81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 109 "Антиваксърите разтовариха спешното отделение със 175 парчета!" Да де, той Кацаров каза, че болните в интензивните намаляват. ...

80

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите разтовариха спешното отделение със 175 парчета!

79

Анонимен

преди 2 години

До Въпросче Не че и двамата не го могат, но в този случай ББ май е прав. АК изчезна преди месец време. Вчера - пост във ФБ? Поне да се беше показал на запис, като белоСлавчо. Дори АК да го е прекалрал "леко" и сега да си пази карантината ( пак времето не излиза), щяха да го показват като панаирджия сутрин, обед и вечер, за да убеждава за боцкане.

78

Анонимен

преди 2 години

Всички лъжели, само антивиксърите - трябвало да им вярваме на честните сини или църни очи. Малките деца не били заразени - нали си бяха вкъщи, нали ги пазят родителите. Откъде да се заразят като нямат контакти - в метрото ли, в кръчмите ли или в дискотеките и стриптийз баровете

77

Анонимен

преди 2 години

kolko sa po4inali ot rak diabet insult infarkt i kolko ot teh sa vaksinirani

76

Дедо

преди 2 години

От какъв зор , българските медици правят ковид - тест на хора загинали в катастрофи и всякаква друга насилствена смърт !? От какъв зор ))) Да не заразят някой в гробището ли !?

75

Анонимен

преди 2 години

Последни по ваксинация и първи по смъртност. Който може да мисли, разбира.

74

Реалист

преди 2 години

Реално смъртността от Ковид-19 е 2-3 пъти по-висока от регистрираната. Това много ясно си личи от общия брой на починалите сравнен с годините преди епидемията.

73

Ваксиниран с 3 игли

преди 2 години

До прозрачно. Да ама ако не беше положителен за Ковид нямаше да изпусне управление върху МПС-то и да се пребие!

72

Анонимен

преди 2 години

До Янко Антивакс Какво става с Кунчев е без значение. Статистиката е безпощадна към антиваксърите. Днес пак 95% от починалите са неваксинирани. Пълен разгром. Направо не е ясно какъв г-ьонсурат трябва да си да имаме два месеца рекордна смъртност, от които хора такъв процент са неваксинирани, и да продължаваш да пееш едни и същи глупости.

71

Анонимен

преди 2 години

Ваксините се оказаха доста ефективни. За справка Дания, Холандия и Кунчев.

70

Янко Антивакс

преди 2 години

До Програмист. Фарматролче, като стана дума за изчезващи видове, където изчезна ваксианалния Титаник-Ангел Кунчев? Защо изчезна от медийното пространство? Защо България не знае къде се намира държавния и здравен инспектор вече повече от един месец? Жив ли е или мъртъв? Защо шефа му, който го тупаше зад вратлето по време на пресконференции на НОЩ, твърди че е в болница, а после някакъв фантомен фейсбук профил публикува опровержение, без видеообръщение или дори снимка с днешен вестник?

69

Анонимен

преди 2 години

Ако ядеш кренвирши Кен,ще те боцкат с пфайзер всеки ден..

68

Анонимен

преди 2 години

Колко са взели синьото хапче днес?

67

Анонимен

преди 2 години

Чакам изявление днес от Кунчев. И ше се ваксинирам.

66

Математик Витанов

преди 2 години

За съжаление процента на измиращите ваксиниране ще се увеличава все повече. Ваксините се оказаха абсолютно неефективни. За справка Дания, Холандия и Кунчев.

65

Анонимен

преди 2 години

До математик: Явно децата не живеят с родителите си. Пък и нали един доставчик взе парите за 200000 теста и духна. На кой му пука здрави ли са децата. Важно е да се купуват тестове.

64

шмatka

преди 2 години

Има ли още нормални хора,вярващи на тази лъжлива информация?

63

Програмист

преди 2 години

Българският антиваксъри май е изчезващ вид. 175 умряли, над 20 хиляди поставени дози и още към 7000 чакат да им се реши съдбата в болницата

62

Факт

преди 2 години

Надвишената смъртност в България е над 2 пъти по-висока от регистрираната смъртност от Ковид-19. Явно повече от половината починали от Ковид-19 са регистрирани като починали от нещо друго.