337

Анонимен

преди 2 години

Нява да имат мира превратаджиите, нито за миг, пишман ще станат!Докато не си получат възмездието... ----///----- Възмездие за какво? Че не съм гласувал за Борисов ли? Вие все забравяте, че никой не го е свалял. Той официално падна на избори.

336

!?

преди 2 години

Недей плещи глупости престъпнико! Ако си мъжкар , а не мишка излез срещу Радев ***! Само така ще си изкупиш греховете - след разгрома от Радев ще получиш кръвно и айдеее....у рЯкага!

335

Експерт

преди 2 години

Наглото, крадливо и позорно 12 годишно управление на ББ и партията му съсипа България финансово , но и морално.Този селски тарикат напълни всички държавни структури с некадърни свои членове ,роднини и протежета.Сега разчита именно на тези държавни храненици за да стане отново първи на изборите.Армия от 600 хил. държавни служители и членовете на семейства им ще бранят до кръв местенцата и парите си .Трябва да изринем тази плесен от живота си , заради България и децата ни !

334

absurd

преди 2 години

Тиквата на сбогуване да раздаде суджука на по-бедни хорица ,поне да го запомним с нещо благородно,ама едва ли,сам ще го излапка,догонва Фидосова.

333

То това

преди 2 години

Бойко дето го казва и ние го разбрахме, но друго не разбираме, защо Бойко още не е изкарал някой читав кандидат президент.

332

Сина до буци

преди 2 години

Какво си дал ти бе, мухъльо, с моите пари, с моите данъци си дал ти?? Дал си само милиони на шиши от БНР, друго не си дал. И пак от моите, нашите пари! Разбра ли, Бойко?

331

Анонимен

преди 2 години

Цацка трябваше да е президент и вола щеше да е едноличен търговец на държавата.

330

-

преди 2 години

Този и в психиатрията немогат го излекува! Неспасяем! ЗАТВОР БЕ

329

Анонимен

преди 2 години

Радев не е свалил Борисов от власт. Свали се самият Борисов като си назначи за главен прокурор един мутромилиционер и го насъска като питбул срещу президента. Бацо да "благодари" на Шрек, че му подля вода. Навремето правешкият диктатор бе достатъчно разумен да не дава дипломи за юристи на милиционерите от Симеоново. Сам той беше водил милицията в София след 9 септември и знаеше какво могат да вършат неграмотните милиционери.

328

До 411

преди 2 години

Ами показахме ги,бе!Ти не ги ли видя?А другите доказателства не ги ли чу?Боко сам си призна,че една Мата Хари го е прецакала,а за простотиите срещу Цвета кърджалий ската ......и се извини публично.Какво още искаш?

327

ПроСоТо

преди 2 години

До ПроСоТо.-МЕНТЕ:..ох!..Пак ли изпълзя бегнидо?...Требе ептян да си извеяна за да си мислиш,че блъсканиците ти могат да минат за "коментар на просото"!...Та всеки,който поне малко следи тоя форум е напълно наясно,че "ПроСоТо" никога не би написал такава антирадева дивотия!.."Шофьор на самолет"?!?!...Сърцето ми са къса!..Нима наистина си толковаПРОСТА?!?!?!

326

France

преди 2 години

Хаха, диктатура. Кой му е крив на еднокнижника, че издигна ЦЕЦКА ЦАЧЕВА за опонент на Радев. Помня как разправяше, че магаре да вържe българите ще гласуват за нега. Сега ще сърбаш каквото си си нaдробил.

325

Анонимен

преди 2 години

Ало, умно-красивите, къде са ви доказателствата? Все едно и също плещите. Имахте достатъчно време да покажете поне едно.

324

Анонимен

преди 2 години

Зелените Чорапи свали Толупа от власт.Сега Толупа умира от яд.Чуди се как пак да си вазвърне позицията на Супермен.

323

анонимен

преди 2 години

Ако Радев бъде преизбран, кризата ще продължи! Неговите правителства не мислят за народа, а са се заели да уволняват и изчегъртват дори хора нямащи нищо общо с ГЕРБ, но назнечени при управлението на ББ! Парламентът ще бъде същият, и вместо да работят ще правят циркове! Ето защо, на изборите трябва да изчегъртаме всички стари муцуни, от киснещи от години в парламента, заедно с Радев, новите Хаджикяновци и Славчовите лум-***-ни!

322

Мъдуран

преди 2 години

Лично аз съм причина ,понеже подавам сигнали да издухат директора на горското и още две герберски калинки. Да видим къде ще почнат ,понеже са некадърни)

321

Волтер

преди 2 години

Бойко е лъжец, манипулатор, хитрец и доста неща е научил от Тодор Живков докато му е масажирал yшите.

320

ПроСоТо

преди 2 години

Абсолютно е прав Борисов! Криза след криза се задават, а правителство - йок! И всичко, защото Пасьол Митрофанова е наредила на Слави, Нинова и сестра Галева да подкрепят Румен Грипенов Решетников за пРезидент! Избор за държавен глава без Парламент и с правителство , съставено от и работещо за шофьора на самолет!Ще го кажа на майчиния език на вечния коалиционен партньор на БСП- Ашколсун!!!

319

Анонимен

преди 2 години

Ето това е човекът който ще ни спаси от болшевиката напаст и нейните кремълски слуги най добрия Министър Председател на България след падането на комунизма Бойко Борисов Страшилището за леваците Да излезем и да го подкрепим достойния братя българи стига търпяхме тези болшевишки леваци

318

Часът е:

преди 2 години

Две минути до полунощ!https://youtu.be/9qbRHY1l0vc