117

Анонимен

преди 2 години

Колко още и колко пъти ще се оказва някой ,,вторият ", зависи от това кой от Бабикян,А Чобанов,Кр.Гаджоков и т.н. и други знайни и незнайни сайтове за ,,уж новини" ни информират! Видяхме че който първосигнално повярва и се появи в национален мащаб да ,,разкрива истини" като Татяна Дончева до какъв автогол водят!

116

Анонимен

преди 2 години

Той забравил за тая офшорка. Лелей че колко има?

115

питане !

преди 2 години

А Плевнелиев-а , какво мисли по въпросЪ , той на друг остроФ ли е с офшорките ?

114

хъмм

преди 2 години

крали ,яли ,живяли , пое...ли ! И накрая с един костюм и дървено пардесю.

113

нали !

преди 2 години

Тоя е душа изпил , за Президент от герб !

112

150

преди 2 години

В пандора имало 150 ГЕРБ-аджии.

111

Анонимен

преди 2 години

Овфшорките са манна небесна за крадени пари и неплащане на данъци.Не знам има ли олигарси с огромни средства,които не разчитат на тези офшорки,за да си изперат парите.

110

моч

преди 2 години

Няколко хиляди Българи имат офшорки - факт. Според преобладаващото мнение тук , всеки , който има офшорка е бандит и като такъв е свързан с ГЕРБ защото в ГЕРБ всички без изключение са бандити......Брейййй , гледай ти !!!! Прокопиев , Слави , Асен Василев и т.н и т.н. и те били бандити и са от ГЕРБ , а стига бе....а аз без да зная.....:))))))Бива ли да съм такъв невежа :)))) За малко да се вцепеня подобно на Слави , добре че нямам офшорка :)))))

109

ИзвинетИ , амЪ:

преди 2 години

Защо тогава , след като евсичко е наред , не се е регистрирал в България ?Явно е разчитал на ТЪМЕН СЕКТОР ,.... ЕТО Я ВИНАТА МУ !

108

150

преди 2 години

150 човека българи още ще излязат от пандора.

107

До 37

преди 2 години

Щото Слави примерно не е бил в управлението на страната, едно е да имаш частен бизнес и да се опиташ да скриеш малко данъци, едно е да си в във властта и да криеш доход който по документи нямаш, аз лично не очаквам Б. Б. да цъфне в тия документи, но приближени до него и поставени лица вероятно има

106

Юнак!

преди 2 години

Я го виж, на дяда комунистчето с офшорката. Ех да го хваниш та да го ЦУНЕШ направо. Бонбона на дяда!

105

Даа!

преди 2 години

И пак , и пак , опираме до ''вожда'' на герб !

104

Анонимен

преди 2 години

Нормално от комунистически наследник присламчил се на топло в ГЕРБ с кум баш вожда това може да се очаква

103

До Оха

преди 2 години

Ти на колко годинки си и какво точно разбираш о т фашивата информация на,, Бивол" бе юнак невръстен

102

Анонимен

преди 2 години

Незаконни не са, но са ползвани за корупционни сделки от политици в най-бедната и разграбена страна в ЕС.Държавен служител. Думата служител идва от слуга тоест служи на народа, а у нас от първият ден забравят, че са избрани да ни служат и започват да грабят с пълни шепи

101

До 114

преди 2 години

Какъв бизнес,бе?Той е представител в ООН.Където получава заплата.Бизнеса му явно е в сивия сектор.

100

Анонимен

преди 2 години

Какво ще кажат бившите комунисти и сегашни бизнесмени няма никакво значение. Ако някой очаква да си признаят как са ни крали. Важното е, че те ежедневно ни доказват как ни имат за *** и въобще не ни имат за човешки същества. Затова всеки да помисли с главата си, всеки, който не е на хранилката, всеки, който иска да се излезе от този див червен капитализъм и тези зомбираните дето гласуват за партии, те даже нямат и лична изгода и те да се опитат да мислят!

99

Още 150

преди 2 години

Още 150 българи с офшорки щели да излязат. Това май ще е края на ГЕРБ, как мислите?

98

Анонимен

преди 2 години

Пари има във фирми които извършват реялна дейност и печелят. *** офшорни фирми, чрез които се перат откраднати пари нямат никакви наличности. Едни откраднати пари влизат и още същия ден излизат.. Така Никито е препирал откраднатите милярди на Бойко.