114

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията се изчерпа и няма какво ново да предложи. От тука нататък никоя партия няма да получи мнозинство и следователно разделението ще продължи до пълния разпад на системата.

113

Анонимен

преди 2 години

Аз съм против ковид ваксинацията и строгите мерки, но съм ЗА тия като Алибегов да фалират. Държавата не е длъжна да ви налива пари. Пазарна икономика - ако не знаеш как да си конкурентен, умираш. И на твое място ще се наложи някой по-способен и адаптивен.

112

1

преди 2 години

До Ха сега,ще ги пази тиквата,той е много вътре,като пазач,даже и кучетата ще ви п,също ще ви храни кучетата, разтрива ушите,както разтриваше ушите на Живков.

111

Истукан

преди 2 години

Да не ядат бой като протеста миналата година.

110

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДо 140 как да ви помогнат ваксините, като не се ваксинирате? В други държави с високи квоти на ваксинация всичко си работи.

109

Анонимен

преди 2 години

Сега е моментът да се протестира докато Тиквата не е на власт, иначе ченгетата вече щяха да завличат протестиращи зад колоните по негова заповед.

108

Lina

преди 2 години

Като не ви дават да работите след 23, работете до 23.Какъв е проблема? Детска дискотечка от 16 до 23 и готово. С определен брой , намален на клиентите. Готово.

107

Анонимен

преди 2 години

Ваксините защо не помогнаха да защитят здравето на хората? А фармацевтичните компании прибраха десетки милиарди!

106

Баровец

преди 2 години

Aз много ги уважавам ресторантьорите, обичам да ходя по ресторанти и по кръчми и по барове. Подкрепям протеста.

105

Анонимен

преди 2 години

Протестират сервитьорите и барманите дето са ги пратили собствениците на заведенията.

104

Анонимен

преди 2 години

Титлите и званията паднаха. Системата си отива. Пландемията ще ви направи свободни.

103

1

преди 2 години

алибегов,когато се возеше в жипката,защо не се сети да протестираш.Драги колеги от бранша,не се подавайте на провокациите от,банкянския индивид,този мой призив,не се отнася за алибегов,и всички останали,ентелигентни и платени протестиращи,те да продължават,но да знаят,че жипката,по-вече няма да тръгне,българския народ бракува шофьор и.

102

Диана

преди 2 години

Безобразни са тези протести! Как пък никой от тези хора не се замисли за здравето на клиентите и персонала си, а вижда само и единствено джоба си?!..Те не искат да се решат проблемите им, а протестират срещу карантината за ковид!...Това си е направо БЕЗОБРАЗИЕ! На такива протести няма как да се отговори освен с НЕ!..Ако бяха поискали помощ за решаване на проблемите им, държавата можеше и да се замисли как да им помогнат въпреки, че днес държавата е БСП и от нея не можеш да очакваш нещо свестно

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89Това е цаката - да владееш тълпата......хахахаха :))) Или го имаш или го немаш, никакви дипломи от "Харвард" не могат да те спасят........хахахахах :))) Не може да предложиш г-н Никой, щото видиш, бил изкарал 1 година обучение в престижен чуждестранен колеж, нали требва да го завърши, да е в час какво иска народеца... :)) Плюс това излглежда на ром от Факултето, никакъв респект към него.....хахахахаха :)))

100

Анонимен

преди 2 години

Всички на съд, всички! От платения *** до господарите им в силикон вали. cirp.org/library/ethics/nuremberg/

99

Анонимен

преди 2 години

Пенсионерската държава на тиквите забрави, че има млади хора които искат да живеят и веселят. Само за дъртите пенсии се мисли!! Някой от дър тите работят , защото са млади и със сигурни пенсии 1500лв.

98

Анонимен

преди 2 години

Данданията днес, наречена кръчмарски протест, е от частен характер и не се вижда някой от тези да допринася нещо на обществото.

97

Анонимен

преди 2 години

В новото нормално, някакви субекти си инжектират графен, нанотехнологии и хидрогел, за да хапват мъртва плът в долнопробни механи. Аз ще пия едно винце с пелин, за мезенце ще си нарежа кашкавал и сирене и ще изпека риба на скарата в двора.

96

До Койчо

преди 2 години

Я кажи има ли нещо ,за което да не е виновен Бойко ???Хахаха,ей,изме?кяр проклет,Бойко е пет класи над всички тея неадекватници -НОВИТЕ !!!

95

Ха сега

преди 2 години

И кой ще пази фигуранта, дамаджан министър и прочие, като една година хокат полицията?! И след 2-3 часа тия си дръпнат дозичките и станат агресивни....