50

Анонимен

преди 2 години

Нали знаете как им казват по клиповете в ютуб на ваксинираните-покемоните .Нали знаете защо,ето така се разбира че имаш сертификат, но не са ти били веществото.Обаче бързаха, както със забраната на аутопсиите, да обявят истината за фейкнюс и конспирация. На лъжата краката са къси.

49

Анонимен

преди 2 години

тоя ще да е някаква рода на оня псевдоматематик дето ръси глупости по телевизиите нон стоп

48

Анонимен

преди 2 години

До 48,Никой не иска да лекува чужденци за тяхна сметка. Затова са сертификатите. Знаете ли колко струва само ремдисивира?

47

До представете си

преди 2 години

Плиткият и ограничен ум няма доверие във всичко,което не може да асимилира !Некомпетентността и ниската квалификация водят до съмнения и отприщват конспиративност,защото самата тя е абстрактна по природа !Доверието е такова,защото самите ние нямаме доверие в себе си ! Нямаме ,защото знаем,че сме способни с лекота да прилъжем съседа да ремонтира общия покрив :)Балкански манталитет,майна !Цивилизацията забрави за К19,тук предстоят тепърва още локдауни.....защото сме много умни и прозорливи...

46

ще си останем най-за

преди 2 години

Най-забутаните държави, винаги са на завет, га излезе буря

45

Да Уе

преди 2 години

За да можеш да твъриш че сертификата е фалшив трябва да го докажеш. А да видим как ще доказваш дали на някой са му били ваксина или не.

44

Анонимен

преди 2 години

От заглавието помислих, че е нещо реално това, а то Витанов си размишлява :D

43

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, ще си останем най-забутаната държава. Всички искат да са тарикати. Е, честито!

42

pepo

преди 2 години

Това ми звучи малко като една баба каза. Ясно е,че има *** лекари, които не слагат ваксини, срещу пари, но тук пациента поискал това не е виновен. Нека докажат един случай и ще звучи по-достоверно. Сега ние ваксинираните ще го отнесем.

41

Анонимен

преди 2 години

Защо за ваксините от задължителния имунизационен календар няма сертификати, а за тези измислихте, при положение, че не са задължи?Нали разбирате, щом задавам такъв въпрос, знам и отговора, колкото и да ме убеждавате, че ви пука за това че хората умират.

40

Анонимен

преди 2 години

Те и евреите като са ги водили по лагерите са им разправяли, че било за тяхна безопасност, били охранявани и нямало да ги нападнат чужди войски и цялото им семейство щяло бъде в безопасност. И 70% явно са повярвали.

39

представете си

преди 2 години

Какво е доверието във ваксините, при положение че хората са готови да платят няколко стотин лева, вместо да си поставят безплатна ваксина.

38

Анонимен

преди 2 години

Ск***пана нация!Вечно последна във всичко ,заради тарикатщината и дребнава простащина!Неграмотници със самочувствие на нобелисти.На всяко гърне мерудия.Все знаят и разбират от всичко.Винаги опозиция и негативизъм.Все някой им крив и виноввн,че непрокопсаници.Самодовлни обитняци с комплекси до небето нагло и открито се държат като институция все едно са център на вселената.Затова и ще си останем на дъното! Защото ДНК то ни е програмирано да сме там.ЕС да ни пъди и да ни оставя да се самозатрием

37

Пено

преди 2 години

В идните години, ще епо-добре да си на страната на посредствените диваци , отколкото на цивилизованите умници.Много скоро ще ти светне и на теб, но ще е вече късно да сменяш ориентацията

36

ДДРОнег

преди 2 години

Ами след като има реално разделяне на ваксинирани и неваксинирани и дорти те задължават , за да не си загубиш работата, напълно естествено е да започнат и такива фалшификациия, за справка - Холокоста !!!

35

Конспиратора Гьобелс

преди 2 години

Когато една конспирация, бъде казана от ескперт е самата истина. Повтарянето и е само дребна подробност.

34

АНОНИМЕН

преди 2 години

Каквото повикало, такова се обадило!

33

Анонимен

преди 2 години

ЕС е толкова капиталистически, колкото беше СССР, къв капитализъм ви е докарал само вие си знаете. Освен пребоядисани комунизи като Боко и Радев друго не е докарвал.

32

есенцията

преди 2 години

"Това е резултат от цялостното недоверие към властта и институциитеТам се корени и проблема, явно ще си остане неразрешен..

31

пена

преди 2 години

Поредната случка, която показва че българите са посредствени диваци. А за такива маймуни няма място в белия свят. Реално сме по-зле дори и от афганистанците и африканците, които бягат към Европа...