112

Korean soup

преди 2 години

Естествен подбор в действие.

111

Пълен провал

преди 2 години

"От тях ваксинирани са били само 78 души." - Десетки умират от ваксините! Това е подигравка, това не са никакви ваксини! Да сте чули някой ваксиниран срещу морбили или хепатит да се е разголял и да е умрял! 78 души убити от ваксините за 7 месеца - по 11 човека на месец убиват ваксините. А тези хора са били излъгани че са ваксинирани - бека Урсула и комисарите от Брюксел с половин милион която похарчи десетки милиарди от нашите пари за безполезните препарати ог обясни на близките на починалите.

110

Анонимен

преди 2 години

До Анонименабе смешен влез в една болница и виж здрави хора с хрема пият по 4 антибиотика и вие прибирате парите много сте наглки докторята ние сме счетоводители и не знаем така ли?

109

Анонимен

преди 2 години

Винаги ми било интересно като някой пише,че ги пишат че са починали или болни от Ковид.Патеката за ковид е много по-малко платена от онкологичните ,сърдечно-съдовите и над 90% от оатеките.Кой има интерес да взима по-малко пари.Аз такъв човек все още не съм срещал.Патеката за ковид беше 1000лв. До скоро,а един Ковид болен в болница струва минимум 4000лв.има случаи да стигне и над 20000лв.Престия един ден в интензивно отделение е над 1000 лв. За болницата.

108

Анонимен

преди 2 години

Никой не ви чете коментарите,не виждате ли! Няма дискусия,на вашите глупости! В Европа забравят за маските,защото хората са информирани и отговорни!

107

Шаши

преди 2 години

По селата живота си тече нормално. Няма Ковид, няма ваксини. Някои кметове карат бабите да се ваксинират. Това не им е работата.

106

Atanas

преди 2 години

Народ, който изкара пандемията с една маска не може да бъде унищожен.

105

Анонимен

преди 2 години

До Иваннеимам си глава на раменетедавам ти ваксинката на теб

104

Анонимен

преди 2 години

До Гладен червей 120 Има нещо вярно в сравнението Ви с червей :), т,роле

103

Гладен червей

преди 2 години

Стига с тези ваксини. Много по-вкусни са неваксинираните. Така по-натурални някак си. Пък и не знаеме какво има във ваксината. Децата и те ядат. Ще вземе да им стане нещо и да се превърнат в гъсеници. Божи създания сме все пак, заслужаваме прясна и натурална храна.

102

Анонимен

преди 2 години

Не всички починали са 10 000 ,а тези от Ковид са толкова.Броя починалите много по-голям от други заболявания.В тази статия пише само за ковид починали,ваксинирани и неваксинирани.Няма общо с общия брой починали.А това за Господ е малко трагично и смешно.Това само говори за нивото на човек.

101

Анонимен

преди 2 години

Че около мен почти няма ваксинирани. Но явно живея в някакъв различен микросвят на държавата ни.

100

Извод

преди 2 години

Ваксинираните също заразяват.И не са безсмъртни

99

agent

преди 2 години

До доцент МангъровБраво. Един рационален коментар. Само ще добавя, че зажаление това е само един тест и само началото. Народа клъвна , медиите го обработиха, скоро ще започне истинското ваксиниране.

98

Шаши

преди 2 години

Тази мома, кога ще я пенсионират? Вече говори пълни глупости.

97

100

преди 2 години

певецът Ангел си отиде от анаболи, ама го писахме ковид

96

Анонимен

преди 2 години

До ЛекарМного от хора които са си купили сертификат за ваксинация са изкарали ковид и имат антитела. В момента обаче се цени повече изкуствения от естествения имунитет.

95

Анонимен

преди 2 години

До до 99 100 Е, не може само т,р,оловете да си пишете :) Най-малко ще ви стане скучно :)

94

Aнонимен

преди 2 години

Че около мен почти няма неваксинирани. Но явно живея в някакъв различен микросвят на държавата ни.

93

Анонимен

преди 2 години

До Лекар 105 Т,р,олът се прави на лекар :)