22

Айти

преди 2 години

Аз затова се изнесох в Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света до Варна. Тука не плащаме ток - има 5 мегавата ветрогенератор и 10 декара фотоволтаици. Не плащам за топлото,щото къщите са с термопомпи. Пия вода от чешмата,защото под селото има минерален извор. Не ходя на магазин, защото има био оранжерии. 0% са ваксаните тук,няма маски,няма сертификати,няма ковид. Това е паралелна държава!

21

Реалността

преди 2 години

До разбирачите по надолу: Винаги събота и неделя бройките са по-малки!!! Виж утре сутринта резултатите и тогава коментирай "мерките"......

20

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата ако още малко се засили ще стане гражданскабвойнани ще има обесени по площадите.

19

До 15

преди 2 години

Само ти ли не разбра, че в неделя ковид заспива зимен сън? Утре да не си теглиш куршума като видиш 8000 бройки и 300 починали. Дръж се здраво!

18

Анонимен

преди 2 години

Опитвам е да си спомня кой разкарваше ваксините с изтекъл срок на годност (и неправилно съхранявани при това) с един микробус за кренвирши Леки?.

17

Анонимен

преди 2 години

За 2 години в условията на епидемия и наличието на ваксинирани и почти още толкова преболедували хора... правителството на Чорапа чупи рекорди по смъртност...

16

До 13

преди 2 години

Смъртността и болните по домовете са наследство от Тиквената шайка.

15

не разбрал

преди 2 години

Трябва ли вече да се страхуваме?!

14

Браво

преди 2 години

100 000 човека ще си получат зеления сертификат и ще го раздадат на 3 пъти по толкова, щото нали винаги математиците умножават случаите по три, та и ние така - поне на трима раздаваме сертификати.

13

Анонимен

преди 2 години

От 6000 на 1000 само за 3 дни. Ще се окаже че мерките работят. За жалост на Тлъстия банкянец, Розовия чорапогащник игербавите антиваксъри.

12

Анонимен

преди 2 години

Чисто математически за над година и половина при 6 милиона население,няма човек който да не е преболедувал..но важното е че разни платени вирусолози,експерти с малки п-шки да ни рекламират че требва да се ваксинираме..

11

Анонимен

преди 2 години

При около 30% ваксинирани и почти още толкова преболедували... да има хиляди по болниците и в домовете си под карантина, а да не говорим и за рекордите по смъртност... Според вас добре ли се "справя" кабинета на Чорапа?

10

Елемаг

преди 2 години

Биете се в гърдите,че един милион са ваксинирани.Това е 1/5 от наелението.Тоест дори и да е вярно с разболяването трябва 80% да са неваксинирани,постъпилите в болницата.Ама вие ги пишете на 91%.Ай поне ,като я правите стъкмистиката гласете правилно числата!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Гербавите няма ли да протестират?Как може толкова малко.

8

Анонимен

преди 2 години

Зеленият сертификат е абсолютна безсмислица и дискриминация в настоящия момент... Прах в очите на пpocтолюдието, че се прави нещо срещу епидемията.. Процеса на заразяване е необратим при, толкова много случаи, които се регистрират...Убиват бизнеса на много хора и лишават служители от правото им на работа... Всички хора се събират в хранителните магазини, така или иначе, а и в домовете си след работа... Какво ще помогне, този сертификат...?

7

Анонимен

преди 2 години

Браво, сериозен спад. Мерките на Правителството работят.

6

Анонимен

преди 2 години

Ако ден няма новина за вирус,ваксини,тестове,локдауни и така нататък ще бъде много много хубаво

5

Посмали, Манго

преди 2 години

САМО 100 000, ГЛУПОСТИ, НАЙ-МАЛКО 100 000 000 000 СА!

4

Свобода !

преди 2 години

НЕ на фашизма !! Не на електронният концлагер

3

Анонимен

преди 2 години

3 дена не се работи, я да видим ситуацията 2 дена колко ще са тогава болните, направо ще удари пак рекорда за съжелени.