171

Анонимен

преди 3 години

горкия к22, е я живеем на 43 етаж, има доста да излизат докат се качи

170

Анонимен

преди 3 години

лека им пръст на ваксинираните, жалко, че нямаха акъл, отиват си бавно, но славно, на плочата ще им пише, инжектиран

169

Анонимен

преди 3 години

бизнес, който за да се развива разчита, че ще има все повече болни хора за да потребяват продукцията му е ясно, че е в конфликт с морала. Съответно, ако аз съм шефа на фарма компания ще приветствам всеки нов "ковид вариант", за да продавам все повече ваксини. Даже, ще се замисля, дали не е възможно някак аз да правя ковид, ако ме разбирате.

168

Vans

преди 3 години

Очаквайте скоро премиерата на новия Covid 22. За по-големите фенове ще има и Covid 22 Pro Max

167

Анонимен

преди 3 години

на масата пиеме и го чакаме с ракия от 60 градуса първак

166

Анонимен

преди 3 години

Хайде-е-е-е! Разработили са го вече и сега подгряват плебса, че скоро ще бъде тричан! Да вземат да ни наръсят с ДДТ и да се свърши!

165

до 172

преди 3 години

Коронавирусите мутират непрекъснато независимо от това, дали има ваксини. Това е причината да няма стабилна ваксина срещу тях. Не пиши свободни съчинения!

164

Анонимен

преди 3 години

За съжаление няма измъкване от лапите на тези дето пуснаха вируса. Ще го видоизменят, ще правят нови ваксини докато останат 500 милиона. Бумерангът се връща и тези дето печелят от смъртта на милиони и те ще умрат. То затова Създателят ни е направил смъртни, ама лакомията е голяма. Яжте, пийте и си носете новите дрехи, това е.

163

Анонимен

преди 3 години

по смъртоносен казват, тва се отнася за хората дето си я сложиха експерименталната спринцовка, не ваксина, а спринцовка експериментална, и кат почнат да измират, ще викат в бг 16% починали, защото само овце имаме

162

Анонимен

преди 3 години

Явно не могат да ни изтрепат с Ковид Направо да пуснат Зарин и да се приключи

161

Анонимен

преди 3 години

коя фирма ще прави вакси да купя малко акции, докато останалите си я бучат?

160

Анонимен

преди 3 години

Как се чувстват ваксинираните с две дози сега ? Все едно им се изплюха в лицата и сега им се смеят цинично и арогантно: "Сложихме ви експериментални буламачи в организма, от които няма никакъв смисъл".

159

Пфайзер

преди 3 години

Ха дано е по як че да изкараме повечко пари от нея.

158

14

преди 3 години

Имаше един филм "Петата вълна" - как извънземни изтребват човечеството с помощта на хора. Ние в момента сме яхнали вълните. А аз съм се гмурнал, но колко ще издържа не знам.

157

Анонимен

преди 3 години

Явно в момента го готвят...Не бързайте,има време.Още се плашим от 19-ката.

156

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 3 години

Нов супервирус COVID-22, или както е по-правилно да се каже, смъртоносни последствия от масовото ваксиниране с експерименталните препарати. Преди 9-10 месеца още се знаеше, че "ваксина" срещу коронавирус не може да има, понеже води до antibody dependent enhancement. Е, да, ама няма значение, направиха я и бодат наред. Сега когато се случи предизвестеното, ще бъде обявено за "нов вирус", и естествено - виновни са "неваксинираните", въпреки че те ще са тези, които няма да *** от болестта. Късмет.

155

Анонимен

преди 3 години

хахахахахаха верно ли 22 идва, леле от кога не го бях виждал, минаха доста години, кат дойде да ме потърси да ходиме на кръчма

154

Нора

преди 3 години

Явно не можаха да уморят достатъчен брой хора, затова в лабораториите се изработват нови по-усъвършнствани вируси, още по-заразни.Докато хората по света търпят - така ще бъде.

153

Ясно...

преди 3 години

Бизнеса с ваксини ще процъфтява. Ще пуснат по-смъртоносен вирус за да има далавера.

152

АНОНИМЕН

преди 3 години

Това си е като в индийски сериал. Една глупост се ъпгрейдва до полуда.