Дорис, която беше навън в центъра на Виена, казва, че търпението й се изчерпва за онези, които не искат да бъдат имунизирани."--------------Да заповяда при мен да я ваксинирам с петопръстия бустер между рогата. Такива самозабравили се охлюви най ги обичам.

65

Кирчо и Кокорчо -ПП

преди 2 години

Скоро и ние, двамата юнака с два криви калпака ша ва запрем кат ***, вряяяя... Ний тва сме учуали у Харварда, как да лъжем и мажем по еуропски, да говорим усмихнато и убедително, точно кат цийган на Сточна гара с играта "тука има, тука нема". Тва са учи в харвард. ***, вий отде да знайте? Вий са вързвати, че ви ортуваме сладко, *** не знайти, че ний с тва ви смазваме халчето и скоро че топнем чушлето;)))

64

Даже

преди 2 години

и любимите ви руснаци се набодаха с десетина процента повече от нас! А те са потомствена демокрация! Ама ние сме най умни, нали сме им дали кирилицата!?!

63

Анонимен

преди 2 години

Един призрак броди из Европа...

62

Натовеца

преди 2 години

"Първо дойдоха за евреите ,аз не бях евреин и не направих нищо!После дойдоха за комунистите ,аз не бах комунист и не направих нищо!После дойдоха за профсъюзниците ,аз не бях в профсъюз и не направих нищо!Накрая дойдоха за мен и нямаше никой да ме защити!"

61

Анонимен

преди 2 години

Фармацефтичен фашизъм, как изобщо го допускаме това да се случи?!?!?! Значи първата течност не работи, сложете си втора, втората не работи, сложете си трета. Ха сега за да ви предпазим, да не умрете след толкова експерименти, айде да затворим всички неваксинирани, че ще ви заразят и ще умрете... е няма такава демагогия. Очаквам след Нова Година да сменят сценария, че имунитетът им е изтекъл и айде всички отново под иглата или че е мутирал щамът и пак по три игли на калпак и така всяка година...

60

Нищо случайно

преди 2 години

Заблуждават ни,че ваксините са изработени след ковида..Всичко е планирано- пуска се вирус, изпадаме в паника,хващаме се за сламката и хоп- появяват се чудодейни ваксини и човечеството е спасено.Ние сме благодарни, а те си пълнят гушите.Затова за страшните болести няма ваксини- нужни са години изследвания и няма бърза печалба.

59

Анонимен

преди 2 години

Ще дойде време в което да умреш от корона вирус, или просто да умреш от каквото и да било ще е истинско удоволствие в сравнение с това да "живееш" в новия световен ред на антихриста. Самият Дявол си е поставил за цел да направи ад на земята и да се възкачи на трона на Господ. Това ще се случи но само за кратко. И най интересното е че тези които сега служат на дявола си мислят че ще им се размине и някакви в ада който помагат да се построи ще има хубав живот за тях и близките им.

58

ъъъ до Догодина

преди 2 години

Напротив - ще има болни от грип, настинки и, не дай Боже, от последствия от първата завършена ваксинация. Тези болни ще бъдат обявени за жертви на поредния вариант/ щам на Ковид, за преборването на който ще са нужни нови минимум 2 дози .. и така до... сещате се.