83

Анонимен

преди 3 години

Трябва да сме щастливи, че има такъв специалист у нас. Но не! Ние го мразим, защо ли. Ама ако някой трябва да ни спасява децата, няма да идем при Тричко Бойков, а точно при Мангъра, както подигравателно го наричате от висота на положението.

82

Анонимен

преди 3 години

Мангъров: Само едно нещо да уточним. Ние не сме против това хората да се ваксинират. Всеки да се ваксинира и пр. --------- Това си е ваксърско изказване. До тук с Мангъровата загриженост. Не може да казваш хем, че ваксините са с непроследени дългосрочни странични ефекти (както и стоят нещата), хем да казваш да се ваксинират желаещите. Това е все едно лекар да ти каже: Пий това лекарство, щом искаш. Аз не съм против това. Но може да стане всичко после. Мангъров лицемери!

81

Анонимен

преди 3 години

Големите началници ни казаха че пандемията ще остане за постоянно. Дори и всички да са ваксинирани с по 4 ваксини, дори и да няма вирус. Пандемията просто ще си остане завинаги защото работи и защото по добро решение на човешкия проблем не могат да измислят. Другия начин е да пуснат атомни бомби но всички са съгласни че никой не иска това.

80

Анонимен

преди 3 години

Утре се депозират документите за започване на дело в САЩ срещу закона на Байдън за задължително ваксиниране. Абсурда там е че ако имаш ковид инжекция те смятат за ваксър, въпреки че може да нямаш нито една друга ваксина. Но ако имаш всички ваксини и реваксинации, но отказваш ковид инжекция си антиваксър. У нас е същия абсурден парадокс. Все пак по света нормалните хора все още мислят, че е по-важно да си с ваксина срещу болести от които умират над 20% от разболелите се, а не от такива с 1% смър

79

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираните заразяват. Ваксините не пазят. Защо да се ваксинирам бе, алтерниращия? Да направя кефа на бялата мафия ли? Не си познал изобщо.

78

Анонимен

преди 3 години

Докога тоя мошеник ще разпространява лъжи? Абсолютно без никакво научно покритие , чисти измислици! Навсякъде другаде щеше да е вече в затвора ,защото от позицията си на лекар пропагандира геноцид! Е няма такава държава!

77

Киро

преди 3 години

До АнонименАз съм го карал веднъж. Ти явно не си. Няма нищо общо с обикновен грип. Но да ти кажа преди 100 години и от това, което наричаш в момента обикновен грип са мрели хора. Но с времето организмите ни са се приспособили.

76

Анонимен

преди 3 години

Киро, а ако познаваш човек дето за 6 м го е изкарал 2 пъти тоя ковид, той защо не е на оня свят? Твоето твърдение не доказва ли че ковид е обикновен грип и като такъв си взима своето?

75

Анонимен

преди 3 години

Избиват ни бавно и методично. Те просто искат да ни няма все едно никога не сме били тук. Слушайте внимателно как те говорят за нас в минало време посочвайки ни неизбежността на нашата гибел.

74

Кал-Ел

преди 3 години

До Алтерниращ веганист Докажи ми, че има ковид! Вече няколко човека спечелиха граждански дела срещу държавата, на основание невъзможност за доказване на съществуването на ковид. Чакай да започнат делата на сдружения и държави срещу биг фарма, тогава ще стане весело и няма има как да се скрие от медиите. Докажи ми, че съществува такъв вирус. Дай ми едно линкче и ми затвори устата. Знаеш, че и аз мога да обиждам и ако продължаваш ще те разпилея от псувни.

73

Киро

преди 3 години

Лично познавам човек, който в рамките на 6 месеца го изкара ДВА ПЪТИ тоя вирус ,дето уж не повтарял. Тъй че, Мангъров кротни се веч еи стига лъга хората

72

Анонимен

преди 3 години

Слушах го дебата по БТВ. Мангъров също вече отстъпва от добрата медицинска практика и 3 минути преди финала каза "Да се ваксинират хората. Ние не сме против това". Жената до него също каза, че ако ни обяснели по-добре докторите, щели да убедят повече хора да се набодат. Подобно изказване за експериментални продукти, налагани със сила, е равнозначно на ваксърско. Мангър, аз пък съм против ваксинирането на когото и да било с експериментални ваксини!!! И съм против твоята снизходителност!!!

71

Румен Шадраванов

преди 3 години

Пълня тъпня е Мангъра...опита се да се шмугне в политиката ,но нормалните хора го усетиха и му туриха бибека...

70

жоро

преди 3 години

Евала на доцента ! Така се прави .

69

Анонимен

преди 3 години

Доц. Атанас Мангъров - достоен министър на здравеопазването! Костадин Ангелов и Ко - в затвора!!!!!

68

Били Спасителят

преди 3 години

Не е вярно, че ваксините не са изпитани. Изпитвани са първо върху мишки. Всичките са умрели. След това върху маймуни. И те са умрели. Сега се прилагат върху вас и се очаква точно този резултат. И вие да умрете. Изпитани са и действат!

67

Анонимен

преди 3 години

Само кекавите слабаци имат ковид

66

Анонимен

преди 3 години

Тихо Манга недей дразни неделно

65

Кал-Ел

преди 3 години

До Алтерниращ веганист само не ми говори за секвениране, защото това е въведено през 2020г заедно с ковида, за да има такива платени (не особенно умни) драскачи като теб да се вживяват. Никога, никъде не е изолиран щам на вирус, вируси не съществуват. Всичко е теория - теория за вирусите, теория на еволюцията и така нататък. Щом искаш да вярваш в теории - вярвай, но не го натрапвай на по умните от теб!

64

Анонимен

преди 3 години

Кога скапаните журналисти ще висят обесени по дърветата?