166

Истината

преди 2 години

Фигуранта е вреден и опасен за България и българите. Румен Радев =Разделение, Разруха, Реваншизъм, Репресии, Русия.

165

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 178 "Каква хубава "държава" бяхме преди две години. Търкахме по цял ден със стотинки лотарията на Божков..." Аз билетчета не съм търкал, защото не разчитам на случайни неща да ми решават живота, тъй че описваш себе си без да искаш. Оплакваш се от самия себе си. Смятай!

164

Анонимен

преди 2 години

Тоя 15 години ни оправя и не можа да ни оправи, че още иска. Айде дай и на другите да ни оправят малко, че после пак ти.

163

прав е само че,,,,

преди 2 години

Саботажа е измислен от неговия екип .... надяват се ,че колкото по- зле стане за тях ще е по- вероятно завръщане на бял кон .

162

Анонимен

преди 2 години

До Пияница склеротик Не е лошо да се запознаеш със съдбата на ОФто от 44та. Теб те чака същото, за същата работа :)))))))

161

69

преди 2 години

Ген.Бойко Борисов е номер 1. Този път вторият ще е на поне 5%.

160

Анонимен

преди 2 години

Каква хубава "държава" бяхме преди две години. Търкахме по цял ден със стотинки лотарията на Божков, в правителствена си правиха търговия с органи, Пеевски купуваше и продаваше и пълнеше търбуха, г-н Борисов играеше тенис, футбол..... Голяма грешка е, че г-н Борисов не влезе в затвора и се мисли за невинен

159

Пияница склеротик

преди 2 години

Щом Бойо плаче и се обяснява като шестокласник, значи сме на прав път.

158

Анонимен

преди 2 години

Баце вода льока.

157

мак

преди 2 години

До пияница мистик. На кой свят живеете, щом според вас цените не са мръднали, а заплатите скочиха, че и тройно. кевр ви праща поздрави.

156

Пян Гъ

преди 2 години

Ама вие наистина ли вярвате, че рейтингът на Радев е 66%? Това са данни на червените агенции. Ще видите на изборите.

155

Анонимен

преди 2 години

Ако,тази държава има Конституция.Не се чувствам изоставен,щом като от сутрин до вечер по медии едно и също призиви за ваксинация.То бяха сравнения с друг държави,т ваучери за храна, то участия в томболи Стига смешки!Защо не сравните жизнения стандарт на българина с този на хората в Европейските страни?Къде се намираме в таблиците- на последно място.Защо младите масово напускат страната си и дирят прехрана под чуждо небе? Въпроси без отговор.

154

мак

преди 2 години

Не бълва омраза, ама хич. Кой му плаща разходки превърнати в предизборна кампания. Строителството му го знаем, що за стока е. Така се гордее, все едно го плаща от джоба си. Защо не "инспектира" западнали болници, да видим, какво направи за тях през годините, нарцис неумен.

153

до IQ 3.14

преди 2 години

В АЕЦ Козлодуй работят Два реактора, останалите за закрити!, но можехме да използваме инфраструктурата поне за един, вместо да слючваме договор за два на полуразрушената площадка в Белене, а след това да се отказваме и да плащаме неустойки!!! Ук. печелеше около 4 милиарда долара годишно от транзитирането на газта плюс ниската цена от 170 долара на 1000 ку.м.. Защо според тебе ревът срещу Северен поток 2 и Турски поток? Защо ревнаха срещу Унгария, ай? -)))))

152

Анонимен

преди 2 години

До IQ 3.14 А ти не си кръг(пи - 3,14), а с кръгла нула ИК(ю). Това да злословиш по някой народ, не е много учтиво и умно, няма лоши народи , няма и лоши държави, има лоши хора, народа изтърпя какво ли не и живее в страх, премина през ада, затова и много избягаха, въпреки, че обичат страната си. И между другото, кръга означава вечност и много други добри неща, затова на сватбите си подаряват халки!

151

пияница мистик

преди 2 години

До Пияница мистик === Не става другарю, не вървиш :))) Интересна работа значи. При Борисов се крадяло много, пък цените на храната и на тока не мръднаха 12 години. Средната заплата скочи двойно, че и тройно. Дойдоха тези, дето не крадат, уволниха всички кадри на Борисов, сложиха си свои хора и всичко скочи - ток, бензин, , парно, храна с 50% нагоре :))) Абе май беше по-добре да не ги спират тези кражби, нали? :))))))))))))))

150

ха-ха-хаааа

преди 2 години

"Плачът на Слънцето".......имаше такъв филм........

149

Нане

преди 2 години

Добре че им наритахме чутурите на изборите на герверастията, та се културисахме от тях... То щяха да са локдауни ваксинации... Тия власт не трябва да виждат повече никога!

148

Пияница мистик

преди 2 години

Типично ромско двуличие и лицемерие от страна на виновника на състоянието на държавата!!! Много ми е отвратителен този ром от Банкя, дето ни лъга 12 години! Ситуацията с ТОКА и ГАЗА в момента е лично негова вина, но той нали си е с ромски ген и си го кара отвътре да лъже и лицемерничи, особено когато се кръсти на мен ми идва да счупя телевизията!!!!

147

Тенко Чайката

преди 2 години

Другарю Борисов като не говорите изглеждате по-интелигентен.