93

Анонимен

преди 2 години

101 И колеж не е, а магистратура, платена. Която може да завърши всеки, след който и да е ВУЗ, стига да има пари, или спонсор. Обучението трае около 2 години.

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95 какво имаш против грипените ?

91

Анонимен

преди 2 години

А така! Мачкай Кире Али Бойко Баба и 40-те разбойници от ГЕРБ! Браво! Ние сме с тебе!!!

90

Анонимен

преди 2 години

109 крадеца вика дръжте крадеца. Не случайно ника ти е Вуте.

89

Анонимен

преди 2 години

Герб сврърши вече тая, за текущия колапс търсете Фигурантчика, капиш?

88

Анонимен

преди 2 години

Подозирам, че когато стане ясно, че Кирчо няма право да заема този пост, поне една седмица ще си говори сам. Той и днес го прави, но все още не му личи, защото засега има кой да му отговаря.

87

мутри

преди 2 години

мутрите вият днес, тъжен ден за Монтажи АД и подобни дето пилеят държавен ресурс без конкурси

86

Анонимен

преди 2 години

Депесето са най-големия проблем на България те трябва да бъдат премахнати.

85

Анонимен

преди 2 години

93 а аз искам ония българи дето живеят в чужбина да кажат какво беше отношението към България и гражданите й преди 15 год и какво беше по времето на Борисов. Нека те кажат има ли разлика, особено в Германия, Франция, Италия и САЩ!

84

Вуте

преди 2 години

ГЕРБ СДС трябва да се чете "ГЕРБ с ДС"! За по-младите да обясня: ДС означава Държавна сигурност!

83

Ще чакаме

преди 2 години

Отговора на канадския принципал.

82

Анонимен

преди 2 години

93 Вдигни копитото си от клавиатурата и престани с копи хейса. Пред калинките, торните бръмбари Божков, който е спонсор на радевия преврат, Ц.Василев, Прокопиев, Пеевски...са направо цветенца.

81

Евала

преди 2 години

БРАВО

80

Анонимен

преди 2 години

Според някои Петков е незаконно назначен. Тези хора, които приемат за законен Карадайъ, който е неграмотен по български език, може би не са българи. Ако Петков е незаконно назначен, тогава Симеон, който е назначен през 2001 г. с испанско гражданство, също е незаконен и следователно всички като ЧЕЗ, Виваком и какви ли още не, са нищожни...Аз пък предпочитам още няколко канадци като Петков да ме управляват, отколкото крадливите продажници от Герб. Пък и пари за охрана на нещастниците...

79

Анонимен

преди 2 години

То всичко на Киро му е менте.

78

ЛЕЛЕ МАЛЕ!

преди 2 години

Колко се е крало, не е истина!!! Ясно беше че много се краде, ама чак пък толкоз...Кирил Петков е мъж със топки, мафията ГЕРБ няма шанс срещу такива мъже!!!

77

of... 92

преди 2 години

Днес копира и публикува това съобщение точно 56 пъти. Цял ден спамиш под всички статии е един и същи текст. *** пий една бира, бе човек! Ще получиш артрит. Притеснявмам се за теб.

76

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 79 Само да уточним-завършил е колеж в Харвард,не университет.Разликата между тях е като между механотехникум и техническия университет.Като цяло около него все витаят някакви нестиковки или просто обича да послъгва на дребно.Образование,гражданство,обича да се хвали и да работи на публика-все нещата,които не допринасят за добрия имидж.

75

izh

преди 2 години

Ясна е ситуацията. Предстои създаване на няколко дружества между предприятия от холдинга и други дружества регистрирани в западни страни и с /предполагаем/ произход на капиталите. На запад може да регистрираш всякакво дружество стига да внесеш таксите и в предмета не фигурират определени дейности Така че очаквайте скоро приватизация на определени звена от ВМЗ, като първа стъпка

74

дядо йоцо гледа,

преди 2 години

Евала Кире,с теб сме ! Е такива хора трябва на България ,да може да се промени страната ни,а не калинки и корумпета !