57

Анонимен

преди 2 години

Време е за доста по крути мерки,ученици и студенти онлайн,кръчми и чалготеки катинара,маските задължителни на открито са част от тях,за жалост само това дава резултати ама като знаем във какви времена живеем едва ли ще се намери човек който да ги въведе!

56

Анонимен

преди 2 години

'Вечерен час? Бойко дори не е коментирал тази простотия' ---- при бойчето имаше вечерен час, миличко

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 "В такъв случай да се радвам, че съм на 37." НА 37 си, но акъла ти е като 12 годишен.

54

Анонимен

преди 2 години

Добрютро събидиха ли се до петък всичко беше под контрол

53

Мда

преди 2 години

Служебното правителство на Радев осъществява геноцид върху нацията като не взе досега и продължава да не взема мерки да овладее вируса. Нарочно, за да не дразни избирателите до изборите. Това е истината.

52

Анонимен

преди 2 години

"'Какъв вечерен час бе пич, да не съм на 10' ---- и на 29 да си пак си пиш.леме. Мъж се става на 30-31."---------В такъв случай да се радвам, че съм на 37. Ако си изчерпал опорките, връщай се на касата да облужваш клиентите. И не забравяй да наденеш маската защото ваксината те пази :D

51

Въпрос

преди 2 години

Гледахте ли фашисткия разговор преди малко по Нова? Виктор Николаев и оная Мира пуснаха една продажница от Италия, която обясняваше с весело лице как там уж нямало съпротива, неваксинираните ще стоят вкъщи без работа до смърт и това е нормално. Обърнете внимание, че във форумите ваксърите наричат нормалните полухора и ***. А този казва, че засега нямало нужда от локдаун и вечерен час. Тоест готви ви робство в подходящо време. Никой няма да спазва мерки и сертификат, защото това е робство.

50

Анонимен

преди 2 години

Ако справянето с пандемията без ваксина и без мерки беше правилна политика, щяха да сложат Мангъров за министър. Но не е правилна и затова сложиха този дето да пази някакъв баланс хем от малко малко да се опитва да налага мерки и в същото време да се не противопоставя на ваксините. По добре Мангъров той поне си държи на неговото и ще си понесе отговорността или най малкото ще знае за какво го линчуват публично. Този ако му удариш един шамар ще се чуди за какво. Мангъров веднага ще се сети.

49

Анонимен

преди 2 години

Вечерен час? Бойко дори не е коментирал тази простотия при много по-тежки вълни с по 10 000 в болницата! Диктатурата на фатма ците.

48

Анонимен

преди 2 години

'Какъв вечерен час бе пич, да не съм на 10' ---- и на 29 да си пак си пиш.леме. Мъж се става на 30-31.

47

Слави Трифонов

преди 2 години

итревю има видео където турски учен показва че във въксината файзер има графен който навлиза в органите

46

До мангъров

преди 2 години

С аспиринчета няма да стане, но поне при нас не са забранили още ивермектина

45

До 36

преди 2 години

Да де, дай да го минем през Освиенцим и Бихенвалд тоя бъгав, болнав и страхлив народ. Няма народ няма препълнена здравна система! Решението е просто нали така българи-егоисти!

44

Чичо Пенчо

преди 2 години

Затваряне на фейсбука е доста добра противоепидемична мярка, даже на интернет изобщо, та да може дървените философи да оставят вселенските проблеми, и да обсъждат кой с коя в махалата.

43

Анонимен Хаджигенов

преди 2 години

Спазвайте Конституцията и оставете хората САМИ да решават дали да се ваксинират!

42

qqqq

преди 2 години

в момента върлува грип а вие пишете ковид,за да печелите още допълнително

41

Анонимен

преди 2 години

Добре Стойчо. То и без това никой не ти спазва глyпaвите мерки.

40

Анонимен

преди 2 години

Този е като фурнаджийска лопата,вчера имаше легла ,днес няма,да видим утре как ще е ,времето е преобладаващо

39

Анонимен

преди 2 години

из главата на един здравен министър: измряха, яко измряха. Ама пък ако наложа мерки ще ми скочат всички. Пълни са болниците, нищо не е под контрол вече. Ама пък ако сложа мерки няма да ме харесат родителите и кръчмарите. бе още много ще измрат, ама нали ще правя политическа кариера. За ваксините въобще няма да се изказвам, че глей какво ги правят ваксърите. Бе ще се оправдая, че не разбирам и трябва да се реши от експерти. Да ***, та аз ли да си ида?

38

errer

преди 2 години

Да затворят и офисите на всички медии които тормозят хората две години