353

Анонимен

преди 2 години

не забравяйте, до 70% ни трябват овце, доказвайте се, агитирайте, овце трябват, лъжете ги, съд няма за това

352

ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАМ!

преди 2 години

ДЪРЖАВАТА ДА СЛОЖИ ЗАСТРАХОВКА ЖИВОТ - ОЩЕ УТРЕ ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАМ.

351

Анонимен

преди 2 години

Лекарствата ми ги предписват и ако искам си ги вземам, но ако искам си стоя на самолечение. За дето съм отказвал, до сега не съм си губил работата. Няма как да принуждавате хората!

350

Анонимен

преди 2 години

До Застраховка Живот Сигурен съм, че имаш и други нерационални желания. Това не означава, че някой ще седне да мисли как да ти ги изпълни.

349

Уххх..настъпи мотика

преди 2 години

"Зеления сертификат и декларациите имат съвсем различни задачи" - ами касовата бележка и декларацията една и съща функция ли имат, г-н Аналгин? Уххх... настъпи мотиката. Уххх. Боли ли???

348

Анонимен

преди 2 години

ваксъния ще си умре и без да си беше слагат вакса, само дето с ваксата ще е по ускорен процеса

347

до 417

преди 2 години

Е кой те спира да си направиш застраховка живот?Друг е проблемът,че НЗОК има монопол и дори да имаш застраховка живот,или здравна застраховка,пак трябва да внасяш в НЗОК.А това е социалистическа останка и не работи когато има безработни.

346

До 408

преди 2 години

До АнонименХаха, много с естествен имунитет вече си отидоха.Но, вярвай на фб лелките, а не на науката и учените.Сигурно, докато разнасяш пратки в еконт четеш учебниците по имунология и следваш медицина в хайделберг.

345

Застраховка Живот

преди 2 години

Сменяте декларацията със застраховка Живот и утре ще се ваксинирам.

344

Анонимен

преди 2 години

До Уххх... Автогол... Зеления сертификат и декларациите имат съвсем различни задачи. Те не са взаимозаменяеми. Зеления сертификат се издава и когато не са ти извършили медицинската процедура ваксиниране. Въпросите ас хубаво нещо, но ти не четеш отговорите (или не ги разбираш).

343

Анонимен

преди 2 години

ваксиниран пара333ит заразява, но е сертифициран и кисне в нета да лае колко е важно вакса да имаш и че е видял мола, но не му харесали цените

342

Анонимен

преди 2 години

За ваксинираните К19 е леко грипче,за останалите един спад в имунитета и са в най добрия случай инвалидизирани и увредени за цял живот.

341

Кой Плаща

преди 2 години

Кой Плаща безплатните ваксини: 80% от парите идват от т.нар. антиваксъри - хора, които имат всички задължителни ваксини.

340

Анонимен

преди 2 години

Ако имаме 100% ваксинирани пак ще има много зарзени,неизбежно е.Въпрос на време е по няколко пъти да се заразят всички.Важни са тежките случаи в интензивни отделения,борещи се за живот.Другите дето лежат от страх,могат и вкъщи да го изкарат.

339

Държавата

преди 2 години

Държавата не е на място... Махнете декларацията и сложете застраховка живот. Ако го направите, утре сутринта ще се наредя на "опашките" за ваксинация.

338

Анонимен

преди 2 години

До до 384/405 " И ваксините ти и лечението на всички останали ги плащам аз без нищо в замяна. Ти май имаш огромен проблем с възприемането на информацията." Нямам абсолютно никакъв проблем. Аз говоря от позицията на ваксинираните, ти от позицията на неваксинираните. Твоя личен опит е несъществен за позицията ти, при положение че се застъпваш за гледната точка на антиваксърите, а те задръстват болниците и причиняват проблемите, които посочих.

337

Анонимен

преди 2 години

всички с привилегии нямат пари и киснат тук, очевадно е, доказва се от коментарите, има права, ама тук седи, че не приема, къв е лабораторен плъъъхчо

336

Уххх... Автогол...

преди 2 години

"Всъщност, с КУПУВАНЕТО на антибиотика ти все едно си се ПОДПИСАЛ" - махнете декларациите тогава. Нали има зелен сертификат. Защо са декларациите? Защо не важи застраховка Живот с ваксината? Много въпроси. Кво правим?

335

До 402

преди 2 години

До до 397Ами, направи си и за ваксината застраховка, бе.Каква е разликата?Че, то утре може и влак да те блъсне. Защо не се застраховаш?Мислиш ли, че ще могат да докажат?

334

Анонимен

преди 2 години

организма ми е по силен от всеки ваксън, нямам вакса, преболедувах, естествено обаче, не с изкуствени симуланти в които има не само манделеевата и моцаровата, даже и на кирил и методии няма им мстигне такава азбука каквато има във всеки лабораторен индивид, превърнасл се в ппплъх