27

лили

преди 2 години

НЕ ВКАРАТЕ ЛИ БОКО В ЗАТВОРА ,И ДА МУ ИЗПРАЗНИТЕ ШКАФА , ВСЕ ЕДНО НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИТЕ !

26

Анонимен

преди 2 години

ЧашкоФ да каже, защо се краде! Нали все много "знае" ...?

25

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо се чудих, защо още нема статия за двамата клоуни от ПРОМЯНАТА и оп, явно ми четат мислите от Днес......хахахаха :)) В политиката не всичко е бизнес миш ок, когато требва се предприемат мерки, дори да не е законно :)))

24

ръждата

преди 2 години

Проблема не е в "кражбите", а в неефективноста на разпределението на бюджета, на инвестиции в проекти от национално значение - промишленни, сел. стопански, транспортни, енергийни и т.н.. Не може да инвестираш в ресторанти, хотели и кебабчийници, и да очакваш високи постъпления в бюджета, високи доходи на населението и ниска безработица. А, ние от 32 години, с подписването на планът Ран, правим именно това!!!!!!

23

Анонимен

преди 2 години

като влезеш у магазино и кажеш 'искам вафла' цената й съдържа нещо наречено 'надценка'. Надценката е чиста кражба по капиталистически.

22

Край

преди 2 години

Само наивник може да вярва на декларацията -" Ние няма да крадем". С тая деклаация идваха на власт всичките последните 30 г. и всички крадяха.За намаляване на кражбите трябва нов обществен договор с властта - плащаме и добре а като я хванем в кражба я разчекваме на жълтите павета.Трябва работещата съдебна система - което не е само смяна на главния прокурор с ваш.

21

Анонимен

преди 2 години

Думите не означават абсолютно нищо, ако няма действия, които да ги потвърждават... Лесно е да се говори, но съвсем друго е да се направи... В този ред на мисли Асенчо е един обикновен популист... и нищо друго...

20

Анонимен

преди 2 години

"Единствената разделителна линия са по повод спиране на кражбите в държавата. Ако не ги спрем, няма да има пари за нищо" Ама как може Бойко Борисов да продължава да краде без да е премиер не мога да разбера? Щото в момента, а може би докато няма редовно Народно Събрание излъчило редовно правителство с редовен премиер, имам чувството че кражбите няма да спират! Защото в момента няма пари за нищо, значи се краде на поразия! А може би тъкмо заради липсата на контрол се краде?

19

адолф

преди 2 години

Тоя юнак май само от кражби разбира щом само за кражби говори.Явно тая материя му е много добре позната както на теория така и на практика.Странно що нищо не говори за производство.Колкото и да спираш кражбите нямаме ли производство се тая.

18

Анонимен

преди 2 години

Да живее селската аристокрация и царство Чалгария! Нашта класа поздравява вашта класа с песента - Далавера, далавера, всичко е алъш-вериш!

17

Анонимен

преди 2 години

Макс и Мориц ще надминат даже Р.Гечев с 1 долар за 3000 лв :)

16

Анонимен

преди 2 години

Кога бяха ГЕРБ на власт хем крадяха много хем имаше пари за всичко. И за магистрали и за пенсии... Кога дойдоха новите хем спряха всички кражби и парите свършиха.. за нищо вече няма псри, освен за избори.

15

Анонимен

преди 2 години

Всички герберасти - при бай Ставри!

14

Асан

преди 2 години

Изгонихме Тиквата и Цвъки сега Асан и Киро ше крадат от държавната баница... електората да пълни бюджетя на бирника Спецов :)))

13

Анонимен

преди 2 години

Колкото по-високи са цените, толкова трябва да са по големи постъпленията в хазната.Едно е да влизат 20% ДДС от левче хляб, друго е 20% от 1.50. При тази инфлация последните месеци би трябвало доста повече да постъпва и от акцизи и от ДДС

12

Зaпознат

преди 2 години

Тоя спря Белене и Тецовете още не се е явил на избори, признаха Македония и Истанбулската конвенция, това ще е само за старт, следват 4-5 нови американски бази, морска база във Варна, задължително ваксиниране и тн и тн и тн

11

Анонимен

преди 2 години

след десетина години нашите деца израснали на Запад ще се завърнат в България и ще разкажат играта на всички псевдополитици , псевдобизнесмени и мутри .

10

Берба

преди 2 години

От сега ни подготвя за мизерията, бурсукът

9

БГ

преди 2 години

Пари има, но наистина много се краде и затова сме в това състояние, най-бедните в ЕС. Дано се намери воля да се спрат тези кражби. Дали този човек заедно с Петков са правилните хора ще покаже времето.

8

хаха

преди 2 години

Кокорчо е оставил днес въдицата е и тръгнал с голямата мрежа за шарани.