155

Повечко

преди 2 години

85% са.

154

Анонимен

преди 2 години

Както и предрекох още в началото на пандемията.България ще се справи последна. АКо изобщо се справи.

153

До 178

преди 2 години

Не съм богохулник, вече се моля всеки ден на Бог за вас, и всеки ден обгрижвам неблагодарни хора като теб, които не псуват, преглъщам го и продължавам. Аз обичам хората, но вече започвам да озлобяват към тези които ме псуват

152

Анонимен

преди 2 години

"Много хора защитават антинаучни позиции, нямам отговор защо е така" - А какво ме задължава да давам научни аргументи за правото си да откажа да участвам в медицински експеримент? Медицината трябва да даде достатъчно научни доказателства, че тези продукти отговарят на стандартите за ваксини и че нямат странични еефекти, а не хората да се вкарват в обяснителен режим защо отказват биопродукт, набеден за панация срещу ковид.

151

Азимов

преди 2 години

40% имат някакъв акъл в главата!? Не мога да повярвам. Смятах тази нация за далеч по-идиoтcка.

150

Анонимен

преди 2 години

Значи реалното число е 80%

149

Чичо Скруч

преди 2 години

До АнонименАре *** се скрий и ти гербаджийска лопато.Боди си иглата и си трай!

148

Анонимен

преди 2 години

До 177 смъртността на хората, които четат тези статии и пишат тук е много под 1%, така че агитирате грешните хора на грешното място. При децата 4% ли е? И тях ще погнат, както ги погват и в чужбина.

147

Анонимен

преди 2 години

Какви лъжи....над 70,% не желаят ,милата администрация ,лекари ,мед .сестри ,учители ,полиция военни,пенсионери и мн.други ,няма как да,се ваксинираме с ментета ваксини

146

Анонимен

преди 2 години

Аз също не съм се ваксинирал , но спазвам дистанция , нося си маска(подобно на другите около мен) , но живея в Европа, не вБългария , където всички знаят всичко и са убедени в собственото си безсмъртие

145

Чичо Скруч

преди 2 години

До АнонименБогохулнико, като приемаш хората в спешното не ги питай защо не са се ваксинирали а си скъсай мазния си *** да ги оправиш!Теееба

144

Анонимен

преди 2 години

В България смъртността от КОВИД 19 е 4.14%. Не 0005. На всеки 1000 заразени ще имаме 40 трупа.

143

До 173

преди 2 години

А па ти се пробвай да извадиш по-солиден аргумент от котката! Нещо против котките ли имаш, м?!?

142

Анонимен

преди 2 години

Кой трябва да се довери? Аз преболедувах леко, млад мъж на 31 съм, не съм затлъстял, спортувам. Защо ми е да се доверявам на лекарство, което не ми е нужно?

141

Анонимен

преди 2 години

Вече като ги приемам в спешното с тежък ковид, ги питам защо не са се ваксинирали, много странни погледи ми отправят, ама те със 60 сатурация плуват в небитието и не разбират така и така.

140

Анонимен

преди 2 години

Кви са тия глупости повечето болни били ваксинирани, за последните 14 дни в република България в интензивно отделение са влезнали 404 души. От тях 14 ВАКСИНИРАНИ и 390 НЕВАКСИНИРАНИ. Тоест 1 към 27. За всеки ваксиниран имаме 27 неваксинирани при 20% ваксинирани ако не работеше ваксината числото щеше да е 1 към 5. Стига лъжехте хората.

139

Анонимен

преди 2 години

Заглавието,бе че 40проц.възнамеряват да се ваксинират,пък сега обратното. По е интересно селото.Ако само се любуваш,като омайник,значи нищо не си разбрал.Ако заживееш поне10 год., ще прегризеш стоманени въжета,за да се махнеш.Така,че от селото идват изнудваните и изнудващите у градо и затова е нещастието.Погледнете омразата на Кмета,на съветници,все родом, в омайните полета и балкани.

138

Анонимен

преди 2 години

Квака си форумния ваксиниран ***. Заработва.

137

мангъроид

преди 2 години

какво , да се бу-ча с експеримантален продукт на който тестовете изтичат 2023 ?Вие нормални ли сте?И то при смъртност 0.5% .Аз такава отровна бър-коч не бих сложил и на котката си ,камо ли на човек.

136

БЪЛГАРКА

преди 2 години

АМИ БЪЛГАРИТЕ ВЗЕХА, ЧЕ ПРОГЛЕДНАХА !!! ЧИСТО И ПРОСТО ИЗЛЯЗОХА ОТ БУДНАТА КОМА !!! ПРОСТО НЕ ИСКАТ ДА ГИ ВЗЕМАТ ЗА ОПИТНИ МИШКИ !!!