34

Анонимен

преди 2 години

Борисов се забавлява с некомпетентните спасители, които половин месец не могат да разтоварят кораб на 5 метра от брега. Докато беше Борисов премиер всички европейски лидери идваха в София от Макрон, Меркел, Урсула фон дер Лайен, а от половин година никой не си и помисля да ни посети страната. Пълен игнор.

33

Анонимен

преди 2 години

Кажете с какво ще запомните управлението на Радев? Последните 6 месеца. Какво направи, за да живеете по-добре?

32

Анонимен

преди 2 години

До ХАХА "Пр0стю тръгнал чак в Любляна да се излага!Ограби държавата тоз борсук сега още лае!Радев убил 178 човека!Хаха!" Радев: "Маските са, за да ви запушат устата". Мдаааа, ТОЧНО РАДЕВ е една от главните причини за сегашната здравна ситуация. Той си назначи антиваксър за здравен министър, който ни докара дотук! Радев е пряко отговорен за геноцида, който се извършва срещу българското население в момента!

31

Изолатра

преди 2 години

До ЕлектраКво да е прав, да не би тази инфлация да е щот той не е на власт? Ти вярваш ли го това?

30

Ясно

преди 2 години

"Компромис трябва да се направи и можеше да се направят компромиси." - Тоест да разбираме, че ако беше Бойко на власт сега щеше вече да се е изплюл върху паметта на българските жертви дадени за освобождението на Македония.

29

Дако от Сокако

преди 2 години

Тоя се излага в цяла европа а и по света. Най-смешния премиер, никой не го взема на сериозно, меркелица си правеше бъзик с него , а той си мислеше че му се радва.

28

Електра

преди 2 години

А *** не ли е прав. Инфлация до небето, еко катастрофа, цените на всичко растат всеки час...

27

Анонимен

преди 2 години

Простака на сеир се радва. Затова го харесват радев - прави сеир. Га...н...я че е гладен няма значение, сеира му е важен.

26

Вальо Танов

преди 2 години

Шефе ко стана бе , що така се получи? Аз нищо нямаше да издам...

25

Врач от Позитано

преди 2 години

Бибитко ке падне

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 "Кажете калинките на Румяна Радева какво направиха за 6 месеца, че ми е интересно?" Разбутаха де що имаше читава организация и изведнъж разбраха, че бутането не е като правенето и нищо не могат. Яко брак и загуби. България само от невнасянето на плана навреме е загубила няколко милиарда евро: милиарди, с които съседните икономики са пред нас и създават конкурентни предимства. Ние стагнираме, а те дърпат нагоре. А сега, когато се развихри и катастрофалната здравна ситуация, съвсем.

23

Барутлиев

преди 2 години

Напълни държавата с калинки. Нпаример 600 тумбака от т.нар. тол полиция. Киснат по цял ден в едни коли и сигурнот вземат по 1500 кинта заплата. Същата работа може да се върши и от стационарните камери които така или иначе са инсталирани.

22

Анонимен

преди 2 години

Те гербаджиите са интимно запознати с тролските способи и затова лесно ги разпознават. Крадеца вика дръжте крадеца!

21

Анонимен

преди 2 години

Смеш,ик отишъл в качеството си на какъв да плюе и лъже най-долно и майка си ше продаде да е на власт а онова дребно професорче щял да ни обединява с тоя крадец лъжлив гнусен е чак пропит от злоба.

20

Анонимен

преди 2 години

До Васил В тролфабриката на Радев ви раздават по един пост и трябва да го поствате от време на време ли? Гледам, че сте се разделили и всеки си чете от неговото листче и драска.

19

Анонимен

преди 2 години

Тролчето на Радеф изпляска десетина коментара против Боко, изкара надницата и затихна. Ех тез рубладжии бе, много гладни.

18

Анонимен

преди 2 години

Исторически погледнато винаги когато са упрявлявали крадливите и лъжливи комунисти, държавата е закъсвала и накрая фалирвала.

17

Анонимен

преди 2 години

Кажете калинките на Румяна Радева какво направиха за 6 месеца, че ми е интересно?

16

Мишо Бирочето

преди 2 години

Бацка мерси че ми спря проверката на бирарията, ама много солено ми излезе после бе?

15

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Няма да го бъде Боко,злобата ще го...съсипе.