310

истината

преди 2 години

За 12 години България намаля с 2 милиона млади, умни, образовани хора и е твърдо на дъното на ЕС по всички антикласации....................................вие пак гласувайте за ГЕРБ и Борисов!!Добър ден, селяни прости!!!

309

Щирлиц

преди 2 години

Един антибългарист,не спира да съска и да пръска отровни слюнки.Сигурно за благодарност,че българите 12 г. търпяха него,и крадливата му шайка.

308

Анонимен

преди 2 години

da

307

Историк

преди 2 години

За 12 години Бойко Борисов - Болгароубиецът направи това, което турците не можаха за половин хилядолетие. Унищожи България този път безвъзвратно!

306

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов ще бъде запомнен от историята с прозвището си Бoлгароубиецът! За 12 години Борисов докара България до първо място по смъртност, изпреварвайки Афганистан, Сомалия, Сирия и Йемен, а вече първо място и по ковид! ГЕРБ ПОБЕДА!

305

Социолог

преди 2 години

Бойко Борисов - 220 714 лайка на фейсбук страницатаРумен Радев - 418 396 лайкаИзходът на изборите е ясен.

304

Анонимен

преди 2 години

Този е за Карлуково,а вие продължавате да му давате трибуна.Защо?

303

интересно

преди 2 години

От коментарите личи сериозна ''подкрепа'' към Борисоff и през ноември определено ще направи ЗАГУБА 2 в 1!

302

Ивелин Михайлов

преди 2 години

Най-големият Исторически парк в света до Варна настоява за затвор за канибала от Банкя!

301

Анонимен

преди 2 години

Крадец лъжлив долен

300

РЕАЛНО ПОГЛЕДНАТО

преди 2 години

Всички бивши европейски колонии на Русия проведоха лустрация и още след разпадането на комунизма като висша форма на феодализма се спасиха завинаги от Империята на злото. Единствено българските комунисти, като най-верни сътрапи на кремълските тирани не допуснаха лустрация и удължиха зависимостите си от Кремъл, заради което България е най-бедната държава в Европа с най-неграмотното в политическо отношение население. Единствено Новото време скоро ще донесе световни събития на спасението...

299

Менгеле

преди 2 години

Абе крайно време е да обединим бибитко с бай Ставри! Всъщност най-добре ще е да се обедини с бащицата и създател на сик г.гоцев!

298

ГЕРБ

преди 2 години

Аман от БКП *** и крадци на ДДС,трафиканти на фалшив алкохол и фалшиви цигари!!Борисов ги удуши като пилета и сега целия тоз платен матриал виси м,ди под всяко негово изказване и пили по списъка с опорните точки,пу чите масали и мантрите на Грипен льотчика!!България била най бедната,но всеки петък 200 000 души на границите с Гърция,Турция,и къде ли не,едни такива бедняги!!Все другите хвалите,ама не се местите да живеете там,да опитате от медът и от жилото им!Иб рици на черепи и мустаци,85%ви

297

ПроСоТо

преди 2 години

откакто го изритаха от властта,Тиквата изпадна в делириум..Не че преди беше кой знае колко по-добре,но поне не хапеше като сега..Това същество освен ЛИЧНАТА си ЗЛОБА и ОМРАЗА,друго вече не зачита!...Разберете:..-Това същество е силно вредно за социума!...Всяко общество има специални заведения за луди като тоя,само у нас ги пускат да са "мандахерцат" в "общественото пространство"..Хипопотама маркира териториите си като ръси фекалии и ги разпръсква с опашката си..Е,тоя е нашия хипопотам..

296

Стига с тоя Бойко!

преди 2 години

Писна ми от него, от неговата простотия, нахалство, лъжи и егоцентризъм!Медиите, които му дават трибуна са платени от него, с крадените от нас пари.А вестник "Труд", когото уважавах много е шампион в хваленето на Борисов и компания, то не бяха прогнози на "астролози" като Алена, как щял да победи и звездите го подкрепяли, то не бяха интервюта на герберски глашатаи на цели страници. Колко пари взе Петьо Блъсков, за да се продаде на ББ? В името на България - никога повече ГЕРБ!

295

Анонимен

преди 2 години

Еййй,*** човек и силен вятър спирка нямат....

294

Бойко Българоубиец

преди 2 години

За 12 години ви съкратих с 2 милиона! Гласувайте пак за мене да ви съкратя с още 2 милиона! ГЕРБ ПОБЕДА!

293

Анонимен

преди 2 години

Герберастите сами си го направиха, че народа ги мрази! Казвам го като бивш тяхен (заблуден) гласоподавател

292

Анонимен

преди 2 години

Радев ни обедини срещу гербавите мутри!

291

:)

преди 2 години

Съвсем полудя ... започна да говори за себе с в трето лице. Хе ... хе ... еххехеехех.