194

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше трагично щеше да е смешно,тия психопатчета са решили да ни затриват щот увцете си спят и не им дреме..

193

Анонимен

преди 2 години

Следва, трета, четвърта, пета игла и т.н. Сертификатът ще е невалиден, ако няма периодична ре-имунизация. Измислили са го господарите!

192

Ти да видиш!

преди 2 години

Леле

191

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен- 195. Чакай те немците обясняваха че ограниченията падат от 1-ви Септември, После от 15-ти Октомври, сега е 25-ти Ноември. Дай да дойде ноември да видим какво ще пада.

190

Мдаа

преди 2 години

Опасна работа е ковида - 15 000 се заразяват ама не знаят , че са болниКогато се заразят с грип поне знаят - вдигат температура имат кашлицаНаи опасни са заболяванията от които никога няма да си разбрал , че си болен

189

Алекс

преди 2 години

Предложение за локдаун може да прави единствено специалист,който разбира от медицина и вируси.Математиците да си решават задачите.

188

Анонимен

преди 2 години

До 191 "Говорим за приказките ти за това как световната конспирация .." Изметна се, защото въпросът ти се стори неудобен? Нямам намерение да ти задавам удобни въпроси, приеми това. Отговори за какво му е на безсимптомно "боледуващ" антибиотик!

187

Анонимен

преди 2 години

Възраждане е единствената алтернатива, всички останали подкрепят фашизма!!

186

Анонимен

преди 2 години

Накрая хем набодени, хем залостени! Това е целта - не че им дреме за здравето ви, а да слушате и да сте под контрол.

185

Анонимен

преди 2 години

Да затварят, бре! В Германия, след толкова месеца на ограничения - те ще паднат на 25.11.2021 г. Тук не е имало, значи - да почваме, че да свършваме към то месец април 2023 г. ))) Правилно написах - 2023, не 2022 ))) Айде, сега: затваряйте!

184

Анонимен

преди 2 години

15000 на ден, но нямат симптоми! Егати вируса! Искат да правят пандемия от вирус, който не разболява!

183

Анонимен

преди 2 години

Затваряте ги !Те не заслужават свободата на Европа !!!Затваряйте ги да измрат от глад като са много умни и се мислят,че заради тях изгрява слънцето.Мръсен локдаун !!!

182

Анонимен

преди 2 години

И какво ще стане, като се претовари здравната система? Тези, които сега умират в болниците, ще си умрат вкъщи, а тези, които нямат нужда от влизане в болница, ще се излекуват вкъщи.

181

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 188 "Говорим за безсимптомните, нали? Значи те са се срещнали с вируса, справили са се, а ти разправяш, че трябвало да пият антибиотик и затова ваксината им излизала по- на сметка." Ти си функционално неграмотен. Говорим за приказките ти за това как световната конспирация е създадена да ви точи паричките. Аз само ти дадох елементарен пример за това, че стинките за ваксините са смешни и има къде къде по-лесни начини да ви взимат парите.

180

Анонимен

преди 2 години

Ако някога има краи пандемията и има оцеляли физически как ли ще са психически

179

Анонимен

преди 2 години

Остава отворен въпросът защо АДЖЕБА да се затваряме. Пробвахме затваряне. Ама проблемът, е че имаш вирус дето се разпространява по въздуха и то експоненциално. Ако имаш 1 заразен днес и го предаде на 1 и всеки 1 го предава само на по един за 1 ден, след само 20 дни ще имаш 1 048 576. Ако предположим насищане на групата хора при 40% имаш половин милион за 20 дни от 1 болен. За да има полза от локдауна трябва да имаш 0 болни и никой да не влиза в страната. Тоест ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ НА ВСЕКИ ЗАВИНАГИ.

178

Анонимен

преди 2 години

До 178 Говорим за безсимптомните, нали? Значи те са се срещнали с вируса, справили са се, а ти разправяш, че трябвало да пият антибиотик и затова ваксината им излизала по- на сметка. Припомням ти каква ти е тезата, защото явно си забравил. Та кажи ми за какво им е на безсимптомно "боледуващите" антибиотик?

177

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 183 "За това говори Малтус и купища евгенисти-дистописти от 220г. насам." Смятай какъв шарлатанин е, щом за 220 години простоянно бива опровергаван.

176

Анонимен

преди 2 години

В обява за работа" Опит на същата или подобна позицията;- Валиден сертификат за COVID - 19"

175

Анонимен

преди 2 години

Възраждане!