94

Няма да стане

преди 2 години

До Дедо Ваксинираните няма да влязат в графа"антиваксър".Бивш наркоман, бивше ченге, бивша ..рва и бивш ваксиниран няма.Веднъж ваксиниран, цял живот ваксиниран защото всеки следващ щам ваксинираните го посрещат все по-тежко.Дал ли си веднъж ..за под наем не претендираш за размера.

93

анонимен

преди 2 години

Аз лично като видях около мене колко неваксинирани отидоха в Орландовци ше си бия не трета ,а десета ваксина.

92

Анонимен

преди 2 години

ХА ХА ХА ,А ШОРОШКИТЕ ЕВРОАТЛАНТИЦИ РАЗПРАВЯХА,ЧЕ ТОВА КОВИД ПЛАнДЕМИЯТА НЕ БИЛО КОНСПИРАЦИЯ ...

91

Ken

преди 2 години

Аз искам да знам, коя вълна най-накрая ще удари само ваксините ? Шишенцата имам предвид. Ударната ли ще е ?

90

Джо Генлаб

преди 2 години

Истината е, че се знае, че е биологично оръжие срещу генетичната хаплогрупа R1b, бели западноевропейци, затова търсят някаква ваксина или лекарство за да с справят със ситуацията. Ние бантустанците сме 85% от друга хаплогрупа и сме защитени по рождение. Дерзайте да ме оборите. Има интернет...

89

Анонимен

преди 2 години

Бил Гейтс е Максуел, по майка. От банкстеската династия Максуел.Съоснователи на ФЕД.

88

Анонимен

преди 2 години

До До 67/79 " Но ще поживеем, ще видим." Както казваше Зуека (изнесе се човека, да не ви търпи 80%товите проссстотии), "Не е сигурно". :)

87

Анонимен

преди 2 години

Е докога, колко дози ще се слагат? Вода ли е това? За какво е тази ваксина като не предпазва от заболяване, рано или късно ваксинираните се разболяват като неваксинираните, никакво предимство нямат.

86

PROст SHOP

преди 2 години

Шопето, сме самобитна порода!За първи път съм горд, от този факт!

85

Ми щото

преди 2 години

До Много яко! Така нарежда пасивният етиопски .ей, дето стои на главата на СЗО-то и Билчо Гейтсов(тоя па направо си е с фамилията).

84

Аз

преди 2 години

Тоест ваксините са безполезни?!

83

Анонимен

преди 2 години

Къде е програмиста, да не е умрял.

82

Харабейшио

преди 2 години

Тази така наречена професорка направо изби рибата! Търкалям се от смях!

81

Juls

преди 2 години

Незнам къде ще се проведат следващите нюрнбергски процеси но знам че доста *** ще увеснат по въжетата. Ако в Европа смъртните наказания са отменени, то за престъпления срещу човечеството те още са в сила. Когото истината изскочи наяве и колкото и да се опитват медиите да я прикрият, някой ще трябва да плати за всичката смърт която предстои. Но дали не е част от плана?

80

Ели

преди 2 години

Вируси и заразни болести винаги е имало. Но такива ограничения и затваряния, притискания и заплахи са меко казано нагли!

79

Дедо

преди 2 години

Хо-хо-хо.....подготовка ( психическа ) на ваксинираните с две игли да влязат скоро в графата АНТИВАКСЪР....хо-хо-хо....! Честито поне на тези, които спечелиха смърт часовник ....хо-хо-хо......!

78

анонимен

преди 2 години

Бустъри за цял живот!!!!

77

@-@

преди 2 години

Хайде, народееее! Топли, топли дозички, кеф ти първа, че втора, че трета... Ами бустерчето... Не се блъскайте, ще има за всички... Хайде, народееее... И много ви здраве от чичко Бил!

76

Анонимен

преди 2 години

И за кво се бодоха? За слава и за да се фукат колко са умни и как са допринесли за благото на човечеството...офсе.

75

Ха хааа

преди 2 години

Дойдохме ли си на думата - на всеки 6 месеца ново щамче и нов "боц". На печелившите, разбирай ваксинираните, честито. Ние, дето сме против "ваксините", по-точно против препарат в експериментална фаза, както си го пишат производителите, ще минем и без вашите бустерни дози. Отстъпваме ви ги, набийте си ги на себе си, че по-здраво да хване.